FIBA

Saletova 3 gorka otkaza: Svađe, raskoli i sukob sa Pešićem

Nova 08.12.2020
Aleksandar Đorđević, legenda srpske košarke i trener koji nam je kao selektor doneo brojne uspehe, u klupskoj karijeri nema sreće i treća uzastopna epizoda je prilično gorko završena. Đorđević je od 2015. vodio Panatinaikos, Bajern i Virtus… »

Senegalac "zarobljen" u Ruandi, osuo paljbu po FIBA

Mozzart sport 07.12.2020
Problem rezultati testova na korona virus. Moris Nudur, reprezentativac Senegala i član Ritasa, preživljava teške dane u Ruandi, gde je s nacionalnim timom učestvovao u "balonu" FIBA. Umesto da se odmah posle uspešno odrađenog posla, odnosno pobeda… »

"Svi kukaju, imaju iste probleme, a svi ćute": Žarko Paspalj o "sprdnji" FIBA i savezima!

Mondo 06.12.2020
"Oni dođu i odigraju pošteno. Bili su neuigrani, ali kako mogu da se uigraju sa jednim i po danom priprema i tri treninga?". "Oni dođu i odigraju pošteno. Bili su neuigrani, ali kako mogu da se uigraju sa jednim i po danom priprema i tri treninga?"… »

Nedelja prođe Žarko Paspalj: FIBA se sprda, a savezi ćute

Večernje novosti 06.12.2020
JUNACI iz "Alana Forda" već 50 godina poručuju da je važno pobediti, a ne učestvovati. Tog gesla se tokom bogate košarkaške karijere junački držao Žarko Paspalj. Popularni Palja, kolekcionar brojnih medalja, govorio nam je o našem košarkaškom… »

Jovanović pred Split: Energija mora biti na najvišem nivou

B92 05.12.2020
Košarkaši Mege u nedelju 6. decembra dočekuju Split u utakmici devetog kola ABA lige. Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović rekao je da je jako teško igrati prvu utakmicu posle pauze i dodao da energija njegove ekipe protiv Splita mora biti na… »

“Energijom na Split za četvrtu pobedu zaredom”

Nova 05.12.2020
Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović rekao je da je jako teško igrati prvu utakmicu posle pauze i dodao da energija protiv Splita mora da bude na najvišem nivou ako žele da upišu novu pobedu. “Poslednjih mesec dana smo imali problem da se… »

Izbacio nas sa svetskog prvenstva i uskratio za medalju: Igra u 41. godini i poručuje da penzija nije na vidiku!

Mondo 05.12.2020
Ne namerava da stane. Ne namerava da stane. Košarkaška reprezentacija Srbije sada čeka naredni FIBA prozor kako bi osigurala plasman na Evropsko prvenstvo, a na prethodnom velikom takmićeju "orlovi" su podbacili. U četvrtfinalu je došao neočekivani… »

Vlada Jovanović kritikuje FIBA: Mesec dana imamo problem da se kompletiramo

Večernje novosti 05.12.2020
Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović rekao je danas da je jako teško igrati prvu utakmicu posle pauze i dodao da energija njegove ekipe protiv Splita mora biti na najvišem nivou ako žele da upišu novu pobedu. Košarkaši Mege u nedelju… »

Jovanović pred Split: Energija mora biti na najvišem nivou

Sportske.net 05.12.2020
Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović rekao je danas da je jako teško igrati prvu utakmicu posle pauze i dodao da energija njegove ekipe protiv Splita mora biti na najvišem nivou ako žele da upišu novu pobedu. Trener košarkaša Mege Vladimir… »

"Bili smo u problemu, 15 dana bez meča – biće teško sa Splitom"

B92 05.12.2020
Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović, pred meč sa Splitom, rekao je da je jako teško igrati prvu utakmicu posle pauze. Košarkaši Mege u nedelju dočekuju Split u utakmici devetog kola ABA lige. "Poslednjih mesec dana smo imali problem da se… »

Vesti dana »