Izlaznost

Predsednički izbori u Poljskoj: I Duda i Tšaskovski posle prvih procena oprezno o pobedi

Danas pre 7 sati
Prve procene na osnovu anketa na biralištima danas u drugom krugu predsedničkih izbora u Poljskoj ne govore još ništa ko će narednih pet godina biti na čelu Poljske. Ishod je tesan, 0,8 odsto razlike, što je manje od statističke greške od dva… »

Neizvesni izbori u Poljskoj, oba kandidata proglasila pobedu

B92 pre 1 dan
Prve procene na osnovu anketa na biralištima u drugom krugu predsedničkih izbora u Poljskoj ne govore još ništa ko će narednih pet godina biti na čelu Poljske. Ishod je tesan, 0,8 odsto razlike, što je manje od statističke greške od dva odsto… »

I Duda i Tšaskovski oprezno o pobedi na predsedničkim izborima

Novi magazin pre 8 sati
Prve procene na osnovu anketa na biralištima danas u drugom krugu predsedničkih izbora u Poljskoj ne govore još ništa ko će narednih pet godina biti na čelu Poljske. Ishod je tesan, 0,8 odsto razlike, što je manje od statističke greške od dva… »

Duda u tesnom vođstvu u drugom krugu predsedničkih izbora u Poljskoj

Telegraf pre 8 sati
Izlaznost u ovom drugom krugu je prema prvim procenama dostigla rekordnih 68,9 odsto, što je za četiri odsto više nego u prvom krugu i jedna od najvećih u istoriji predsedničkih izbora u Poljskoj. U drugom krugu izbora za predsednika Poljske tesno… »

Vulin optužio Đilasa za “pokušaj oružanog prevrata”

Nedeljnik pre 19 sati
Beta - AP Photo/Darko Vojinovic, File Ministar odbrane Aleksandar Vulin optužio je danas Savez za Srbiju i Dragana Djilasa da su iskoristili korona virus za pokušaj “oružanog prevrata i preuzimanje vlasti” i ocenio da su demonstracije pokrenute… »

Ministar Vulin: Lažni antifašisti i pravi fašisti neće vladati Srbijom

Kurir pre 19 sati
"Nasilne demonstracije nisu ni slučajne ni spontane. Nasilje je bilo pripremano i trebalo je da počne u ponedeljak 22. juna, odmah posle izbora, pod opravdanjem male izlaznosti. Pošto je izlaznost bila preko očekivanja Đilas i njegovi zaposleni iz… »

Možemo ili ne možemo?

Danas pre 1 dan
Ako se naprednjaci hvale da su najveća stranka u Evropi i to ne proporcionalno u odnosu na stanovništvo zemlje, već u apsolutnim brojkama, ako imaju više članova čak i od nemačke Hrišćansko-demokratske unije, pa za njih onda nije bilo nemoguće… »

Bojkot je i uspeo i nije

Danas pre 4 dana
Za Danas piše politikolog i istraživač na Univerzitetu Korvinus u Budimpešti Bojkot izbora u Srbiji i jeste i nije uspeo. Uopšte nije svejedno šta je bio cilj. Ako je cilj bio znatno manja izlaznost nego što redovno imamo – onda to sigurno nije… »

Vučić se večeras obraća javnosti

RTS pre 5 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se javnosti u 18 časova povodom razgovora o formiranju nove Vlade Republike Srbije, nastavka dijaloga između Beograda i Prištine i planova za suzbijanje epidemije koronavirusa. Konferenciji će… »

Pastor: Izbori bili legitimni sa stanovišta izlaznosti

Kurir pre 5 dana
SUBOTICA - Predsednik Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) Ištvan Pastor ocenio je danas kako su nedavno održani izbori u Srbiji, sa stanovišta izlaznosti, bili legitimni. On je za Panon RTV iz Subotice kazao da je bilo izbora i sa većom izlaznošću, a… »

Vesti dana »