Galenika

Pola veka među stativama - trenirao ga je Šekularac, igra sa sinom u timu i ne misli na penziju

RTS 22.03.2021
Najstariji golman u Srbiji, a možda i u Evropi, prema dosadašnjim podacima je 57-godišnji Dušan Dukić iz Adrana kod Kraljeva. Karijeru je počeo kao desetogodišnji dečak u kraljevačkoj Slogi, nastavio u Crvenoj Zvezdi gde mu je trener bio… »

Borko Stefanović (SSP): Dačić lažima o Đilasu kupuje sebi lagodan život i izbegava odgovornost

Glas Šumadije 22.03.2021
Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Borko Stefanović ocenio je danas da predsednik Skupštine Ivica Dačić, pokušajima da dokaže da su falsifikati bankovnih računa predsednika SSP Dragana Đilasa verodostojan dokument, kupuje sebi… »

Stefanović: Dačić lažima o Đilasu kupuje sebi lagodan život

N1 Info 22.03.2021
Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Borko Stefanović ocenio je danas da predsednik Skupštine Ivica Dačić, pokušajima da dokaže da su falsifikati bankovnih računa predsednika SSP Dragana Đilasa verodostojan dokument, kupuje sebi… »

SSP Dačiću: Policajac ili pajac, bilo šta, mogao sam biti ja

Nova 22.03.2021
Ivica Dačić nastavlja turneju na televizijama sa nacionalnim frekvencijama gde ne peva već recituje naučen tekst i pokušava da dokaže da je falsifikat koji je najavio Vučić, a prvi objavio istraživački tim "Večernjih novosti" verodostojan… »

Ministarka privrede za BIZLife: “Postupak privatizacije ulazi u završnu fazu”

BizLife 19.03.2021
Kako je objasnila, u toj oblasti imamo razloga da budemo zadovoljni rezultatima. “Podsetiću vas da su u prethodnih pet godina uspešno rešeni najveći izazovi, kao što su veliki giganti Železara, Galenika, RTB Bor i PKB korporacija, ali i druga… »

Ludi tiket, sreda, 350.000 dinara: Minimalizam za veliki dobitak

Mozzart sport 17.03.2021
Samo tri para na tiketu. To treba znati. I imati osećaj. Samo tri para na tiketu, čist minimalizam, ali je zato isplata – povelika. Naš kladilac koji je uplatio tiket u Novoj Galenici bogatiji je od danas za 350.000 dinara. Na samo 500 uloženih… »

BELEKS indeksi zaključili trgovačku nedelju jači

Dnevnik 12.03.2021
BEOGRAD: Indeksi Beogradske berze zaključili su ovu trgovačku nedelju jači u odnosu na prethodnu, pri čemu su mirovali, dok je promet bio skoro upola manji nego u četvrtak i iznosio je 5,8 miliona dinara (49,3 hiljade evra). Indeks BELEKS15 se… »

Anemično trgovanje na Beogradskoj berzi

Dnevnik 11.03.2021
BEOGRAD: Anemična investiciona aktivnost i mešovito kretanje BELEKS indeksa obeležili su dan na domaćem tržištu akcija. Ukupan promet na trgovanju iznosio je 10,5 miliona dinara (89,3 hiljade evra). Indeks BELEKS15 je skliznuo za 0,1 posto na 747… »

Radovi na vodovodnoj mreži u Zemunu: Potrošači u naselju Nova Galenika danas bez vode do ponoći

Kurir 08.03.2021
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u Zemunu, pojedini građani te opštine danas, od 8 do ponoći, neće imati vodu. Bez vode će biti potrošači u naselju Nova Galenika, navodi se na sajtu JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija". Za najnužnije… »

Nova Galenika danas bez vode - do ponoći

B92 08.03.2021
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u Zemunu, pojedini građani te opštine danas, od 8.00 do ponoći, neće imati vodu. Bez vode će biti potrošači u naselju Nova Galenika, navodi se na sajtu JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija". Za… »

Vesti dana »