Formula 1

Spektakl na točkovima: Hamilton i Rozberg na najekstremnijoj trci sveta

Večernje novosti pre 2 sata
OD kako se i Niko Rozberg priključio Extreme E svi se pitaju da li je ovo nastavak rivalstva između njega i Luisa Hamiltona koji se prenosi sa staza Formule 1. Čuveni vozači oformili su svoje timove, Rosberg Xtreme Racing sa jedne strane, odnosno X44… »

Hamilton i Rozberg opet staju jedan drugom na crtu

B92 pre 4 sata
Od kako se i Niko Rozberg priključio Extreme E svi se pitaju da li je ovo nastavak rivalstva između njega i Luisa Hamiltona koji se prenosi sa staza Formule 1. Čuveni vozači oformili su svoje timove, Rosberg Xtreme Racing sa jedne strane, odnosno X44… »

Zovu ga Boba, ima 1.233 "konja" ispod haube, brz je kao Formula 1 i ostavlja Bugattije u prašini

Telegraf pre 5 sati
Autombil je težak 1.220 kilograma, što znači da ostvaruje idealna odnos od jedne konjske snage po kilogramu. O kultnom statusu Golfa "dvojke", pogotovo na ovim prostorima, ne treba mnogo trošiti reči. Neuništivi automobil i 28 godina posle… »

No comment: Oakley Design Renault Twizy

Auto blog pre 7 sati
* Pokreće ga standardni elektromotor sa 17KS, dok je vizuelno inspirisan unikatnim Renault Twizy F1 prototipom koji je RenaultSport F1 tim napravio 2013. godine… »

Uskoro nas očekuje i superautomobil na električni pogon

RTS pre 8 sati
U svetu električnih automobila pojavio se novi igrač. „Elejšn hiperkar“ sa sedištem u Kaliforniji, svoje mesto na tržištu želi da zauzme sa svojim zadivljujućim superautomobilom nazvanim „Freedom“ (Sloboda), koji bi sa snagom od 1.040… »

Hamilton dobija titulu "Sera" posle sedme titule u f1 i izjednačenog rekorda Šumahera

Telegraf pre 8 sati
Ova ceremonija u čast vozača Formule 1 bi trebalo da bude upriličena za Novu godinu. Hamilton je nedavno osvojio sedmu titulu u Formuli 1 i izjednačio rekord Mihaela Šumahera. Britanac je apsolutno dominantan u svom Mercedesu poslednjih šest godina… »

Rus nije hteo da klekne - ameri ga kaznili: "Trener mi je rekao da treba da razmislim šta sam uradio"

Mondo pre 1 dan
O njemu se priča... O njemu se priča... Jedan od simbola pokreta "Black Lives Matter" ("Životi crnaca su bitni") jeste i klečanje za vreme intoniranja himne, a to ne žele svi sportisti da ispoštuju. Postala je uobičajena scena u Premijer ligi, dok… »

Formula 1 očekuje kalendar sa rekordne 24 trke

Auto blog pre 3 dana
Čelnici Formule 1 planiraju da prošire sezonu na 24 trke, uz određenu rotaciju staza, najavio je glavni izvršni direktor Čejs Keri. Kako prenosi Sport Klub, iduće sezone u kalendaru su rekordne 23 trke, naravno u zavisnosti o razvoju događaja u… »

U Knez Mihajlovoj otvorena izložba Srđana Sulejmanovića

Dnevnik pre 3 dana
BEOGRAD: Izložba nedavno preminulog fotografa Srđana Sulejmanovića Sukija, jednog od najboljih sportskih fotografa u Evropi, a pod naslovom "Zdravo, brate", otvorena je u Knez Mihajlovoj ulici u Beogradu. Nakon Galerije "Progres", publika može da vidi… »

Kalendar za 24 trke: Čelnici Formule 1 se nadaju se da će narednih godina sezona biti još duža

Večernje novosti pre 3 dana
VODEĆI ljudi Formule 1 planiraju da narednih godina sezonu prošire na 24 trke. To je potvrdio i glavni izvršni direktor Čejs Keri. - Očekujemo da ćemo narednih godina preći na kalendar od 24 trka, a najverovatnije ćemo i rotirati nekoliko trka… »

Vesti dana »