Goran Knežević - vesti

Kinezi grade fabriku auto rasvete u Nišu

Politika pre 14 dana
Nova investicija obezbediće 1.000 radnih mesta u Nišu, tvrdi ministar Goran Knežević
Ministar privrede Goran Knežević potpisao je danas Memorandum o razumevanju sa generalnom direktorkom Ksinđi Automotiv Lajting, Ksiaoping Zu i gradonačelnikom Niša Darkom Bulatovićem, za investiciju vrednu oko 50 miliona evra,... »

Nemački MTU Aero Engines stiže u Srbiju

Vesti online pre 15 dana
U Beogradu je danas potpisan Memorandum o razumevanju između Ministarstva privrede i Privrednog društva MTU Aero Engines AG, kompanije koja će investirati u Srbiji u visoke tehnologije.
Memorandum su u zgradi Predsedništva Srbije potpisali nemački ambasador Tomas Šib i ministar privrede Goran Knežević. Memorandum je potpisan u prisusutvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i člana Upravnog odbora te kompanije... »

Potpisan memorandum sa nemačkim MTU, ugovor u junu

Glas Amerike pre 15 dana
BEOGRAD — Ministarstvo privrede Srbije i Privredno društvo MTU Aero Engines AG, kompanija koja će investirati u visoke tehnologije u Srbiji, potpisali su Memorandum o razumevanju.
Memorandum su potpisali nemački ambasador Tomas Šib i ministar privrede Goran Knežević, u prisusutvu člana Upravnog odbora kompanije MTU Mihaela Šrajega i predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Šrajeg je izjavio da će preporučiti... »

Novi gigant autoindustrije dolazi u Niš

Jug press pre 15 dana
NIŠ Još jedan gigant autoindustrije dolazi u Niš.
Radi se o Kompaniji XINGYU. Danas je gradonačelnik Niša Darko Bulatović potpisao sa predsednicom Kompanije XINGYU Xiaoping Zu memorandum o razumevanju koji podrazumeva izgradnju fabrike ove kompanije u Nišu. U ime Vlade, memorandum je potpisao ministar privrede Goran... »

KNEŽEVIĆ: Nova investicija iz Kine otvoriće u Nišu 1.000 radnih mesta

Ekapija pre 15 dana
Ministar privrede Goran Knežević potpisao je u utorak, 7. maja, Memorandum o razumevanju sa generalnom direktorkom Sinđu Automotiv Lajting (Xingyu Automotive Lighting Systems) Sjaoping Zuom i gradonačelnikom Niša Darkom Bulatovićem, za investiciju vrednu oko 50 mil EUR, koja će omogućiti otvaranje... »

Knežević: Nova investicija iz Kine 1.000 radnih mesta u Nišu

Dnevnik pre 15 dana
BEOGRAD: Ministar privrede Goran Knežević potpisao je danas Memorandum o razumevanju sa generalnom direktorkom Ksinđi Automotiv Lajting, Ksiaoping Zu i gradonačelnikom Niša Darkom Bulatovićem, za investiciju vrednu oko 50 miliona evra, koja će omogućiti otvaranje 1.000 radnih mesta.
Kineski partneri, planiraju da u Nišu naprave fabriku rasvete za automobilsku industriju, a ministar Knežević ističe da će kompanija doneti nove tehnologije u auto industriju. "Ova investicija će, po pokretanju proizvodnje, dati... »

Kinezi planiraju da u Nišu naprave fabriku rasvete za automobilsku industriju

Auto blog pre 15 dana
Ministar privrede Goran Knežević potpisao je danas Memorandum o razumevanju sa generalnom direktorkom Ksinđi Automotiv Lajting, Ksiaoping Zu i gradonačelnikom Niša Darkom Bulatovićem, za investiciju vrednu oko 50 miliona evra, koja će omogućiti otvaranje 1.000 radnih mesta. Kineski partneri,... »

Nemačka kompanija “MTU Aero Engines” dolazi u Srbiju

Nedeljnik pre 15 dana
Foto: Tanjug Ministarstvo privrede potpisalo je Memorandum o razumevanju sa nemačkom kompanijom “MTU Aero Engines”.
Planirano je da taj investitor gradi pogon u blizini Beograda koja će u prvoj fazi zapošljavati 450 radnika, prenosi N1. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je prisustvovao potpisivanju, je ocenio da je ovo veliki projekat,... »

Novi investitor Ksindji stiže u Niš

Naissus info pre 15 dana
U ime Vlade Srbije, memorandum je potpisao ministar privrede Goran Knežević.
Planirana je realizacija greenfield investicije od najmanje 50 miliona evra, izgradnja novog pogona na površini 12ha u prvoj i 8ha u narednoj fazi, čime će se steći uslovi za zapošljavanju 1.000 radnika u prvoj fazi. Ksindji je... »

Protest ispred pekare: Građani besni zbog "crnog orla"

Mondo pre 25 dana
Nekoliko desetina ljudi "spontano" se okupilo ispred pekare "Roma" u Borči, gde su protestovali pošto je brat vlasnika na društvenim mrežama objavio fotografiju na kojoj pokazuje simbol albanskog dvoglavog orla.
Foto: Mondo/Goran Sivački Ilustracija Beogradski mediji navode da je fotografija, koja je isprovocirala meštane ovog beogradskog naselja, objavljena pre nekoliko dana na Facebooku i na njoj se vidi kako brat vlasnika ove pekare... »

Bruka u Beču: Svastike na fotografijama preživelih iz Holokausta

Večernje novosti  pre 4 sata  još 2 povezane

Nevreme u Americi: Najmanje troje mrtvih /Foto/

Večernje novosti  pre 5 sati  još 1 povezana

Vremeplov: Umro Ranke

RTV  pre 1 sat  još 1 povezana

PUCNJAVA U CENTRU NOVOG PAZARA: Pucano iz vozila u pokretu (FOTO)

Sandžak press  pre 26 minuta  još 1 povezana

Vremenska prognoza - 23. maj

RTS  pre 5 sati  još 2 povezane
©2019 Netmark d.o.o.