Galenika - vesti

Skupština akcionara Galenike 1. decembra

Ekapija pre 10 dana
(Foto: OSABEE/shutterstock.com) Deveta vanredna sednica Skupštine akcionara Galenike održaće se 1. decembar 2017. godine u 12 časova, u prostorijama preduzeća u Zemunu. Na dnevnom redu će se naći izbor komisije za brojanje glasova i zapisničara, usvajanje zapisnika sa osme vanredne sednice,... »

Elius uplatio 16 miliona za Galeniku, uskoro isplata otpremna

Večernje novosti pre 11 dana
B92: Elius uplatio novac za Galeniku, uskoro otpremnine
Kupac Galenike, Elius iz Luksemburga, uplatio je 16 miliona evra koliko je ponudio na tenderu za privatizaciju srpske farmaceutske kompanije
Kupac Galenike, Elius iz Luksemburga, uplatio je 16 miliona evra koliko je ponudio na tenderu za privatizaciju srpske farmaceutske kompanije, saznaje Ta njug. Očekuje se da 25 miliona evra na ime dugovanja Galenike, bude... »

Malim akcionarima „Galenike” u proseku oko 220 evra

Politika pre 11 dana
Deonice „Hemofarma” posle prodaje nemačkom koncernu „Štada” 2006. godine vredele 20 puta više
Kao što se država nije ovajdila prodajom „Galenike”, jer je za njen kapital dobila samo 16 miliona evra, tako se neće ovajditi ni mali akcionari – zaposleni i penzioneri ove nekad najveće fabrike lekova kod nas. U njihovom... »

Država ne zna kome je prodala Galeniku

Radio 021 pre 11 dana
Država ili pojma nema kome je zapravo prodala Gleniku ili to ne želi da sopšti.
Tenderska komisija i Ministarstvo privrede sve vreme tvrde da je kupac luksemburški Elijus povezan sa brazilskom farmaceutskom kompanijom EMS. Ono što se prećutkuje jeste činjenica da je odmah po raspisivanju tendera, kako bi na... »

Elius uplatio 16 miliona za Galeniku, uskoro isplata otpremnina

BK TV pre 11 dana
Kupac Galenike, Elius iz Luksemburga, uplatio je 16 miliona evra koliko je ponudio na tenderu za privatizaciju srpske farmaceutske kompanije, saznaje Tanjug. Očekuje se da 25 miliona evra na ime dugovanja Galenike, bude isplaćeno u do kraja nedelje, kao i otpremnine za zaposlene koji su se odlučili... »

Elius uplatio 16 miliona za Galeniku,uskoro isplata otpremna

Studio B pre 11 dana
Kupac Galenike, Elius iz Luksemburga, uplatio je 16 miliona evra koliko je ponudio na tenderu za privatizaciju srpske farmaceutske kompanije, saznaje Tanjug.
Očekuje se da 25 miliona evra na ime dugovanja Galenike, bude isplaćeno u do kraja nedelje, kao i otpremnine za zaposlene koji su se odlučili za socijalni program. Kompanija Elius S.A.R.L. Luksemburg, povezano je lice EMS S/A iz... »

Malim akcionarima Galenike u proseku po 220 EUR za paket?

Biznis i finansije pre 12 dana
Kao što se država nije ovajdila prodajom Galenike, jer je za njen kapital dobila samo 16 mil EUR, tako se neće ovajditi ni mali akcionari – zaposleni i penzioneri ove nekad najveće fabrike lekova kod nas. U njihovom vlasništvu i dalje je 6,27% akcija, koje su im pripale još 2008. godine. Malih... »

Mali akcionari „Galenike“ se neće mnogo ovajditi

BizLife pre 12 dana
Foto: Promo Mali akcionari Galenike se nakon prodaje ove farmaceutske kuće neće posebno ovajditi, jer će u proseku dobiti oko 220 evra, piše Politika. Malih akcionara ima 4.790 i oni imaju ukupno 149.813. od ukupno emitovanih gotovo 2,4 miliona akcija. Oni u proseku imaju 31 akciju. Preračunato... »

Prodaja Galenike: Brazilci donose 50 miliona evra i 900 sigurnih radnih mesta

Kurir pre 13 dana
Domaća „Galenika“ od prošle nedelje zvanično je postala deo „EMS grupe“, najveće brazilske farmaceutske kompanije, čiji je predsednik i najveći akcionar Karlos Sančez odmah poručio da namerava da od „Galenike“ napravi farmaceutsku kompaniju značajnu za čitavu jugoistočnu Evropu. - Ideja je da se... »

Legenda Partizana: Saša Ilić sedmi na domaćoj večnoj listi strelaca

Blic sport pre 14 dana
Kapiten Partizana Saša Ilić golom u Šapcu protiv Mačve (1:3) iz jedanaesterca, ne samo što je doneo crno-belima nova tri boda, već se popeo za jedno mesto na večnoj listi strelaca u prvenstvima od 1923. godine.
Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija Saša Ilić Utakmica protiv Mačve je Saši bila 400. prvenstvena u dresu Partizana, a ispred njega je samo još Enver Marić na prvom mestu sa 439 mečeva. Ilić je do meča u Šapcu delio sa... »

Mugabe: Ostajem na vlasti još nekoliko nedelja

Danas  pre 6 sati  još 1 povezana

Vučić sa Aleksom Sorošem

RTV  pre 6 sati  još 1 povezana

Dinar bez promene, kurs 118,51

Kamatica  pre 49 minuta  još 2 povezane

Umro serijski ubica Charles Manson

Al Jazeera  pre 49 minuta  još 4 povezane
©2017 Netmark d.o.o.