Halkidiki

Pronađite potrebni mir: Ovo je posed manastira Hilandar na koji mogu stupiti i žene

Telegraf pre 11 sati
Ako odlučite da letujete u ovom delu regije Halkidiki, nemojte propustiti priliku da posetite i manastir Milo Arsenica, koji je poznat pod nazivom Kakovo. Letovanje ne mora biti usmereno samo na odmor, plivanje i šetnju po prodavnicama. Možete taj… »

Ni Halkidiki više nije tako jeftin? Potencijalni dodatni troškovi na koje bi trebalo da računate

Telegraf 26.02.2020
Svako vreme nosi svoje novine. Na brojnim grupama na društvenim mrežama se već nekoliko meseci mogu pročitati žalbe srpskih turista na cene letovanja u Grčkoj. Čini se da su ove godine domaćini ili turističke agencije odlučili da nateraju Srbe… »

Grčko letovalište koje će "oduvati" Halkidiki: Nalazi se na 150km od Soluna, noćenje je samo 30 evra

Telegraf 26.01.2020
Područje oko Kavale malo je poznato našim turistima. Iako je kraj januara, mnogi od nas razmišljaju gde će se ove godine odmarati. Ujedno, bliži nam se i Sajam turizma kada bi odluka već trebalo da padne. I ove godine, tradicionalno će mnogi… »

Snažno nevreme na Halkidikiju i Tasosu

N1 Info 23.11.2019
Snažno nevreme pogodilo je sever Grčke, a najgore su prošli Tasos, Halkidiki i Kavala. U pojedinim mestima proglašeno je vanredno stanje. Veoma jaka kiša na Halkidikiju prouzrokovala je probleme, jer su bujice i reke opasno porasle, dok su se… »

Nevreme na severu Grčke, vanredno stanje na Tasosu

Danas 23.11.2019
Delegacija Vlade Grčke koju predvodi ministar odbrane Nikos Panajotopulos od jutros je na Halkidiki da bi utvrdila štetu od bujičnih poplava u poslednja 24 sata na tom poluostrvu i na obližnjem ostrvu Tasosu. Od bujica tokom neobično jake kiše i… »

Blokiran saobraćaj na severu zemlje! Snažno nevreme uništilo sve!

Alo 23.11.2019
Proglašeno vanredno stanje. Snažno nevreme pogodilo je sever Grčke, a najgore su prošli Tasos, Halkidiki i Kavala. U pojedinim mestima proglašeno je vanredno stanje. Veoma jaka kiša u poslednjih nekoliko sati na Halkidikiju prouzrokovala je… »

Vanredno stanje u Grčkoj: Snažno nevreme na Halkidikiju i Tasosu (VIDEO)

Vesti online 23.11.2019
Snažno nevreme pogodilo je sever Grčke, najgore su prošli Tasos, Halkidiki i Kavala, a u pojedinim mestima proglašeno je vanredno stanje. Veoma jaka kiša na Halkidikiju prouzrokovala je probleme, jer su bujice i reke opasno porasle, dok su se… »

Voda urniše sve pred sobom, stigla i vojska! Nikad gora situacija u omiljenim srpskim letovalištima! (video sa lica mesta)

Alo 23.11.2019
Haos! Snažno nevreme juče je pogodilo sever Grčke, a najgore su prošli Tasos, Halkidiki i Kavala, popularne destinacije među srpskim turistima. U pojedinim mestima proglašeno je vanredno stanje, a prema pisanju grčkih medija, oštećen je veliki… »

Zastrašujući snimci iz Grčke: Tornado i bujice vode nose eve pred sobom na Halkidikiju i Tasosu

OK radio 23.11.2019
Snažno nevreme pogodilo je danas sever Grčke, a najgore su prošli Tasos, Halkidiki i Kavala, popularne destinacije među srpskim turistima. U pojedinim mestima proglašeno je vanredno stanje, dok je grom udario u kuću u Limnosu i napravio rupu u… »

Vanredno stanje u Grčkoj: Nevreme prouzrokovalo ozbiljne probleme (VIDEO)

Prva 23.11.2019
Ozbiljne probleme prouzrokovalo je loše vreme na severu Grčke, uz obilne kiše i grmljavinske oluje, preneli su u petak grčki mediji. Najteže su pogođeni Halkidiki i Tasos, javio je Katimerini. Na šest ostrva proglašeno je vanredno stanje. Obilna… »

Vremenska prognoza »

Neos Marmaras »
subota
Slaba kiša
Slaba kiša
8 ˚C
nedelja
Kiša
Kiša
9˚ / 11˚
ponedeljak
Slaba kiša
Slaba kiša
8˚ / 12˚

Vesti dana »