Geox

Milenković: Novi investitor u Vranju do Nove godine

Vranje news pre 10 dana
Nadam da će do Nove godine veći deo radnika Geoksa biti adekvatno sagledan i upošljen, izjavio je u programu Radio televizije Vranje gradonačelnik Slobodan Milenković Veliko je interesovanje za Vranje, dodao je on, "nakon angažovanja predsednika… »

Srbija menja strategiju subvencionisanja investitora kako bi pomogla otpuštenim radnicima?

Radio 021 pre 19 dana
"Na početku je sve je bilo kao u bajci", reči su Gordana Krstić, bivše radnice italijanske kompanije Geoks koja je u julu najavila zatvaranje svoje fabrike u Vranju na jugu Srbije. Prema njenim rečima, bajka nije potrajala dugo, jer se našla među… »

Vučić: Do kraja godine Teklas u Vranju zapošljava 350 ljudi

Bujanovačke pre 20 dana
Bujanovac, 1. oktobar 2021. (foto arhiva) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je kompanija Teklas u Vranju zaposlila 105 bivših radnika fabrike „Geoks“, a da je i toku proces zapošljavanja još 250 ljudi. -Očekivali smo da će pre… »

Srbija menja strategiju za pomaganje otpuštenim radnicima

Slobodna Evropa pre 20 dana
"Na početku je sve je bilo kao u bajci", reči su Gordana Krstić, bivše radnice italijanske kompanije Geoks (Geox) koja je u julu najavila zatvaranje svoje fabrike u Vranju na jugu Srbije. Prema njenim rečima, bajka nije potrajala dugo, jer se našla… »

Novo Vučićevo obećanje: Teklas do kraja godine preuzima 350 radnika Geoksa

Vranje news pre 21 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je na konferenciji za medije u Nišu da je obavljeno 390 intervjua sa bivšim radnicima Geoksa koji bi trebalo da dobiju posao u kompaniji Teklas, da je od toga 105 već primljeno, a da je ukupno 250 u procesu… »

Vučić: Radnici “Šinvona” neće ostati bez posla, do kraja godine posao za 350 bivših radnika “Geoksa”

Južne vesti pre 21 dana
Da će fabrika Leoni preuzeti dvadesetak radnika koji od danas ostaju bez posla u Šinvonu ili neće moći da nastave da rade u Juri, što im je ponuđeno kao rešenje nakon gašenje dela proizvodnje u Šinvonu, potvrdio je predsednik Vučić danas u… »

Predsednik Vučić najavio nova radna mesta Teklas do kraja godine preuzima 350 radnika Geoksa

Alo pre 21 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da što se Geoksa i Vranja tiče do sada je obavljeno 390 intervjua sa radnicima za kompaniju Teklas, od toga je 105 već primljeno, a ukupno 250 je u procesu primanja. "Očekivali smo da će pre kraja… »

Država rešava pitanje radnika Geoksa: Do kraja godine Teklas preuzima 350 ljudi

Srbija danas pre 21 dana
Predsednik Vučić je istakao da se radi sa Nemcima i sa drugim kompanijama i izrazio je nadu da će na najbolji mogući način ova teška tema da bude prevaziđena. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da što se Geoksa i Vranja tiče do… »

Zoran Radovanović : Manipulisanje radničkim beznađem

Veliki park pre 26 dana
Da predsednik Srbije suzama radnika ne veruje već smo pokazali na primeru zaposlenih u valjevskom Krušiku koji i dalje nemaju pravo na lečenje. Blizu 2.500 zaposlenih u Krušiku, u kojem se otpuštanje zaposlenih nastavlja, kao i brojni članovi… »

Vučić saopštio dobre vesti Pronašli smo jednu nemačku kompaniju za Vranje

Alo 18.09.2021
Nakon zatvaranja italijanske fabrike Geoks u Vranju, država je brzo reagovala i više od 100 radnika, od 1.200 koliko ih je ostalo bez posla, sada već radi u turskoj kompaniji “Teklas” koja je otvorena u Vranju, a pronašli smo za taj grad jednog… »

Vesti dana »