Formula 1

"Bio sam najgori timski kolega, pravi se***a"

B92 pre 17 sati
Iskreni Roman Grožan. Francuski vozač Roman Grožan više nije deo F1 karavana, napustio je Has i otišao u Indikar u Dejl Kon Rejsing timu, gde će voziti Hondu. Naravno, prvo pitanje za Romana Grožana je bilo da li mu više prija Indikar od Formule… »

Peres: Bolid Red Bula ima mnogo potencijala

B92 pre 20 sati
Vozač Red Bula Serhio Peres ocenio je da ovogodišnji bolid te ekipe ima mnogo potencijala za dobar rezultat u šampionatu Formule 1. Peres i Maks Ferstapen su u sredu na Silverstonu vozili novi bolid RB16B, koji ima unapredjen Hondin motor za ovu… »

Formula 1 se vraća u Afriku

B92 pre 23 sata
Čelnici Formule 1 imaju za prioritet organizovanje trke u Africi, kao što je nekada bio slučaj. Kloi Target Adams, jedan od direktora Formule 1 zadužena za organizaciju svih događaja rekla je da je povratak u Afriku prioritet. Nije samo ona takvog… »

Povratak trka u Afriku strateški je cilj Formule 1

Mozzart sport pre 1 dan
Prioritet je i povećanje trka u SAD. Čelni ljudi najbržeg cirkusa na svetu odredili su prioritete za nadolazeće godine. Kloi Target-Adams zadužena je za promociju trka, a njena želja je da se trke Formule 1 ponovo održavaju u Africi. Sedmostruki… »

Peres uzbuđen pred početak nove sezone: "Novi Red Bul ima potencijala!"

Sportske.net pre 1 dan
Vozač Red Bula Serhio Peres ocenio je da ovogodišnji bolid te ekipe ima mnogo potencijala za dobar rezultat u šampionatu Formule 1. Peres i Maks Verstapen su u sredu na Silverstonu vozili novi bolid RB16B, koji ima unapređen Hondin motor za ovu… »

Peres oduševljen: Bolid Red Bula ima mnogo potencijala

Kurir pre 1 dan
Vozač Red Bula Serhio Peres ocenio je da ovogodišnji bolid te ekipe ima mnogo potencijala za dobar rezultat u šampionatu Formule 1. Peres i Maks Verstapen su u sredu na Silverstonu vozili novi bolid RB16B, koji ima unapredjen Hondin motor za ovu… »

F1: Silverston pred punim tribinama?

Auto blog pre 1 dan
Stjuart Pringl, šef staze u Silverstonu, kaže da postoji mogućnost da se trka za „Veliku nagradu Velike Britanije“ u šampionatu Formule 1 održi pred punim tribinama. Kako piše Sport Klub, prema sadašnjem rasporedu, takmičenje za Britanski gran… »

Neobjašnjivo: Đoković nije kandidat za Laureusa, Nadal jeste

Mozzart sport pre 1 dan
Nejasno po kom kriterijumu. Četiri puta je Novak Đoković osvajao prestižnu nagradu Laureus, kojom se proglašava najbolji sportista sveta, ali ove godine, iako je 2020. završio kao prvi teniser planete, neće biti kandidat. Ne bi to bilo toliko… »

''Laureus'' - Šest imena u užem izboru za najboljeg sportistu sveta, nema Novaka!

Sportske.net pre 1 dan
Kao i svake godine, ''Laureus'' ponovo organizuje izbor za najbolje sportiste i sportistkinje, najbolje timove sveta, ''kambek'' godine... Razlika je ove godine što će ceremonija biti održana onlajn zbog pandemije koronavirusa, a predviđeno je da se… »

Laureus se propisno obrukao: Nadal u konkurenciji za sportistu godine umesto Novaka

Vesti online pre 1 dan
Fondacija “Laureus” objavila je danas spisak kandidata za najbolje sportiste sveta u 2020. godini, a na njemu se nije bilo mesta zanajboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića. Kako se navodi, kandidati za najboljeg sportistu sveta su Džošua Čeptegei… »

Vesti dana »