Izlaznost

Kazahstanci glasaju o velikoj ustavnoj reviziji

Slobodna Evropa pre 31 dana
Glasači u Kazahstanu glasaju na ustavnom referendumu za koji je predsjednik Qasym-Zhomart Toqaev rekao da će promijeniti zemlju sa "superpredsjedničke forme vlasti u predsjedničku republiku sa jakim parlamentom". Referendum od 5. juna o oko 56… »

Danski ministar: Očekujem pridruživanje evropskoj bezbednosnoj politici od 1. jula

Danas 02.06.2022
Ministar spoljnih poslova Jepe Kofod izjavio je da očekuje da će Danska moći da se pridruži zajedničkoj bezbednosnoj politici EU od 1. jula ove godine. On je danas naveo da postoji „niz formalnih koraka“ koje treba ispuniti pre nego što se… »

Danski ministar: Očekujem pridruživanje evropskoj bezbednosnoj politici od 1. jula

Radio sto plus 02.06.2022
Prvi je da danski parlament ratifikuje rezultate jučerašnjeg referenduma, na kojem se, prema zvaničnim rezultatima, 66,9 odsto izašlih izjasnilo da podržava priključivanje bezbednosnoj politici EU. Izlaznost je bila 65,7 odsto. Kofod je referendum… »

Danski ministar očekuje pridruženje bezbednosnoj politici EU 1. jula

N1 Info 02.06.2022
Ministar spoljnih poslova Jepe Kofod izjavio je da očekuje da će Danska moći da se pridruži zajedničkoj bezbednosnoj politici EU od 1. jula ove godine. On je naveo da postoji „niz formalnih koraka“ koje treba ispuniti pre nego što se Danska… »

Danski ministar: Očekujem pridruživanje evropskoj bezbednosnoj politici od 1. jula

Novi magazin 02.06.2022
Ministar spoljnih poslova Jepe Kofod izjavio je da očekuje da će Danska moći da se pridruži zajedničkoj bezbednosnoj politici EU od 1. jula ove godine. On je danas naveo da postoji "niz formalnih koraka" koje treba ispuniti pre nego što se Danska… »

Crta: U Bujanovcu najviše glasova listi Koalicija Albanaca

RTV 28.05.2022
BEOGRAD - Na drugom ponovljenom glasanju na parlamentarnim izborima na biračkom mestu 6 u Bujanovcu (Veliki Trnovac) najviše glasova osvojila je lista Koalicija Albanaca Doline - 598 dok je Socijalistička partija Srbije osvojila šest, saopštila je… »

CRTA o izborima u Velikom Trnovcu

Jug press 28.05.2022
BUJANOVAC BUJANOVAC Na drugm ponovljenom glasanju na biračkom mestu 6 u Bujanovcu (Veliki Trnovac) najviše glasova osvojila je lista Koalicija Albanaca Doline – 598, dok je Socijalistička partija Srbije osvojila šest. Glasalo je ukupno 618 od 1.089… »

Ponovljeni izbori u velikom trnovcu: Najviše glasova listi Koalicije Albanaca Doline

Srbija danas 28.05.2022
Na drugom ponovljenom glasanju na parlamentarnim izborima na biračkom mestu 6 u Bujanovcu (Veliki Trnovac) najviše glasova osvojila je lista Koalicija Albanaca Doline - 598 dok je Socijalistička partija Srbije osvojila šest, saopštila je Crta. Slede… »

Crta: U Bujanovcu najviše glasova listi Koalicija Albanaca Doline

Dnevnik 28.05.2022
BEOGRAD: Na drugom ponovljenom glasanju na parlamentarnim izborima na biračkom mestu 6 u Bujanovcu (Veliki Trnovac) najviše glasova osvojila je lista Koalicija Albanaca Doline - 598 dok je Socijalistička partija Srbije osvojila šest, saopštila je… »

Euronews Srbija u Velikom Trnovcu: Izlaznost 56,7 odsto, najviše glasova osvojila lista Koalicija Albanaca Doline

Euronews 27.05.2022
Na jednom biračkom mestu u Velikom Trnovcu u opštini Bujanovac danas se, po treći put, glasalo na izborima za poslanike Skupštine Srbije. Zbog prigovora i problema na tom mestu, gotovo dva meseca od izbora, i dalje traje ceo proces i još uvek nemamo… »

Vesti dana »