Galenika

Slučaj "Galenika II": Nenad Ognjenović oslobođen optužbi za zloupotrebe

Večernje novosti pre 9 dana
Foto: Tanjug Ovaj slučaj je u javnosti poznat kao "Galenika II", a Ognjenović je inače, u slučaju "Galenika I" u januaru ove godine osuđen prvostepenom presudom na šest godina zatvora. Tužilaštvo za organizovani kriminal je prethodno predložilo… »

Istraživanje Insajdera: Kako su nastali dugovi Galenike (EMISIJA)

Insajder pre 9 dana
Nekada najveća i poslednja državna fabrika lekova Galenika prodata je 2017. godine kao prezaduženo preduzeće. Prema istraživanju Insajdera, Galenika pravi velike dugove od 2010. godine ali između ostalog i zato što proizvodi, prodaje ali ne uspeva… »

Oslobađajuća presuda u slučaju „Galenika 2”

Insajder pre 8 dana
Specijalni sud doneo je oslobađajuću presudu u slučaju poznatom kao „Galenika 2”. Sud smatra da nije dokazano da su bivši direktor Galenike Nenad Ognjenović, njegov saradnik i predstavnici privatne veledrogerije „Bg Farm” oštetili tu… »

Tužilac traži 8 godina zatvora za Ognjenovića za "Galeniku II"

B92 pre 9 dana
Specijalni sud danas po podne treba da objavi prvostepenu presudu nekadašnjem direktoru "Galenike" Nenadu Ognjenoviću. Presuda će biti doneta i njegovim saradnicima u slučaju poznatom kao "Galenika II". Tužilaštvo za organizovani kriminal je… »

Slučaj "Galenika 2", Ognjenović oslobođen optužbi za zloupotrebe

RTS pre 9 dana
Specijalni sud u Beogradu oslobodio je nekadašnjeg direktora farmaceutske kuće "Galenika" Nenada Ognjenovića i njegove saradnike optužbi da su zloupotrebama položaja oštetili tu farmaceutsku kuću za više desetina miliona evra. Reč je prvostepenoj… »

Nekadašnji direktor Galenike oslobođen optužbi za zloupotrebe

RTV pre 9 dana
BEOGRAD - Specijalni sud u Beogradu oslobodio je danas nekadašnjeg direktora farmaceutske kuće "Galenika" Nenada Ognjenovića i njegove saradnike od optužbi da su zloupotrebama položaja oštetili tu farmaceutsku kuću za više desetina miliona evra… »

Oslobađajuće presude na suđenju u slučaju „Galenika 2“

Nova pre 9 dana
Specijalni sud u Beogradu oslobodio je danas nekadašnjeg direktora farmaceutske kuće "Galenika" Nenada Ognjenovića i njegove saradnike od optužbi da su zloupotrebama položaja oštetili tu farmaceutsku kuću za više desetina miliona evra. Ovaj… »

Tužilac traži osam godina zatvora za bivšeg direktora "Galenike"

RTS pre 9 dana
Specijalni sud treba da objavi prvostepenu presudu nekadašnjem direktoru "Galenike" Nenadu Ognjenoviću i njegovim saradnicima u slučaju poznatom kao "Galenika dva". Tužilaštvo za organizovani kriminal je prethodno predložilo sudu da na osam godina… »

Sud danas izriče presudu bivšem direktoru Galenike

Nova pre 9 dana
Specijalni sud danas popodne treba da objavi prvostepenu presudu nekadašnjem direktoru "Galenike" Nenadu Ognjenoviću i njegovim saradnicima u slučaju poznatom kao "Galenika II". Tužilaštvo za organizovani kriminal je prethodno predložilo sudu da na… »

Tužilac traži 8 godina za Ognjanovića, bivšeg direktora "Galenike II"

Blic pre 9 dana
Specijalni sud danas popodne treba da objavi prvostepenu presudu nekadašnjem direktoru "Galenike" Nenadu Ognjenoviću i njegovim saradnicima u slučaju poznatom kao "Galenika II". Tužilaštvo za organizovani kriminal je prethodno predložilo sudu da na… »

Vesti dana »