Galenika

„Zdravo Dvadesete“ i KOMS udruženo u promociji zdravih stilova života

Nedeljnik pre 9 sati
U mesecu posvećenom zdravlju i njegovom očuvanju, „Zdravo dvadesete“ platforma, koju je pokrenula kompanija Galenika i Krovna organizacija mladih Srbije (KOMS) zajednički su organizovali nagradni konkurs na temu „Brinem o svom zdravlju“… »

Ostale serije leka Testosteron depo se ne povlače iz upotrebe

Politika pre 1 dan
Po dobijanju reklamacije sa tržišta da se samo u jednoj kutiji proizvoda Testosteron depo injekcije, serijskog broja 16189, nalazi drugi proizvod, Galenika je momentalno pokrenula internu istragu, obavestila nadležne institucije i povukla proizvod… »

Iz Galenike o povlačenju leka: Propust nije napravljen kod nas

B92 pre 1 dan
Nakon povlačenja leka testosteron depo, inspektori Ministarstva zdravlja su izvršili inspekcijski nadzor, što je i uobičajena procedura. Tokom inspekcije nije utvrđeno da je propust napravljen u Galenici, rekli su iz ove kompanije. "Galenika posluje… »

Galenika: Ostale serije leka testosteron depo se ne povlače

RTV pre 1 dan
BEOGRAD - Po dobijanju reklamacije sa tržišta da se samo u jednoj kutiji proizvoda testosteron depo injekcije, serijskog broja 16189, nalazi drugi proizvod, Galenika je momentalno pokrenula internu istragu, obavestila nadležne institucije i povukla… »

Lek "Testosteron depo" povučen zbog pogrešnog pakovanja

Radio 021 pre 1 dan
Inspekcija za lekove Ministarstva zdravlja naložila je povlačenje leka "Testosteron depo" prilikom inspekcijske kontrole u Galenici, saopštilo je ministarstvo. Nakon vanrednog inspekcijskog nadzora u Galenici, naloženo je povlačenje leka "Testosteron… »

Povlačenje leka „Testosteron depo” zbog pogrešnog pakovanja

Politika pre 2 dana
Inspekcija za lekove Ministarstva zdravlja naložila je povlačenje leka „Testosteron depo” prilikom inspekcijske kontrole u „Galenici”, saopštilo je ministarstvo. Nakon vanrednog inspekcijskog nadzora Inspekcije za lekove u „Galenici”… »

Povlačenje leka "Testosteron depo" zbog pogrešnog pakovanja

RTS pre 2 dana
Inspekcija za lekove Ministarstva zdravlja naložila je povlačenje leka "Testosteron depo" prilikom inspekcijske kontrole u "Galenici", saopštilo je ministarstvo. Nakon vanrednog inspekcijskog nadzora Inspekcije za lekove u "Galenici", naloženo je… »

Povlačenje leka "Testosteron depo" zbog pogrešnog pakovanja

RTV pre 2 dana
BEOGRAD - Inspekcija za lekove Ministarstva zdravlja naložila je povlačenje leka "Testosteron depo"prilikom inspekcijske kontrole u Galenici, saopštilo je ministarstvo. Nakon vanrednog inspekcijskog nadzora Inspekcije za lekove u Galenici, naloženo je… »

Inspekcija povukla lek: U pakovanjima testosterona bio ženski hormon

B92 pre 2 dana
Inspekcija za lekove Ministarstva zdravlja naložila je povlačenje leka "testosteron depo" prilikom inspekcijske kontrole u Galenici, saopštilo je ministarstvo. Nakon vanrednog inspekcijskog nadzora Inspekcije za lekove u Galenici, naloženo je… »

Lončar: Penzionerima od ponedeljka prvih 300.000 paketa vitamina

Dnevnik pre 14 dana
BEOGRAD: Penzioneri će od ponedeljka dobiti prvih 300.000 paketa vitamina, najavio je danas ministar zdravlja Zlatibor Lončar i naglasio da je nabavka vitaminskog paketa sprovedena u skladu sa svim zakonskim procedurama. Lončar je rekao da je nabavka… »

Vesti dana »