Goran Trivan

Pukovnik Šljivančanin opleo po milu: Ako mu smeta SPC, zašto ne zabrani narodu da ide u crkvu?

Pravda pre 1 dan
Gosti emisije Hit tvit bili su pukovnik Veselin Šljivančanin, Nenad Čanak predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) i Goran Trivan iz Socijalističke partije Srbije (SPS). Šljivančanin je na početku emisije govorio o svom političkom statusu… »

Čanak i Šljivančanin se suočili u Hit tvitu: Ko je ratovao, ko pljačkao, a ko izmasakrirao zarobljene na Ovčari

Kurir pre 2 dana
Veselin Šljivančanin, penzionisani oficir, kaže da njegova jedinica nije predala vukovarske ranjenike paravojnim jedinicama, već su ih prebacili u bolnice i Hrvatsku, zbog čega je, otkriva, predsednik Hrvatske Franjo Tuđman pohvalio Nebojšu… »

Šljivančanin u "Hit tvitu" rekao šta ima o predsedniku Srbije, svaka reč je suvišna!

Alo pre 2 dana
Uz njega, u emisiji su gostovali Nenad Čanak, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) i ministar za zaštitu životne sredine Goran Trivan iz Socijalističke partije Srbije (SPS). , gostujući u emisiji "Hit tvit" govorio je o svom političkom… »

Od kada je Vučić došao na vlast više ne moramo da saginjemo glavu! Šljivančanin: Predsednik je učinio mnogo za Srbiju

Srbija danas pre 2 dana
U studiju TV Pink su pukovnik Veselin Šljivančanin, Nenad Čanak predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) i Goran Trivan iz Socijalističke partije Srbije (SPS). Šljivančanin je na početku emisije govorio o svom političkom statusu rekavši… »

U redu za Vladu: Maja Gojković, Jelena Trivan, Marko Čadež

Nova pre 7 dana
Mesec dana pre izbora u političkim krugovima počele su spekulacije ko bi mogao da ostane bez ministarske fotelje, ali i ko će od novih kadrova da dođe u Nemanjinu 11. Gotovo je izvesno da u budućoj vladi funkcije ministara neće obavljati Rasim… »

Ministar o zagađenju vazduha: Koji automobil vozite? (video)

Mondo pre 7 dana
Ministar za zaštitu životne sredine Goran Trivan još jednom o zagađenju vazduha i najvećim zagađivačima. Ne odustaje od teze da su automobili, autobusi najveći zagađivači vazduha, uz grejanje. Od 1. januara 2021. zabrana uvoza vozila sa EURO 3… »

Marković o izborima: Mašinerija vlasti liči na šibicare koji žele da opelješi naivne! Ja znam kako rade, neka pljačkaju…

Pravda pre 10 dana
“Oduzeti novac kulturi, a posebno kinematografiji koja ne postoji bez državne pomoći, ravno je zločinu. Tu nema šta da se doda“, kaže cenjeni reditelj Goran Marković. To navodi povodom odluke Vlade Srbije da se Ministarstvu kulture i… »

Goran Marković: Nezadovoljstvo je veliko, šerpe više nisu dovoljne

Danas pre 11 dana
Reditelj za Danas o umanjenom budžetu Ministarstva kulture, odnosu države prema umetnicima, aktuelnim događajima u Skupštini, izborima „Oduzeti novac kulturi, a posebno kinematografiji koja ne postoji bez državne pomoći, ravno je zločinu. Tu nema… »

Kreću subvencije za eko-automobile

Auto blog pre 13 dana
Kako pišu "Novosti", Ministarstvo životne sredine počelo je da dodeljuje subvencije za eko-vozila i motore. Do sada je pristiglo osam prijava, od kojih je šest ispravno, a kod ostalih će biti dopunjena dokumentacija. Država je za ove podsticaje… »

Privilegije za trivanovu ženu u najvećem gubitašu: Od Bajatovića kola, vozač i sekretarica

Kurir pre 15 dana
Jovana Trivan, supruga ministra zaštite životne sredine Gorana Trivana, zaposlena je u JP „Srbijagas“ kod svog stranačkog kolege Dušana Bajatovića i, sudeći prema uslovima koje ima, živi srpski san - ima platu od hiljadu evra, sekretaricu… »

Vesti dana »