Izlaznost

CRTA o izborima u Velikom Trnovcu

Jug press pre 13 sati
BUJANOVAC BUJANOVAC Na drugm ponovljenom glasanju na biračkom mestu 6 u Bujanovcu (Veliki Trnovac) najviše glasova osvojila je lista Koalicija Albanaca Doline – 598, dok je Socijalistička partija Srbije osvojila šest. Glasalo je ukupno 618 od 1.089… »

Crta: U Bujanovcu najviše glasova listi Koalicija Albanaca

RTV pre 23 sata
BEOGRAD - Na drugom ponovljenom glasanju na parlamentarnim izborima na biračkom mestu 6 u Bujanovcu (Veliki Trnovac) najviše glasova osvojila je lista Koalicija Albanaca Doline - 598 dok je Socijalistička partija Srbije osvojila šest, saopštila je… »

Ponovljeni izbori u velikom trnovcu: Najviše glasova listi Koalicije Albanaca Doline

Srbija danas pre 23 sata
Na drugom ponovljenom glasanju na parlamentarnim izborima na biračkom mestu 6 u Bujanovcu (Veliki Trnovac) najviše glasova osvojila je lista Koalicija Albanaca Doline - 598 dok je Socijalistička partija Srbije osvojila šest, saopštila je Crta. Slede… »

Crta: U Bujanovcu najviše glasova listi Koalicija Albanaca Doline

Dnevnik pre 1 dan
BEOGRAD: Na drugom ponovljenom glasanju na parlamentarnim izborima na biračkom mestu 6 u Bujanovcu (Veliki Trnovac) najviše glasova osvojila je lista Koalicija Albanaca Doline - 598 dok je Socijalistička partija Srbije osvojila šest, saopštila je… »

Euronews Srbija u Velikom Trnovcu: Izlaznost 56,7 odsto, najviše glasova osvojila lista Koalicija Albanaca Doline

Euronews pre 1 dan
Na jednom biračkom mestu u Velikom Trnovcu u opštini Bujanovac danas se, po treći put, glasalo na izborima za poslanike Skupštine Srbije. Zbog prigovora i problema na tom mestu, gotovo dva meseca od izbora, i dalje traje ceo proces i još uvek nemamo… »

Srbija čeka na Veliki Trnovac, do 16 časova glasalo 33 odsto birača

Nova pre 1 dan
Na ponovljenim izborima za narodne poslanike koji se danas održavaju na biračkom mestu broj 6 u Bujanovcu, u mestu Veliki Trnovac, do 16 časova glasalo je 358 birača odnosno izlaznost je oko 33 odsto, saopšteno je iz posmatračke misije CRTA. Od ovog… »

Do 13h u Trnovcu glasalo 200 birača

Bujanovačke pre 1 dan
Bujanovac, 27. maj 2022. Na biračkom mestu broj 6 u Velikom Trnovcu, gde se održavaju ponovljeni parlamentarni izbori, do 13 časova glasalo je 200 građana. Na biračkom spisku je ukupno 1.089 glasača, a Koaliciji Albanaca doline potrebno je oko 650… »

Piše Ivan Mrđen: Druga vrsta izbora

Nova pre 5 dana
U Australiji su u subotu održani izbori za federalni parlament, prvi na kojima su glasale Mirina i moja najstarija ćerka Milena i naša prva unuka, sada već 22-godišnja Tamara Janjić, od kako su dobile tamošnje državljanstvo. Njihovim učešćem… »

Održani izbori za mesne zajednice u žitorađi: SNS osvojila svih 122 mandata

Večernje novosti pre 6 dana
DANAS su u Opštini Žitorađa održani izbori za savete mesnih zajednica. Foto: P.Milošević Prema prvim rezultatima Srpska napredna stranka ubedljivo je pobedila i osvojila svih 122 mandata. Zabeležena je izlaznost od 40,36 odsto.… »

Deset godina od dolaska SNS na vlast

Glas Zaječara pre 8 dana
Pre tačno 10 godina, 20. maja 2012. Srpska napredna stranka došla je na vlast pobedom Tomislava Nikolića u drugom krugu predsedničkih izbora, i od tada vlada u koaliciji sa Socijalističkom partijom Srbije, kao manjim partnerom. Nikolić je osvojio 1… »

Vesti dana »