Goran Knežević

Odloženo suđenje optuženima za ubistvo vođe navijača Zvezde

B92 pre 12 dana
Suđenje optuženima da su pružili pomoć izvršiocu ubistva jednog od vođa navijača "Crvene zvezde" Velibora Dunjića odloženo je za jun u Višem sudu u Beogradu. Do odlaganja je došlo zbog bolesti člana sudskog veća. Na sledećem sudjenju treba… »

Odloženo suđenje za ubistvo Velibora Dunjića

RTV pre 12 dana
BEOGRAD - Suđenje optuženima da su prikrivanjem tragova pružili pomoć izvršiocu ubistva jednog od vođa navijača "Crvene zvezde" Velibora Ðunjića ispred splava "Džimis" 2014. godine, kada je ranjena njegova devojka T.Š, odloženo je danas za jun… »

Ponovo odloženo suđenje za ubistvo Dunjića: Bolestan član sudskog veća

Blic pre 12 dana
Suđenje optuženima da su prikrivanjem tragova pružili pomoć izvršiocu ubistva jednog od vođa navijača "Crvene zvezde" Velibora Dunjića ispred splava "Džimis" 2014. godine, kada je ranjena njegova devojka T.Š, odloženo je danas za jun u Višem… »

Zbog bolesti člana sudskog veća: Odloženo suđenje za umešanost u ubistvo Velibora Dunjića

Večernje novosti pre 12 dana
U VIŠEM sudu u Beogradu danas je zbog bolesti člala sudskog veća odloženo suđenje optuženima za umešanost u ubistvo vođe crveno-belih Velibora Dunjića, u maju 2014. godine, ispred splava DŽimis, kada je upucana i teško povređena i njegova… »

Krivokapić izazvao političku krizu: U toku sastanak lidera parlamentarne većine u Crnoj Gori

Večernje novosti pre 15 dana
U DRŽAVNOM parlamentu Crne Gore je u toku sastanak lidera parlamentarne većine, u vezi sa aktuelnom situacijom i tužilačkim zakonima. Sastanku, kako saznajemo, prisustvuju predsednici Nove srpske demokratije Andrija Mandić, Pokreta za promene… »

SC bolji od Ibra, Primorje od Ol Starsa

Sport klub pre 16 dana
Odigrana su još dva meča 16. kola šampionata Crne Gore u košarci, a pobedama su se radovale ekipe Primorja iz Herceg Novog i Studentskog centra. Novljani koji su bez ikakve sumnje najprijatnije iznenađenje sezone, savladali su Ol Stars sa 102:94… »

KUD Pionir: Posađeno 45 sadnica jasena i bora za toliko godina postojanja

Zrenjaninski pre 24 dana
KUD „Pionir“ iz Zrenjanina obeležava 45 godina postojanja i tim povodom su njegovi članovi danas organizovali akciju sadnje simboličnih 45 sadnica jasena i bora, na prostoru Mesne zajednice “Dositej Obradović”. Reč je o prostoru na kojem je… »

Menadžer Lečić: Vanja je dobila jednokratni marketing, zbog korone joj to ništa ne vredi!

Vesti online pre 25 dana
Poznati estradni menadžer Goran Lečić Leka smatra da je diskvalifikovana učesnica muzičkog takmičenja Vanja Knežević dobila jednokratni marketing, ali da joj zbog celokupne situacije sa korona virusom to ne može pomoći u daljoj karijeri. –… »

Estradni menadžer Lečić procenio: Vanja je dobila jednokratni marketing, zbog korone joj to ništa ne vredi!

Kurir pre 25 dana
Poznati estradni menadžer Goran Lečić Leka smatra da je diskvalifikovana učesnica muzičkog takmičenja Vanja Knežević dobila jednokratni marketing, ali da joj zbog celokupne situacije sa korona virusom to ne može pomoći u daljoj karijeri. - Vanja… »

"Njena diskvalifikacija će se zaboraviti!" Menadžer smatra da je Vanja dobila jednokratni marketing

Srbija danas pre 25 dana
"U poslu nema novca da bi se razmišljalo da se ulaže u nju u ovom trenutku." Poznati estradni menadžer Goran Lečić Leka smatra da je diskvalifikovana učesnica muzičkog takmičenja Vanja Knežević dobila jednokratni marketing, ali da joj zbog… »

Vesti dana »