Formula 1

Hamilton: Ova sezona biće mi najteža

B92 pre 3 dana
Luis Hamilton, svetski šampion u Formuli 1 uveren je da će sezona koje je nedavno počela biti prepuna izazova. Britanac je izjavio da će ovo biti možda i najteža sezona u njegovoj karijeri ako se ima u vidu konkurencija, pre svega u ekipi Red Bula… »

Kvalifikacije u Imoli pomerene zbog sahrane princa Filipa

B92 pre 3 dana
Kvalifikacije za Veliku nagradu Emilijo Romanje u šampionatu Formule 1 pomerene su za jedan sat unapred zbog sahrane britanskog princa Filipa. Kvalifikacije na stazi Imola će se voziti od 14.00, a pomereni su i termini slobodnih treninga, pa će tako… »

F1 pomerila kvalifikacije zbog sahrane princa Filipa

N1 Info pre 4 dana
Formula 1 odlučila da je izvrši promene u programu za predstojeći trkački vikedn zbog sahrane princa Filipa koja će biti održana u subotu. U znak poštovanja prema preminulom vojvodi od Edinburga, princu Filipu, i engleskoj kraljevskoj porodici… »

F1 pomerila kvalifikacije zbog sahrane princa Filipa

Sport klub pre 4 dana
Formula 1 odlučila da je izvrši promene u programu za predstojeći trkački vikedn zbog sahrane princa Filipa koja će biti održana u subotu. U znak poštovanja prema preminulom vojvodi od Edinburga, princu Filipu, i engleskoj kraljevskoj porodici… »

Vesti iz Formule 1

Auto blog pre 6 dana
Na Silverston sa negativnim testom ili dokazom o vakcinaciji Trci za Veliku nagradu Velike Britanije u Silverstonu u karavanu Formule 1, koja je zakazana za 18. jul, gotovo sigurno će moći da prisustvuju navijači, piše Sport Klub. Organizatori još… »

Šumaherova porodica prodaje imanje za njegovo lečenje

Nova pre 7 dana
Mihael Šumaher, legendarni vozač Formule 1, nalazi se u teškom stanju nakon nesreće na skijanju 2013. godine, a sad je nastao još jedan problem. Zbog ogromnih troškova lečenja, njegova supruga Korina je prinuđena da oglasi prodaju luksuznog imanja… »

Svet je ovo čekao više od sedam godina: Porodica konačno dala saglasnost - kamerman kod Mihaela Šumahera

Srbija danas pre 7 dana
Povredio se decembra 2013. Možda i najbolji vozač Formule 1 svih vremena Mihael Šumaher doživeo je nesreću u decembru 2013. godine i od tada se malo ili nepoptpuno zna u kvaom je stanju. Uskoro bi o tome moglo više da se zna kada se pojavi… »

Šumaher je snimljen! Svet je ovo čekao godinama posle strašne nesreće, porodica konačno dala dozvolu kamermanima - postaje…

Blic sport pre 7 dana
O stanju legendarnog vozača Formule 1 se, dugo već, malo toga zna, ali to bi u najskorije vreme trebalo da se promeni. Makar malo. Čuveni šampion se sedam i po godina oporavlja od teške povrede glave na skijanju u francuskom Grenoblu, ali na zahtev… »

Ferstapen: Hamilton već sad jedan od najboljih u istoriji

B92 pre 7 dana
Maks Ferstapen, vozač ekipe Red Bula, smatra da je Luis Hamilton svakako jedan od najboljih vozača u istoriji Formule 1. Njih dvojicu tek čekaju veliku okršaji u nastavku nove sezone, a naredna trka na programu je 18. aprila na stazi Imola. U… »

Lap 76 #85: F1 vesti u predugoj pauzi

Sport klub pre 8 dana
U novom izdanju podkasta Lap 76, govorili smo o aktuelnostima iz Formule 1, nakon prve trke u sezone usledila je duga pauza ali bilo je dosta zanimljivih vesti u međuvremenu.… »

Vesti dana »