Jelena Marjanović - vesti

Bio je krimi kralj Zvezdare, pričalo se da je u vezi sa najpopularnijom pevačicom, a njegove poslednje reči svi pamte: Ne znam kako sam živ! Ubijen je 2 sata posle njih!

Kurir pre 6 dana
Dejan Marjanović Šaban, bio je nekrunisani krimi kralj Zvezdare. Završio je građevinsku školu, imao trgovinsku firmu, dobra kola, lepe cure. Pričalo se da je u vezi sa Jelenom Karleušom, ali je on to demantovao. Voleo je da pokazuje svoju moć i razbacivao se novcem, što se ostalim žestokim momcima... »

Šuškalo se da je bio u vezi sa Karleušom, a kralj Zvezdare je dao intervju 2 sata pre likvidacije!

Alo pre 7 dana
Alo: Šuškalo se da je bio u vezi sa Karleušom, a kralj Zvezdare je dao intervju 2 sata pre likvidacije!
Dejan Marjanović Šaban, bio je nekrunisani krimi kralj Zvezdare. Završio je građevinsku školu, imao trgovinsku firmu, dobra kola, izlazio je sa lepim devojkama.
Pričalo se da je u vezi sa Jelenom Karleušom, ali je on to demantovao. Voleo je da pokazuje svoju moć i razbacivao se novcem, što se ostalim žestokim momcima nije svidelo. Poslednji intervju Dejana Marjanovića Šabana, nekrunisani... »

"Muškarac je imao maskirne pantalone, a žena išla iza njega" Milan ključni svedok ubistva! Jelenu poslednji video živu?

Srbija danas pre 8 dana
Milan Radić, biciklista koji je 2. aprila 2016. u 17 sati prolazio nasipom u Borči i video muškarca i ženu kako se spuštaju ka kanalu, ključni je svedok tužilaštva koje vodi istragu protiv Zorana Marjanovića (40), osumnjičenog da je tog dana ubio svoju suprugu, pevačicu "Granda" Jelenu Marjanović (33).
Upravo je ovaj svedok osoba koja je možda poslednja videla živu Jelenu Marjanović i to samo pet minuta pre njenog brutalnog ubistva! Da je Radić izuzetno važan svedok, govori i to što je Apelacioni sud, koji je prošle godine po... »

Kobnog dana na nasipu u Borči video Jelenu Marjanović živu sa muškarcem, posle 5 minuta je ubijena!

Alo pre 8 dana
Alo: Kobnog dana na nasipu u Borči video Jelenu Marjanović živu sa muškarcem, posle 5 minuta je ubijena!
Milan Radić, koji je u vreme ubistva Jelene Marjanović prolazio nasipom, posvedočio da je tada video muškarca i ženu, za koje tužilaštvo smatra da su Zoran i Jelena, kako se spuštaju niz nasip ka kanalu. Dodatna prostorno-vremenska veštačenja trebalo bi da biciklistinom iskazu daju dodatnu težinu.
Milan Radić, biciklista koji je 2. aprila 2016. u 17 sati prolazio nasipom Crvenka u Borči i video muškarca i ženu kako se spuštaju ka kanalu, ključni je svedok tužilaštva koje vodi istragu protiv Zorana Marjanovića (40),... »

Milan Radić je čovek koji šalje Zorana u zatvor?! Biciklista je video Jelenu Marjanović živu sa muškarcem! Posle 5 minuta je ubijena!

Kurir pre 8 dana
Milan Radić, koji je u vreme ubistva Jelene Marjanović prolazio nasipom, posvedočio da je tada video muškarca i ženu, za koje tužilaštvo smatra da su Zoran i Jelena, kako se spuštaju niz nasip ka kanalu. Dodatna prostorno-vremenska veštačenja trebalo bi da biciklistinom iskazu daju dodatnu težinu
Milan Radić, biciklista koji je 2. aprila 2016. u 17 sati prolazio nasipom Crvenka u Borči i video muškarca i ženu kako se spuštaju ka kanalu, ključni je svedok tužilaštva koje vodi istragu protiv Zorana Marjanovića (40),... »

Krvarenje obilno, prskajuće, u vodi je imala samo poslednji udah: Hrvati se umešali u slučaj Jelene Marjanović

Srbija danas pre 10 dana
Stručnjaci iz Hrvatske naveli su da je Marjanovićeva prvi udarac po glavi mogla da zadobije dok je stajala, nakon čega je sigurno pala na čvrstu podlogu.
Najkvalifikovaniji sudski veštaci iz Hrvatske koji su imali uvid u dokumentaciju u vezi s ubistvom Jelene Marjanović došli su do istog zaključka kao i stručnjaci iz Centra za forenzička ispitivanja (CFI) sa Nenadom Šipkom na... »

Misterija smrti tri svedoka! Tajnu ubistva Jelene Marjanović odneo u grob!

Svet plus pre 12 dana
Muškarac iz Borče, drugar iz detinjstva supruga ubijene Jelene Marjanović, koji je bio uz njenu porodicu u ključnim momentima, naprečac je preminuo nekoliko meseci posle zločina u Borči. Misterija smrti tri svedoka! Tajnu ubistva Jelene Marjanović odneo u grob!
Jedan od ključnih svedoka u slučaju brutalnog ubistva pevačice „Granda“ Jelene Marjanović (33) iznenada je preminuo nekoliko meseci posle nje, a njegova smrt samo je još jedna u nizu misterija koje već skoro tri godine prate ovaj... »

Misteriozna smrt tri svedoka! Tajnu ubistva Jelene Marjanović Zoranov drug odneo u grob!

Kurir pre 12 dana
Muškarac iz Borče, drugar iz detinjstva supruga ubijene Jelene Marjanović, koji je bio uz njenu porodicu u ključnim momentima, naprečac je preminuo nekoliko meseci posle zločina u Borči
Jedan od ključnih svedoka u slučaju brutalnog ubistva pevačice „Granda“ Jelene Marjanović (33) iznenada je preminuo nekoliko meseci posle nje, a njegova smrt samo je još jedna u nizu misterija koje već skoro tri godine prate ovaj... »

Naslovne: Opet "šarlatan", Jelena Marjanović, Karleuša

B92 pre 12 dana
B92: Naslovne: Opet "šarlatan", Jelena Marjanović, Karleuša
Napad u Hrvatskoj na srpske sportiste, ponovo Miroljub Petrović i ponovo Jelena Marjanović teme su kojima se bave dnevni listovi od ponedeljka.
“Blic” piše da je Zaga Krstić nova žrtva nadrlekara Miroljuba Petrovića. Patrijarh Irinej za “Kurir” navodi da “Hrvatima smeta što ceni papu više od njih”. "Novosti” o epidemiji koja u Srbiji dostiže vrhunac. Naslovne strane za... »

Misteriozna smrt svedoka: Zoranov drug tajnu Jeleninog ubistva odneo u grob!

Srbija danas pre 12 dana
Prema rečima izvora, jedan od ključnih svedoka ubistva Jelene Marjanović iznenada je preminuo nekoliko meseci posle njene pogibije.
Izvor tvrdi da se radi o muškarcu iz Borče koji je bio prijatelj iz detinjstva Zorana Marjanovića. - On je bio jedna od najbliskijih osoba Zorana Marjanovića i najverovatnije osoba koja je možda mogla da zna nešto o zločinu. Taj... »

©2019 Netmark d.o.o.