Formula 1

Lekler se izjednačio sa legendarnim Šumaherom! (foto/video)

Alo pre 18 dana
Trka za Veliku nagradu Rusije startovaće sutra u 13 časova i 10 minuta. Vozač Ferarija Šarl Lekler zauzeo je pol poziciju pred trku za Veliku nagradu Rusije u Šočiju u šampionatu Formule 1, pošto je u kvalifikacijama bio najbolji. Lekler je do… »

Obnova saradnje: Meklaren i Mercedes ponovo zajedno u F1

Auto blog pre 18 dana
Kako prenosi Sport Klub, bolidi Formula 1 tima Meklaren od 2021. godine ponovo će koristiti Mercedesove motore, saopštio je vlasnik britanskog konstruktora Zek Braun. Ugovor je potpisan do 2024. Meklaren je Mercedesove motore koristio od 1995. do 2014… »

Lekler i Verstapen najbrži na treninzima u Sočiju

Večernje novosti pre 19 dana
Vozač Ferarija Šarl Lekler i vozač Red Bula Maks Verstapen bili su danas najbrži na prvom, odnosno drugom treningu uoči trke Formule 1 za Veliku nagradu Rusije. Vozač Ferarija Šarl Lekler i vozač Red Bula Maks Verstapen bili su danas najbrži na… »

Lekler i Verstapen najbrži na treninzima u Sočiju

Radio sto plus pre 19 dana
Vozač Ferarija Šarl Lekler i vozač Red Bula Maks Verstapen bili su danas najbrži na prvom, odnosno drugom treningu uoči trke Formule 1 za Veliku nagradu Rusije. Lekler je na prvom treningu bio najbrži rezultatom 1:34,462 minuta, drugi je bio… »

Dogovorena promena kvalifikacija u Formuli 1: Uvodi se mini trka

Telegraf pre 19 dana
Šef Ferarija obelodano je novinu za sezone pred nama. Prema rečima šefa Ferarija Matije Benota, svi timovi Formule 1 su se usaglasili oko pojedinih izmena formata takmičenja za predstojeće sezone, a jedno od njih je novi način obezbeđivanja… »

Ne, Mercedes nije favorit u Sočiju

Mozzart sport pre 19 dana
Pedest konja dodatne snage na kontu Ferarija brinu Hamiltona čija Srebrna strela više definitivno nije oružje koje ubija sve ambicije konkurenata. To što je Luis Hamilton rekao uoči VN Rusije, poslužiće nam kao stožer najave trke koja se u nedelju… »

Lekler: Kajem se zbog svog ponašanja posle Singapura

B92 pre 19 dana
Vozač Ferarija u Formuli 1 Šarl Lekler rekao je da se kaje zbog svog ponašanja po okončanju trke za VN Singapura. Lekler je dugo bio u vođstvu tokom trke u Singapuru, da bi ga na kraju obišao Sebastijan Fetel koji je trku i završio na poziciji broj… »

Formula 1 menja lokaciju trke u Rusiji zbog Putina!

Telegraf pre 19 dana
Sankt Peterburg bi u dogledno vreme mogao da zameni Soči. Velike pare uložila je Rusija da izgradi jednu od najmodernijih staza za Formulu 1 u Sočiju međutim, posle pet sezona investicija se nije isplatila jer tribine nikada nisu popunjene, a tako… »

Lekler čvrsto na zemlji: Poređenje sa Šumaherom? Čast mi je, ali daleko sam od njega

Kurir pre 20 dana
Vozač Ferarija Šarl Lekler rekao je da je počastvovan što ga porede sa legendarnim šampionom Formule 1 Mihaelom Šumaherom, ali je dodao da je za to još rano. Lekler od ove godine vozi za Ferari, a u trkama u Belgiji i Italiji ostvario je prve dve… »

Putin seli vn Rusije u rodni mu grad

Mozzart sport pre 20 dana
Pregovori da se trka Formule 1 premesti iz Sočija u Sankt Peterburg su poodmakli. Neuspeli eksperiment sa trkom Formule 1 u Sočiju po svemu sudeći je završen. Vrhunska pista i vrhunski uslovi nisu joj pomogli, već joj je presudila slaba posećenost… »

Vesti dana »