Formula 1

Lekler: Sve je jasno u Ferariju

Beta pre 4 dana
Vozač Ferarija Šarl Lekler rekao je danas da je u ekipi "sada sve jasno", posle kontroverzi oko timskih naredbi sa kolegom Sebastijanom Fetelom tokom trke Formule 1 za Veliku nagradu Rusije u Sočiju. U Sočiju je pre dve nedelje pobedio vozač… »

Japan u iščekivanju tajfuna Hagibis

RTV pre 5 dana
TOKIO - Japan se priprerma za dolazak supertajfuna Hagibis koji će, kao je najavljeno, tokom vikenda pogoditi centralne i istočne regione i naneti štetu jakim pljuskovima i vetrovima. Zbog tajfuna, čija je jačina ekvivalent uraganu pete kategorije… »

Problem u Japanu, tajfun preti, hoće li uopšte biti trke?

Sportske.net pre 5 dana
Čelnici Formule 1 i vlasti Japana odložili su za petak odluku o održavanju kvalifikacija za trku za Veliku nagradu Japana, pošto se očekuju jaki vetrovi i obilne kiše zbog udara tajfuna Hagibis. Očekuje se da će tajfun u subotu udariti južnu… »

Hamilton: Jasno je da Fetel nije više prvi vozač Ferarija

Kurir pre 4 dana
Vozač Mercedesa Luis Hamilton rekao je danas da su kontroverze među vozačima Ferarija u trci Formule 1 u Sočiju jasno pokazale da Sebastijan Fetel više nije prvi vozač italijanske ekipe, ali da misli da nije dobra ideja da prioriet ima Šarl Lekler… »

Vesti iz Formule 1

Auto blog pre 4 dana
Fetel: Timska naređenja nisu zapisana u kamenu Kako prenosi Sport Klub, Sebastijan Fetel na Velikoj nagradi Rusije u Sočiju nije poslušao timsku naredbu da propusti Šarla Leklera. Nemac je kasnije imao problema sa kočnicama zbog čega je završio… »

Tajfun odlaže trku Formule 1 u Japanu: U petak će biti poznato da li će trka biti održana, bezbednost takmičara prioritet!

Kurir pre 4 dana
Čelnici Formule 1 i vlasti Japana odložili su za petak odluku o održavanju kvalifikacija za trku za Veliku nagradu Japana, pošto se očekuju jaki vetrovi i obilne kiše zbog udara tajfuna Hagibis. Očekuje se da će tajfun u subotu udariti južnu… »

Sada je sve jasno oko Ferarija Šarl Lekler: Bilo je nesporazuma, ali razgovarali smo... (foto)

Kurir pre 4 dana
Vozač Ferarija Šarl Lekler rekao je da je u ekipi "sada sve jasno", posle kontroverzi oko timskih naredbi sa kolegom Sebastijanom Fetelom tokom trke Formule 1 za Veliku nagradu Rusije u Sočiju. U Sočiju je pre dve nedelje pobedio vozač Mercedesa Luis… »

Vernost je važnija od svega! (foto)

Alo pre 6 dana
Hamilton je rekao da je počeo da razmišlja i o penziji. Poznavaoci i ljubitelji Formule 1 govore o mogućnosti da Luis Hamilton promeni redove i pređe da vozi za legendarni Ferari. I sam Britanac je dodatno podgrejao ovu temu kada je izjavio da mu… »

Hamilton odbacio mogućnost da se u dogledno vreme preseli u ekipu Ferarija

Auto blog pre 6 dana
Kako prenosi Sport Klub, aktuelni prvak sveta i vodeći u generalnom plasmanu u aktuelnoj sezoni Formule 1 Luis Hamilton odbacio je mogućnost da se u dogledno vreme preseli u ekipu Ferarija. Britanac je naglasio da mu crvena boja lepo stoji, ali da je… »

Da li je ovo najava koja će zauvek promeniti formulu 1? Privlače ga boje Ferarija!

Kurir pre 6 dana
Luis Hamilton u Ferariju, ideja kojom se zabavljaju svi ljubitelji Formule 1. Naime i sam Britanac je dodatno podgrejao ovu temu. Istakao je da mu ta boja odgovara, ali da je mala mogućnost za takav potez. - Znam da bih izgledao dobro u crvenom, ali to… »

Vesti dana »