GIM

DEČAK I ČAROBNI PASULJ IZ ROBNE REZERVE

Jugmedia pre 29 dana
Nekada davno pre nego što je puštena fontana na trg u jedno selo pored Pečenjevce živeo je jedan dečko simpatizer od vladajajuću stranku s njegovu staru majku. Bili su si slabostojeći odnosno bez kršen dinar jer su prejebali poslednji 100 evra od… »

Snimak dronom: Zgarište fabrike u Bihaću posle stravičnog požara VIDEO

Nova 25.05.2022
Veliki požar u Bihaću juče ujutru je zahvatio fabriku austrijske firme Austrotherm koja se bavi proizvodnjom stiropora. U ovoj fabrici je zaposleno nekoliko stotina radnika, a vatra je za vrlo kratko vreme uništila sve. Snimak dronom pokazuje da su… »

Dve pobede i jedan poraz za boksere iz Vlastoinca u Čačku

Jugmedia 14.03.2022
U sportskom centru „Mladost“ u Čačku, ovog vikenda održano je 5. kolo Bokserske lige Srbije, takmičilo se na dva ringa pred oko 150 ljubitelja plemenite veštine. Ukupno je nastupilo 110 boksera iz 34 kluba sa teritorije Republike Srbije. Od… »

DecenijAVlasti – peta epizoda (VIDEO)

Danas 28.02.2022
Pogledajte petu, poslednju epizodu serijala „DecenijAVlasti“, u produkciji N1. Godine 2020. i u Srbiju stiže koronavirus. Kako je vlast odgovorila na epidemiju? Kako je izgledao život u vreme vanrednog stanja i policijskog časa? Zašto je Srbija sa… »

DecenijAVlasti – peta epizoda

N1 Info 28.02.2022
Pogledajte petu, poslednju epizodu serijala "DecenijAVlasti", u produkciji N1. Godine 2020. i u Srbiju stiže koronavirus. Kako je vlast odgovorila na epidemiju? Kako je izgledao život u vreme vanrednog stanja i policijskog časa? Zašto je Srbija sa… »

Izložba o 145. godišnjici dolaska ruskih dobrovoljaca u petak u organizaciji Gradske bibilioteke

Vranje news 09.02.2022
Izložba Povratak generala - 145. godišnjica dolaska ruskih dobrovoljaca, autora prof. dr Alekseja Timofejeva, biće otvorena u izložbenom prostoru Pozorišta Bora Stanković u Vranju u petak 11. februara u 18 časova. Izložba u organizaciji Biblioteke… »

Opa Đurđo! Vojislav Šešelj SVEDOK odbrane na suđenju portala UCENTAR i Nebojše Stefanovića!

U centar 21.09.2021
Pravni tim portala UCENTAR kao svedoka odbrane u sporu protiv Nebojše Stefanovića, ministra odbrane pozvaće Vojislava Šešelja, lidera Srpske radikalne stranke. U tužbi Stefanovića koji je poznat pod nadimkom Neša Slina se naglašava „da je… »

Od jeseni prvi svetski pokret o etičkom kodeksu „influensera“

Cenzolovka 22.07.2021
U Zagrebu je danas najavljeno da „iz Hrvatske kreće prvi svetski pokret – Pokret dobrog uticaja (The Good Influence Movement – GIM)“ koji će okupiti, obučiti i dati potvrde „influenserima“ za odgovorno društveno delovanje i pozitivan… »

Od jeseni prvi svetski pokret o etičkom kodeksu „influensera“

Danas 21.07.2021
U Zagrebu je danas najavljeno da „iz Hrvatske kreće prvi svetski pokret – Pokret dobrog uticaja (The Good Influence Movement – GIM)“ koji će okupiti, obučiti i dati potvrde „influenserima“ za odgovorno društveno delovanje i pozitivan… »

Od jeseni prvi svetski pokret o etičkom kodeksu 'influensera'

Novi magazin 21.07.2021
U Zagrebu je danas najavljeno da "iz Hrvatske kreće prvi svetski pokret - Pokret dobrog uticaja (The Good Influence Movement - GIM)" koji će okupiti, obučiti i dati potvrde "influenserima" za odgovorno društveno delovanje i pozitivan društveni… »

Vesti dana »