Galenika

Podela industrijske soli u Zemunu

Srbija danas 11.01.2021
Pozivaju se svi upravnici stambenih zajednica, zdravstvene, kulturne i obrazovne institucije na teritoriji Gradske opštine Zemun, kojima je industrijska so potrebna da se obrate GO Zemun, radi dobijanja daljih instrukcija. Štab za vanredne situacije… »

Priča o frizuri, Desanki Maksimović i fudbaleru

Nova 04.01.2021
Stefan Hajdin je ove zime napustio Crvenu zvezdu, još uvek nije poznato gde će igrati u nastavku sezone, ali ga to ne sprečava da nastavi sa širenjem lepih poruka preko društvenih mreža. Hajdin je na Istagramu evocirao uspomene na period iz osnovne… »

Gori nebo iznad zemuna: Bojsi obeležili veliki jubilej (video)

Srbija danas 29.12.2020
Značajan dan u istoriji. Važan dan je prethodnog dana osvanuo u Zemunu. Naime, navijačka grupa fudbalskog kluba Zemun, čuveni Bojsi, proslavili su 25 godina od svog zvaničnog osnivanja. Tom prilikom prirađena je i velika svečanost. "Taurumum Boys"… »

Galenika: 75 godina tradicije i inovacija

B92 08.12.2020
Nema puno kompanija na ovim prostorima koje mogu da se pohvale tradicijom od 75 godina postojanja. Jedna od njih je kompanija Galenika a.d. Beograd. S tim u vezi, Galenika je jubilarnu 2020. godinu obeležila značajnim rezultatima i inovacijama na… »

Dr Alek Račić: Krizni štab čine lobisti farmako mafije, Vučić podlegao namerama svetskih moćnika (video)

Pravda 04.12.2020
U emisiji "Intervju" na TV Slavija dr Alek Račić je rekao zašto je i kada podržao Aleksandra Vučića. To se desilo samo onda kad je najavio da će nabaviti hlorokin i pokrenuti proizvodnju leka kod nas i to da pravi Galenika ali je on od toga odustao… »

Kad ljubav dođe u grad: Primer Galenike

N1 Info 02.12.2020
Izraz "Kad ljubav dođe u grad", nas sve automatski asocira na legendarni muzički hit u izvedbi čuvenog benda U2 i B.B. King-a. No, ovaj put, radi se o nečemu drugom. U pitanju je saradnja Galenike - domaće "love brand"’ farmaceutske kompanije i… »

"ZDRAVO DVADESETE": Platforma za prevenciju bolesti i očuvanje zdravlja mladih

Moj Novi Sad 27.11.2020
Kompanija Galenika a.d. Beograd u oktobru mesecu pokrenula je onlajn platformu namenjenu edukaciji mladih o zdravim životnim navikama za jačanje i održavanje mentalnog i fizičkog zdravlja. Platforma "ZDRAVO DVADESETE" predstavlja strateški važan… »

Zdravo dvadesete: Prevencija kao ulaganje u budućnost

BizLife 27.11.2020
Kompanija Galenika je tokom jula ove godine realizovala istraživanje među mladima koje je pokazalo da se većina mladih ljudi u Srbiji bori sa različitim zdravstvenim problemima i da im zdrave životne navike nisu toliko bliske. Takvi podaci su ukazali… »

Atanasković: Biće ubrzana privatizacija preduzeća

N1 Info 24.11.2020
Ministarka privrede Srbije Anđelka Atanasković rekla je da će biti ubrzani postupci privatizacije preduzeća, što će privući nove investitore. Izvor: Agencije Ona je na onlajn Beogradskom ekonomskom forumu rekla da će biti raspisani javni pozivi za… »

"Pojačaćemo aktivnosti na privatizaciji, javni pozivi za dvadesetak preduzeća"

B92 24.11.2020
Beograd -- Ministarstvo privrede će pojačati aktivnosti na privatizaciji i raspisaće javne pozive za 20-tak preduzeća, najavila je ministarka Anđelka Atanasković. Ministarstvo će u narednom periodu raspisti javne pozive za oko 20 preduzeća od oko… »

Vesti dana »