Jelena Marjanović

Sahrane za petak, 18. oktobar

Dnevnik pre 4 dana
Na Gradskom groblju u Novom Sadu u petak će biti sahranjeni: Božidar Đoke Babić (1924.) u 11.15 Marija-Magda-Jelena Marka Radić (1938.) u 12.00 Luka Todora Marjanović (1935.) u 12.45 Ljiljana Dragutina Petrović (1950.) u 13.30 Angelina Stevana… »

Raspored sahrana za petak, 18. oktobar

Radio 021 pre 3 dana
Raspored sahrana za petak, 18. oktobar, na grobljima u Novom Sadu, koja su pod ingerencijom JKP "Lisje". NOVI SAD Gradsko groblje 11.15 - Božidar Babić (1924) 12.00 - Marija Magda Jelena Radić (1938) 12.45 - Luka Marjanović (1935) 13.30 - Ljiljana… »

Rijaliti obrt: Zoran Marjanović večeras ulazi u šou, ali ne u Zadrugu!

Mondo pre 16 dana
Suđenje za ubistvo Jelene Marjanović počinje u novembru, a domaći mediji prenose da će njen udovac večeras ući u rijaliti! Suđenje za ubistvo Jelene Marjanović počinje u novembru, a domaći mediji prenose da će njen udovac večeras ući u… »

U "Parove" večeras ulazi Zoran Marjanović! Ali to nije sve, još njih 10 vanredno ulazi u glamuroznu vilu!

Alo pre 16 dana
Spremni su da zavrte priču! Večeras je produkcija "Parova" pripremila iznenađenje za sve one koji pomno prate njihov rijaliti program! Kako portal "Alo.rs" ekskluzivno saznaje, u vilu bi trebalo da se useli kontroverzni Zoran Marjanović, suprug… »

Zoran Marjanović ulazi u parove?! Sudi mu se da je ubio suprugu Jelenu, a za mesec dana dobiće cifru da padneš u nesvest! A…

Kurir pre 19 dana
Zoran Marjanović, protiv koga je treći put podignuta optužnica zbog ubistva supruge Jelene Marjanović, već nedeljama razmatra ulazak u "Parovi", budući da mu je ponuđeno 50.000 evra za samo mesec dana koje bi po ugovoru proveo u vili. Kako izvor… »

Zoran Marjanović ulazi u Parove?! Ovoliki honorar do sada niko nije imao!

Alo pre 19 dana
Kompozitor koji je optužen za ubistvo supruge i pevačice Jelene Marjanović tražio posebne uslove za ulazak. Zoran Marjanović, protiv koga je treći put podignuta optužnica za ubistvo supruge Jelene Marjanović, već nedeljama razmatra ulazak u… »

Zoran Marjanović ulazi u "Parove"! Pogledajte za koju cifru i kakve je uslove tražio

Alo pre 19 dana
Najnoviji broj magazina VIP donosi ekskluzivne priče o poznatim ličnostima. Zoran Marjanović, protiv koga je treći put podignuta optužnica za ubistvo supruge Jelene Marjanović, već nedeljama razmatra ulazak u rijaliti program „Parovi“, budući… »

Neće da bude intiman sa njom zbog neurednosti?! Dušan Zdravković odbio Zoranu, pa nastao haos u vili! Slavlje se pretvorilo…

Kurir pre 21 dan
Vendi je sazvala sastanak u vili "Parova", jer je nastao veliki sukob između nekoliko učesnika. Dimitrije Mijatov se požalio da ga je Đina Marjanović ispolivala kafom i vinom. Đina je priznala Ivaniji kako je boli rana i kako joj nije dobro, pa… »

Nada Topčagić otkrila šta povezuje Jelenu majranović i tanju Savić! Ovaj snimak i dan-danas ima, a na njemu se čuje glas…

Kurir pre 21 dan
Nada Topčagić, pevačica i prijateljica ubijene Jelene Marjanović, smatra da bi, ukoliko se zaista snimi serija o njoj, mogla da je glumi Tanja Savić. Dodala je zatim da je ona trebalo da snimi "Zlatnik" sa Jelenom, ali ju je na kraju snimila upravo… »

Nada Topčagić otkrila šta povezuje Jelenu Marjanović sa Tanjom Savić! Pevačica progovorila o snimku koji poseduje!

Alo pre 22 dana
Još nije počelo snimanje serije o ubijenoj pevačici Jeleni Krsmanović Marjanović (33), a u estradnim krugovim već se spekuliše o tome ko bi mogao da igra glavnu ulogu. * Nada Topčagić, pevačica i prijateljica ubijene Jelene Marjanović navodi da… »

Vesti dana »