Geox

Vučić najavio dolazak nemačke kompanije u Vranje

Jug press pre 22 dana
BEOGRAD-VRANJE Samo dva dana posle teksta Regionalne informativne agencije JUGpress o radnicima Geoxa koji su još uvek bez posla i njihovog podsećanja da je predsednik Aleksandar Vučič obećao da će da dodje u Vranje u spetembu zbog njihovih problema… »

Vučić: U Vranje stiže kompanija koja će zaposliti oko 1.000 ljudi

OK radio pre 24 dana
Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić najavio je dolazak nove kompanije u Srbiju, u Vranje. Vučić je istakao da će ta kompanija, čije ime za sad nije hteo da otkrije, zaposliti 1.000 ljudi. – U Vranje stiže jedna kompanija, mnogo bolja od "Geoxa"… »

U Vranje stiže nemačka kompanija, bolja od Geoksa

Politika pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da u Vranje u februaru stiže jedna nemačka kompanija koja je, kako kaže, mnogo solidnija i bolja od Geoksa, koja će da zaposli oko 1.000 radnika. Vučić je rekao da je to veliki događaj za… »

U Vranje stiže kompanija koja će zaposliti oko 1.000 ljudi, tvrdi Vučić

Nova pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je dolazak nove kompanije u Vranje, a koja će, kako kaže, zaposliti 1.000 ljudi. Vučić je istakao da će ta kompanija, čije ime za sad nije hteo da otkrije, zaposliti 1.000 ljudi – U Vranje stiže jedna… »

Vučić najavio da u Vranje dolazi kompanija koja će zaposliti oko 1.000 ljudi

Južne vesti pre 23 dana
Nakon zatvaranja italijanske fabrike Geoks i otpuštanja radnika, već februara u Vranje stiže nemački investitor koji će za godinu dana zaposliti oko 1.000 radnika, najavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ne otkrivajući detalje o kojoj… »

"U Vranje stiže nemačka kompanija, bolja od Geoksa"

B92 pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da u Vranje u februaru stiže jedna nemačka kompanija koja je, kako kaže, mnogo solidnija i bolja od Geoksa. Najavio je da će ta kompanija da zaposli oko 1.000 radnika. Vučić je rekao da je to… »

Vučić obradovao građane pred novu godinu Stiže kompanija koja će zaposliti oko 1.000 ljudi

Alo pre 23 dana
Biće veliko otvaranje, kaže Vučić. Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić najavio je dolazak nove kompanije u Srbiju, u Vranje. Vučić je istakao da će ta kompanija, čije ime za sad nije hteo da otkrije, zaposliti 1.000 ljudi. – U Vranje stiže… »

Vučić: U Vranje stiže kompanija koja će od februara zaposliti 1.000 radnika

Vranje news pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je u petak dolazak nove kompanije u Vranje, javlja Nova.rs. Vučić je istakao da će ta kompanija, čije ime za sad nije hteo da otkrije, zaposliti 1.000 ljudi. "U Vranje stiže jedna kompanija, mnogo bolja od… »

Vučić otkrio sjajne vesti: U Vranje stiže kompanija koja će zaposliti oko 1.000 ljudi

Večernje novosti pre 23 dana
Foto: Tanjug Vučić je istakao da će ta kompanija, čije ime za sad nije hteo da otkrije, zaposliti 1.000 ljudi. – U Vranje stiže jedna kompanija, mnogo bolja od GEOXA, biće veliko otvaranje, velika stvar za pčinjski okrug. U februaru će biti oko… »

JUGpress: Još uvek nije rešen status svih radnika „Geoksa“

N1 Info pre 25 dana
Nakon odlaska italijanske Fabrike obuće „Geoks“ iz Vranja početkom avgusta, kada je 1.200 zaposlenih ostalo bez posla, još uvek nije rešen status svih radnika, iako je država obećala da će ih zaposliti, piše JUGpress. Od 1.200 radnika koji su… »

Vesti dana »