Formula 1

Mercedes dominirao i na drugom treningu: Hamilton leteo Katalunjom (foto)

Srbija danas pre 1 dan
Trka se vozi u nedelju od 15.10. Vozač Mercedesa Luis Hamilton bio je najbrži na drugom nezvaničnom treningui za Veliku nagradu Španije koja će se voziti u nedelju na stazi Katalunja. Britanac je tako zaokružio dobar dan za Mercedes pošto je… »

F1: Velika nagrada Turske pod znakom pitanja

Auto blog pre 6 sati
Sportska vest dana definitivno je stavljanje Turske na crvenu listu Velike Britanije. Takva odluka britanskih vlasti sa sobom vuče konsekvence kada je u pitanju finale Lige šampiona, ali i održavanje Velike nagrade Turske. Kako piše Sport Klub, na… »

Velika nagrada Turske pod znakom pitanja

Sport klub pre 8 sati
Sportska vest dana definitivno je stavljanje Turske na crvenu listu Velike Britanije. Takva odluka britanskih vlasti sa sobom vuče konsekvence kada je u pitanju finale Lige šampiona, ali i održavanje Velike nagrade Turske. Na crvenoj listi Velike… »

Hamilton najbrži na drugom treningu

B92 pre 11 sati
Luis Hamilton je još jednom bio najbrži na zvaničnom treningu Formule 1. Vetar je na momente smetao vozačima, ali smo sve u svemu imali interesantan zvanični trening na kom je dominirala ekipa Mercedesa. Prvi je završio Luis Hamilton, a drugi… »

Dominacija Mercedesa, Hamiltonu drugi trening

Sport klub pre 11 sati
Vozač Mercedesa Luis Hamilton bio je najbolji na drugom treningu za Veliku nagradu Španije, koja se vozi na stazi Katalunja. Aktuelni šampion je najbrži krug izvozao za 1:18.170. Iza njega je ostao timski kolega Valteri Botas sa 0.139 zaostatka, čime… »

Botas najbrži na prvom treningu u Španiji

B92 pre 14 sati
Vozač Mercedesa Valteri Botas bio je najbrži na današnjem prvom treningu uoči trke Formule 1 za Veliku nagradu Španije. Botas je ostvario rezultat od 1:18,504 minuta. Drugo mesto zauzeo je vozač Red Bula Maks Verstapen sa 1:18,537, dok je treći bio… »

Botas najbrži na prvom treningu u Španiji

Sportske.net pre 14 sati
Vozač Mercedesa Valteri Botas bio je najbrži na današnjem prvom treningu uoči trke Formule 1 za Veliku nagradu Španije. Botas je ostvario rezultat od 1:18,504 minuta. Drugo mesto zauzeo je vozač Red Bula Maks Verstapen sa 1:18,537, dok je treći bio… »

Formula 1: Botas najbrži na prvom treningu u Španiji

Večernje novosti pre 14 sati
Foto: EPA-EFE/Luca Bruno / Pool Botas je ostvario rezultat od 1:18,504 minuta. Drugo mesto zauzeo je vozač Red Bula Maks Verstapen sa 1:18,537, dok je treći bio aktuelni šampion Luis Hamilton iz Mercedesa sa 1:18,627. Četvrti je bio Lando Noris iz… »

Vn Španije: Botas najbrži na prvom treningu!

Srbija danas pre 14 sati
U toku dana sprema se još jedan trening. Valteri Botas, vozač Mercedesa, bio je najbrži na prvom treningu uoči trke Formule 1 za Veliku nagradu Španije. Botas je ostvario rezultat od 1:18,504 minuta. Drugo mesto zauzeo je vozač Red Bula Maks… »

Ajrton Sena – priča o šampionu nad šampionima (I DEO) (VIDEO)

Vrele gume pre 18 sati
Pre 27 godina, napustio nas je po mnogima najbolji vozač u istoriji Formule 1 Šta je potrebno da bi neko postao šampion Formule 1? Brzina, posvećenost, talenat, ali između ostalog, kao što je Džejms Hant rekao u jednom intrevjuu „velika m**a“… »

Vesti dana »