Goran Bogdan

Goran Bogdan podržao Deklaraciju zelenih stranaka z. Balkana

BizLife pre 4 dana
Jedan od najpopularnijih glumaca u regionu podržao je potpisivanje Deklaracije zelenih stranaka Zapadnog Balkana koja je usvojena i objavljena tokom vikenda prilikom sastanka održanog u Sarajevu. Bogdan je na ovom skupu bio kao ambasador „Rezolucije… »

„Ako je hladno, stisnem se i trpim“: Goran Bogdan je nag u novom filmu, a ovako to komentariše

Nova pre 8 dana
Ove scene su izazvale buru. Goran Bogdan je zvezda „Netfliksovog“ filma „Faraway“, a mnoge su iznenadile scene u kojima nema ništa na sebi. Glumac je, pre svega, govorio o ovom projektu. „Film prikazuje prave ljude, ne neke nedostižne. Ljudski… »

"Ako je hladno stisnem se i trpim": Goran Bogdan potpuno go u filmu, o njegovim obnaženim scenama svi pričaju, a evo šta on…

Blic pre 9 dana
Glumac Goran Bogdan obnažio se u novom Netfliksovom filmu "Faraway", u kojem tumači ulogu Josipa. Jedna romantična scena snimljena je u Hrvatskoj, na Braču i Šolti, a u trejleru se vidi kako Bogdan u pojedinim scenama nema nijedan komad odeće na… »

Kao od majke rođen Glumac progovorio o intimnim scenama, pa šokirao izjavom: Kad je hladno, stisnem se i trpim!

Alo pre 9 dana
Goran je sada progovorio o filmu i obnaženim scenama i istakao je da to njemu ne predstavlja nikakav problem. Glumac Goran Bogdan obnažio se u novom Netfliksovom filmu "Faraway", u kojem tumači ulogu Josipa. Jedna romantična scena snimljena je u… »

Stisnem se i trpim! Goran otkrio sve o snimanju eksplicitnih scena - Miljenik žena potpuno go u novom filmu! (foto)

Mondo pre 9 dana
Goran Bogdan progovorio je novom filmu "Faraway", ali i eksplicitnim scenama koje su usijale mreže. Goran Bogdan progovorio je novom filmu "Faraway", ali i eksplicitnim scenama koje su usijale mreže. Miljenik ženske publike u regionu, glumac Goran… »

Stisnem se i trpim! Miljenik žena Goran Bogdan se skinuo go na snimanju i priznao kako je biti obnažen pred kamerama

Kurir pre 9 dana
Miljenik ženske publike u regionu, glumac Goran Bogdan (42) podigao je puno prašine scenama u kojima je potpuno go u novom filmu "Daleko" ("Faraway"). Bogdan u romantičnoj komediji glumi Josipa Čagu, muškarca kog glavna junakinja Zejnep zatekne u… »

Ima nade za malog Bogdana

Vesti online pre 15 dana
Samo nekoliko dana nakon što su “Vesti” i portal “Ljudske sudbine” našeg saradnika i poznatog humanitarca Hida Muratovića, a potom i drugi mediji i humanitarna udruženja u ovom kraju, pozvali dobre ljude u Crnoj Gori, Srbiji i širom sveta da… »

KRAGUJEVAČKI DUH U FILMU: „Za danas toliko”

Kragujevačke pre 16 dana
I novi film reditelja Marka Đorđevića „Za danas toliko”, kao i prethodni „Moj jutranji smeh”, trudi se da kamerom „zabeleži” duh Kragujevca. Scenario, režiju i monatažu filma potpisuje Đorđević. U filmu glume, pored Filipa Đurića… »

Goran Bogdan u žestokom klinču sa vratima: Nije mogao ni da uđe ni da izađe VIDEO

B92 pre 18 dana
Proslavljeni hrvatski glumac Goran Bogdan objavio je na svom Instagramu video kako bezuspešno pokušava da uđe, a potom i da izađe oz kafića. Treba znati ući, ali i izaći. A ni jedno ni drugo nije baš pošlo za rukom Goranu Bogdanu u Barseloni… »

Balkanski zavodnik u klinču sa vratima: Goran Bogdan izgubio tešku borbu, konobarica morala da se umeša, a tek snimci…

Kurir pre 19 dana
Miljenik regionalne publike, hrvatski glumac Goran Bogdan je trenutno u Španiji, tačnije Barseloni. On je na svom Instagram profilu podelio 2 veoma zanimljiva snimka. Naime, glumac se "borio" sa staklenim vratima jednog kafića jer nikako nije mogao da… »

Vesti dana »