Herson

Više ruskih napada tokom noći na Ukrajinu: Grantirani gradovi blizu linije fronta, jedna osoba poginula u Hersonu

Blic pre 19 sati
Najmanje jedna osoba je poginula danas u ruskom granatiranju grada Hersona na jugu Ukrajine, saopštio je regionalni guverner Oleksandr Prokudin. On je na Telegramu naveo da je jedan 25-godišnji muškarac poginuo, a još jedna osoba ranjena, u napadu na… »

Više ruskih napada tokom noći na Ukrajinu Grantirani gradovi blizu linije fronta, ima poginulih

Alo pre 19 sati
Najmanje jedna osoba je poginula danas u ruskom granatiranju grada Hersona na jugu Ukrajine, saopštio je regionalni guverner Oleksandr Prokudin. On je na Telegramu naveo da je jedan 25-godišnji muškarac poginuo, a još jedna osoba ranjena, u napadu na… »

Ukrajinci upozoravaju da su teški zimski mjeseci pred njima

Slobodna Evropa pre 1 dan
Ukrajina je u četvrtak upozorila da su teški zimski mjeseci pred njima, nakon "masivnih" ruskih raketnih napada koji su ciljali civilnu infrastrukturu, što je rezultiralo mrtvima i ranjenima širom Ukrajine. Moskva je gađala gradove od Rivnea u… »

Rusija napala više gradova u Ukrajini, poginulo najmanje dvoje ljudi

Danas pre 1 dan
U ruskom bombardovanju šest ukrajinskih gradova jutros su poginule najmanje dve osobe, 21 je ranjena, dok su mnogi još zarobljeni pod ruševinama. Bili su to najveći vazdušni udari Rusije od 15. avgusta i dogodili su se dan pošto je prijavljena… »

Rusija napala više gradova u Ukrajini – najveći udari od 15. avgusta

N1 Info pre 1 dan
U ruskom bombardovanju šest ukrajinskih gradova u četvrtak ujutro su poginule najmanje dve osobe, 21 je ranjena, dok su mnogi još zarobljeni pod ruševinama. Bili su to najveći vazdušni udari Rusije od 15. avgusta i dogodili su se dan pošto je… »

U ruskom napadu na Herson stradali civili Iznad Crnog mora i Krima noćas oborena 22 ukrajinska drona (video)

Kurir pre 1 dan
Najmanje dve osobe su poginule i pet ih je povređeno u ruskim udarima na grad Herson na jugu Ukrajine, objavio je jutros Oleksandr Prokudin, guverner Hersonske oblasti. - Ruska vojska je bombardovala stambena naselja Hersona. U ovom trenutku imamo… »

Najmanje dve osobe poginule, 21 povređena u ruskim napadima širom Ukrajine

RTV pre 1 dan
KIJEV - Najmanje dve osobe su poginule, a 21 je povređena danas u ruskim napadima na gradove širom Ukrajine, a na desetine osoba je verovatno zatrpano pod ruševinama. Napadi su izvedeni na Međunarodni dan mira i dok se u Njujorku održava zasedanje… »

Ruske snage izvele više napada širom Ukrajine

Danas pre 1 dan
Ruske snage izvele su više napada širom Ukrajine zbog čega je upozorenja o vazdušnim napadima na snazi u brojnim delovima delovima zemlje, preneo je CNN. Ministar unutrašnjih poslova Ihor Klimenko pozvao je Ukrajince da „poštuju bezbednosna… »

Najmanje dve osobe poginule u ruskim napadima na Herson u Ukrajini

N1 Info pre 2 dana
Najmanje dve osobe su poginule i pet ih je povređeno u ruskim udarima na grad Herson na jugu Ukrajine, izjavio je jutros guverner Oleksandr Prokudin. „Ruska vojska je bombardovala stambena naselja Hersona. U ovom trenutku imamo podatak da su dva civila… »

U ruskim napadima na ciljeve u Ukrajini poginulo šestoro ljudi

RTV pre 3 dana
KIJEV - U napadima ruske vojske na ciljeve u Ukrajini danas je poginulo šest osoba, a u udarima ruskih dronova zapaljena su industrijska skladišta i humanitarne zalihe u gradu Lavovu na zapadu Ukrajine, saopštili su ukrajinski zvaničnici. Saopšteno… »

Vesti dana »