Jelena Marjanović - vesti

Naslovne strane dnevnih listova: Prelistavanje štampe za 20. septembar 2018. godine

BK TV pre 4 sata
BKTVNews za vas je pripremio pregled naslovnih strana za 20. septembar. Dnevna štampa u izdanjima za četvrtak donosi ekskluzivne i aktuelne priče iz zemlje i sveta. Dnevni listovi u Srbiji u izdanjima za 20. septembar pišu o malom Dušanu Todoroviću koji je odleteo na lečenje u Španiju nakon što je... »

Godinu dana od hapšenja Zorana Marjanovića: Suđenje za ubistvo pevačice se još čeka, a ovo su ključni datumi u istrazi

Blic pre 2 dana
Hapšenje, pritvor, podizanje, pa dopuna optužnice... obeležili su 365 dana od hapšenja Zorana Marjanovića, prvoosumnjičenog za ubistvo supruge Jelene, koji i dalje čeka početak suđenja. Tog 15. septembra 2017. godine, kasno uveče, ispred kuće u Borči u kojoj živi sa porodicom Zoran Marjanović,... »

Zaboravljene poruke Zorana Marjanovića na dan nestanka pevačice: Objavljen ceo dokument 3d rekonstrukcije ubistva na 29 strana (foto)

Telegraf pre 5 dana
Nenad Šipka je u istraživanju objasnio detalje tragedije koja se desila tog 2. aprila 2016. godine u Borči
Više od dve godine nakon svirepog ubistva pevačice Jelene Marjanović, rešenja ovog slučaja nema. Centar za forenzička istraživanja objavio je svoju verziju događaja nakon rekonstrukcije na osnovu dokaza i fotografija sa lica... »

Naslovne strane dnevnih listova: Prelistavanje štampe za 14. septembar 2018. godine

BK TV pre 6 dana
BKTVNews za vas je pripremio pregled naslovnih strana za 14. septembar. Dnevna štampa u izdanjima za petak donosi ekskluzivne i aktuelne priče iz zemlje i sveta. Dnevni listovi u Srbiji u izdanjima za 14. septembar pišu o poseti Putinovog specijalca Beogradu, ubistvu lidera Građanske inicijative... »

Objavljena rekonstrukcija ubistva Jelene Marjanović: Definitivno dokazano da pevačica nije ubijena na nasipu u Borči?! (uznemirijuće fotografije)

Kurir pre 6 dana
Forenzičar Nenad Šipka završio je 3D rekostrukciju ubistva pevačice Jelene Marjanović koje se dogodilo 2. aprila 2016. godine u Borči. Ovom rekonstrukcijom definitivno je dokazano da pevačica nije ubijena na nasipu. Ovaj izveštaj naručila je Teodora Krsmanović, sestra ubijene pevačice. Nenad Šipka,... »

Slučaj Marjanović: Zoranova četiri advokata uložila žalbe na optužnicu

Blic pre 8 dana
Četiri advokata Zorana Marjanovića uložila su žalbe na rešenje kojim je početkom avgusta potvrđena dopunjena optužnica protiv Marjanovića koja ga tereti za svirepo ubistvo supruge, pevačice Jelene Krsmanović. Kako je za "Blic" rečeno u Apelacionom sudu, ovoj instituciji dostavljene su četiri žalbe... »

Četiri Marjanovićeva advokata spremila novi potez: Sud pred konačnom odlukom

Srbija danas pre 9 dana
Viši sud u Beogradu potvrdio je početom avgusta doneo rešenje kojim je potvrđena optužnica
Četiri advokata Zorana Marjanovića uložili su žalbe na rešenje kojim je početkom avgusta potvrđena dopunjena optužnica protiv Marjanovića koja ga tereti za svirepo ubistvo supruge Jelene nasipu u Borči 2. aprila 2016. godine.... »

Četiri žalbe Marjanovićevih advokata na optužnicu

Dnevnik pre 9 dana
BEOGRAD: Četiri advokata Zorana Marjanovića uložili su žalbe na rešenje kojim je početkom avgusta potvrđena dopunjena optužnica protiv Marjanovića koja ga tereti za svirepo ubistvo supruge Jelene nasipu u Borči 2. aprila 2016. godine.
Portparol Apelacionog suda Mirjana Piljić rekla je za Tanjug da je sud dobio četiri žalbe Marjanovićevih branilaca i da će se o njima odlučivati u narednom periodu. Viši sud u Beogradu potvrdio je početom avgusta doneo rešenje... »

Kontranapad Zorana Marjanovića: Četiri advokata uložila žalbe na podizanje optužnice za Jelenino ubistvo

Telegraf pre 9 dana
Marjanović se od 12. jula brani sa slobode, pošto mu je tog dana Apelacioni sud ukinuo pritvor, u kojem je bio 10 meseci
Četiri advokata Zorana Marjanovića uložili su žalbe na rešenje kojim je početkom avgusta potvrđena dopunjena optužnica protiv Marjanovića koja ga tereti za svirepo ubistvo supruge Jelene nasipu u Borči 2. aprila 2016. godine.... »

Četiri žalbe Marjanovićevih advokata na optužnicu

Studio B pre 9 dana
Četiri advokata Zorana Marjanovića uložili su žalbe na rešenje kojim je početkom avgusta potvrđena dopunjena optužnica protiv Marjanovića koja ga tereti za svirepo ubistvo supruge Jelene nasipu u Borči 2. aprila 2016. godine.
Portparol Apelacionog suda Mirjana Piljić rekla je za Tanjug da je sud dobio četiri žalbe Marjanovićevih branilaca i da će se o njima odlučivati u narednom periodu. Viši sud u Beogradu potvrdio je početkom avgusta doneo rešenje... »

©2018 Netmark d.o.o.