Izlaznost

Francuzi biraju predsednika Republike: Ovako stoje Makron i Le Pen prema najnovijim anketama

Srbija danas 24.04.2022
U Francuskoj će danas biti održan drugi krug predsedničkih izbora, u kojem će se nadmetati aktuelni predsednik i lider Republike u pokretu Emanuel Makron i kandidatkinja desnice Marin Le Pen. Najnovije ankete javnog mnjenja, prognoziraju da će Makron… »

Izbori u Sloveniji: Slovenci biraju deveti saziv parlamenta od nezavisnosti

Danas 24.04.2022
Birači u Sloveniji odlučuju ko će voditi zemlju u naredne četiri godine. Na redovnim parlamentarnim izborima u ovoj zemlji pravo glasa ima nešto manje od 1,7 miliona ljudi. Od 90 poslanika državnog parlamenta, dva pripadaju predstavnicima… »

Makron ili Le Pen? Francuska danas bira predsednika, evo šta kažu ankete

Alo 24.04.2022
U Francuskoj se danas održava drugi krug predsedničkih izbora, u kojem se nadmeću aktuelni predsednik i lider Republike u pokretu Emanuel Makron i kandidatkinja desnice Marin Le Pen. Najnovije ankete javnog mnjenja prognoziraju da će Makron pobediti… »

Francuska danas bira predsednika - Makron ili Marin Le Pen: Evo šta kažu ankete

Telegraf 24.04.2022
O novom predsedniku odlučivaće skoro 49 miliona birača, a procenjuje se da bi izlaznost mogla da bude oko 72 odsto. U Francuskoj će danas biti održan drugi krug predsedničkih izbora, u kojem će se nadmetati aktuelni predsednik i lider Republike u… »

Prognozira se visoka izlaznost na sutrašnje izbore u Sloveniji

Al Jazeera 23.04.2022
Sutra se u Sloveniji održavaju deveti parlamentarni izbori od osamostaljenja države. Pravo glasa ima 1,7 miliona birača, koji će birati 90 zastupnika u državnom zboru. Na kandidatskim listama je oko 1.500 kandidata iz 21 stranke i koalicije… »

Makron ili Le Pen? Francuska sutra bira predsednika

Večernje novosti 23.04.2022
U FRANCUSKOJ će sutra biti održan drugi krug predsedničkih izbora, u kojem će se nadmetati aktuelni predsednik i lider Republike u pokretu Emanuel Makron i kandidatkinja desnice Marin Le Pen. Foto: EPA Najnovije ankete javnog mnjenja, prognoziraju da… »

Francuska sutra bira predsednika: Mrtva trka između Makrona i Le Penove - ko li će odneti pobedu?

Srbija danas 23.04.2022
U Francuskoj će sutra biti održan drugi krug predsedničkih izbora, u kojem će se nadmetati aktuelni predsednik i lider Republike u pokretu Emanuel Makron i kandidatkinja desnice Marin Le Pen. Najnovije ankete javnog mnjenja, prognoziraju da će Makron… »

Francuska sutra bira predsednika: Makron ili Marin Le Pen?

RTV 23.04.2022
PARIZ - U Francuskoj će sutra biti održan drugi krug predsedničkih izbora, u kojem će se nadmetati aktuelni predsednik i lider Republike u pokretu Emanuel Makron i kandidatkinja desnice Marin Le Pen. Najnovije ankete javnog mnjenja, prognoziraju da… »

Samofalov („Ajmo, ljudi“): Nećemo ćutati na krađu, kakav god da je rezultat

Danas 22.04.2022
Ponovljeno glasanje na dva biračka mesta u Beogradu, uz manju izlaznost i ukazivanje na nove nepravilnosti od strane opozicije, verovatno neće značajnije uticati na konačne rezultate izbora u Beogradu, ali kako poručuje Konstantin Samofalov… »

Na Konjarniku juče treći put glasali: Kad glasanje postane navika

Danas 22.04.2022
Sve je isto samo nije nedelja nego četvrtak. Treći po redu izborni dan osvanuo je na biračkom mestu pod rednim brojem 57 u Ustaničkoj ulici na Konjarniku (Opština Zvezdara). Članovi biračkog odbora na pauzi za pušenje ispred glasačkog mesta… »

Vesti dana »