ISIS

ISIS sa Kosova preti Evropi! 75.000 džihad-ratnika niko ne kontroliše: Borili se za Islamsku državu, šta je sledeći cilj!

Kurir pre 9 sati
To je bezbednosno crna rupa, ekstremisti su iskoristili pandemiju da se reorganizuju, mobilišu, pregrupišu... Terorista nikad ne miruje, upozoravaju stručnjaci za bezbednost. Zbog međunarodnih političkih igara oko Kosova i Metohije očigledno je da… »

(Uznemirujući foto) scene horora dolaze iz afričke zemlje: Pripadnici anti-terorističke jedinice masakrirani!

Srbija danas pre 19 sati
Ljudskom zlu nema kraja. Novinska agencija ISIS-a, "Amak", objavila je fotografije nedavnog napada ćelija grupe na oružane snage Nigera. Napad je bio usmeren na položaj nigerijske vojske smešten u blizini grada Einthusan u jugozapadnoj regiji… »

Oluja terora iz pustinjskih zabiti: ISIS izveo čak 280 napada za 30 dana u Siriji i Iraku!

Srbija danas pre 21 sat
Islamska država i dalje predstavlja veliku opasnost po dve zemlje. ISIS tvrdi da su njegove ćelije izvele 280 operacija u Iraku i Siriji tokom poslednjih 30 dana u infografici koju je 16. maja objavila njegova novinska agencija "Amak". Prema… »

Skenirali ih usred pustinjske nedođije sa par hiljada metara visine: Ruski avioni digli u vazduh jazbinu ISIS-a (video)

Srbija danas pre 24 sata
Novi žestoki udari. Ruske vazduhoplovne snage (VKS) uništile su veliko podzemno komandno mesto ISIS-a u centralnoj Siriji, izvestila je 15. maja "RusVesna.SU." Prema izveštaju, ratni avioni Su-24M i Su-34 VKS izveli su niz preciznih vazdušnih udara na… »

Nagazili ih žestoko: Razbijena palestinska Jerusalimska brigada, pobijen i ranjen veliki broj boraca!

Srbija danas pre 3 dana
Preko 20 ubijenih i ranjenih. Najmanje 24 borca brigade al-Kuds, koju su predvodili Palestinci, ubijena su ili ranjena u dva odvojena napada ćelija ISIS-a u centralnoj Siriji. Prvi napad bio je usmeren na dve pozicije provladinih grupa na putu koji vodi… »

(Uznemirujući foto) džihadisti ISIS-a uleteli u grad: Pobili i zarobili vojnike, pa objavili horor sadržaj

Srbija danas pre 10 dana
Agencija terorističke grupe se odmah "pohvalila" velikim "uspehom" Novinska agencija ISIS-a "Al-Amak" objavila je 5. maja fotografije nedavnog napada grupe na grad Kanama na severoistoku nigerijske države Jobe. Tokom napada, koji se dogodio 29. aprila… »

Ćelije ISIS-a žestoko udarile na Asadove Palestince, ubijeno i ranjeno 15 boraca brigade "Kuds"

Srbija danas pre 10 dana
Novi iznenadni napad terorista u pustinjskoj oblasti Sirije. Najmanje 15 boraca palestinske provladine brigade "Kuds" ubijeno je ili ranjeno u napadu ćelija ISIS-a u centralnoj Siriji. Prema Sirijskoj opservatoriji za ljudska prava (SOHR), napad se… »

Kad budu krenuli - jao turcima, biće to žestok cunami: Dve zemlje se ozbiljno spremaju da zbrišu turske snage

Srbija danas pre 10 dana
Trenutno ih u tome sprečavaju aktuelni unutrašnji problemi, ali nisu odustali. Čim "umerena opozicija" Velikog Idliba, povezana sa Al-Kaidom, smatra da bi mogla imati malo slobode da deluje, Sirijska arapska vojska podseća da situacija nije takva… »

Džihadisti više nemaju kud: Rusi im dišu za vratom, za mesec dana likvidirano više od 50 zloglasnih terorista

Srbija danas pre 14 dana
Borbeni avioni izveli su najmanje 1.260 vazdušnih udara na ćelije ISIS-a. Više od 50 terorista ISIS-a ubijeno je u centralnoj Siriji tokom proteklih mesec dana u vazdušnim napadima ruskih vazduhoplovnih snaga (VKS), izvestila je Sirijska… »

U Turskoj uhapšen bliski saradnik ubijenog vođe ISIS-a

Blic pre 15 dana
Bliski saradnik ubijenog lidera Islamske države Abu Bakr al-Bagdadija uhapšen je u Istanbulu, saopštila je danas turska policija. U saopštenju je precizirano da je avganistanski državljanin identifikovan samo tajnim imenom Basim, uhapšen u sredu u… »

Vesti dana »