Galenika

Povlačenje leka "Testosteron depo" zbog pogrešnog pakovanja

RTV pre 16 dana
BEOGRAD - Inspekcija za lekove Ministarstva zdravlja naložila je povlačenje leka "Testosteron depo"prilikom inspekcijske kontrole u Galenici, saopštilo je ministarstvo. Nakon vanrednog inspekcijskog nadzora Inspekcije za lekove u Galenici, naloženo je… »

Inspekcija povukla lek: U pakovanjima testosterona bio ženski hormon

B92 pre 16 dana
Inspekcija za lekove Ministarstva zdravlja naložila je povlačenje leka "testosteron depo" prilikom inspekcijske kontrole u Galenici, saopštilo je ministarstvo. Nakon vanrednog inspekcijskog nadzora Inspekcije za lekove u Galenici, naloženo je… »

Lončar: Penzionerima od ponedeljka prvih 300.000 paketa vitamina

Dnevnik pre 28 dana
BEOGRAD: Penzioneri će od ponedeljka dobiti prvih 300.000 paketa vitamina, najavio je danas ministar zdravlja Zlatibor Lončar i naglasio da je nabavka vitaminskog paketa sprovedena u skladu sa svim zakonskim procedurama. Lončar je rekao da je nabavka… »

Građani Batajnice čekali su deceniju: Kako izgleda petlja koja "znači život"? FOTO

B92 pre 29 dana
Petlja Batajnica je projekat na koji su građani Batajnice, Nove Pazove, Zemuna, Galenike, Ugrinovaca čekali skoro čitavu deceniju. Petlja, kojom stanovnici tog naselja dobijaju direktan izlaz na autoput E-75 i vezu sa starim novosadskim putem, otvorena… »

Odabrani dobavljači vitaminskih paketa za penzionere - Hitna nabavka vredna 9,4 mil EUR

Ekapija pre 31 dana
Ministarstvo zdravlja ugovorilo je nabavku vitaminskog paketa za penzionere vrednu 921,5 miliona dinara bez PDV-a, odnosno 1,1 milijardu dinara sa PDV-om (oko 7,8, odnosno 9,4 mil EUR). Ugovor je zaključen 15. marta na osnovu pregovaračkog postupka bez… »

Prihod Galenike-Fitofarmacije porastao 10%, firma vrlo verovatno napušta berzu

Kamatica 03.04.2021
„Poslovni prihod je dostigao 4,9 milijardi dinara što je rast od oko deset odsto u odnosu na godinu pre“, navodi se u saopštenju. Poslovna dobit je uvećana 21,1 odsto na 926,5 miliona dinara, dok je neto dobitak skočio 28,2 odsto na 881,4 miliona… »

Brokerska kuća: Prihod Galenike-Fitofarmacije porastao 10 odsto

N1 Info 02.04.2021
Zemunski proizvodjač sredstava za zaštitu bilja Galenika-Fitofarmacija zabeležio je u 2020. godini rast prihoda od deset odsto u odnosu na 2019. godinu, saopštila je brokerska kuća Momentum. „Poslovni prihod je dostigao 4,9 milijardi dinara što je… »

Osećam se kao kod kuće: Šta je Tinu Tarner osvojilo tokom poslednjeg koncerta u Beogradu /video/

Sputnik 28.03.2021
Pop diva Tina Tarner, koja se protekle sedmice oprostila od svojih obožavalaca, objavivši da ostatak života želi da provede u miru i privatnosti, gostovala je u Beogradu tri puta. Tokom poslednjeg boravka u srpskoj prestonici 1990. godine posebno je… »

Mali akcionari nepoželjni u srpskim kompanijama

Politika 28.03.2021
Poslednji primer – istiskivanje malih deoničara Komercijalne banke. Mali akcionari nepoželjni su u srpskim kompanijama i bankama. Njih više nema u AIK banci, „Sojaproteinu”, Veterinarskom zavodu, „Galenici”, zavisnim preduzećima… »

Mali Pavle generator sklopi kao od šale! Desetogodišnji Beograđanin, čudo od deteta, nema šta ne može da napravi

Večernje novosti 28.03.2021
OD treće godine je počeo da se interesuje za mašine, da ih sklapa od delova starih uređaja. Sa sedam je napravio generator koji proizvodi struju. Cirkular za sečenje, sa nepunih devet. Među njegovim "izumima" su i vodenica napravljena od maminih… »

Vesti dana »

Mančester junajted i Viljareal u finalu Lige Evropa

Sandžak haber pre 5 satijoš 1 povezana

Flojd Mejveder se još jednom vraća u ring

Sandžak haber pre 5 satijoš 1 povezana

Na današnji dan, 7. maj

B92 pre 1 satjoš 1 povezana