Jermenija

Pompeo: Azerbejdžan i Jermenija da se vrate pregovorima

Blic pre 1 sat
Američki državni sekretar Majk Pompeo saopštio je danas na Tviteru da je tokom odvojenih sastanaka sa šefovima diplomatija Jermenije i Azerbejdžana, Zohrabom Mnatsakanianom i Džejhunom Bajramovim, razgovarao o ključnim koracima za prekid nasilja u… »

Pompeo o ratu u karabahu: Azerbejdžan i Jermenija da se vrate pregovorima

Večernje novosti pre 3 sata
AMERIČKI državni sekretar Majk Pompeo saopštio je danas na Tviteru da je tokom odvojenih sastanaka sa šefovima diplomatija Jermenije i Azerbejdžana, Zohrabom Mnatsakanianom i Džejhunom Bajramovim, razgovarao o ključnim koracima za prekid nasilja u… »

Oglasio se i Pompeo; NATO neodređen

B92 pre 1 dan
Žestoke borbe oko sporne oblasti Nagorno-Karabah nastavljene su i danas, iako su šefovi diplomatija Jermenije i Azerbejdžana otputovali u Vašington. Oni su u SAD otišli na pregovore o rešavanju decenijama dugog konflikta, prenosi Asošiejted pres… »

Pompeo šefovima diplomatija Jermenije i Azerbejdžana: Prekinuti nasilje i vratiti se pregovorima

Glas Amerike pre 1 dan
VAŠINGTON — Majk Pompeo, američki državni sekretar, razgovarao je u Vašingtonu sa šefovima diplomatija Jermenije i Azerbejdžana Džejhunom Bajramovim i Zohrabom Mnatsakanianom. "Tokom odvojenih susreta razmatrali smo ključne korake za prekid… »

Sukob se ne smiruje: Dve eksplozije sevnule u glavnom gradu nepriznate republike Nagorno-Karabah

Srbija danas pre 1 dan
Bukti u Stepanakertu, Jermeni tvrde da su odgovorni, Azerbejdžan demantuje. Dve eksplozije odjeknule su u glavnom gradu Nagorno-Karabaha, Stepanakertu. Pre prve eksplozije nisu bile uključene sirene za vazdušnu opasnost, pa se pretpostavlja da je u… »

Jerevan tvrdi da Baku granatira civile, Baku negira

RTV pre 3 sata
JEREVAN - Jermenija je saopštila danas da su azerbejdžanske oružane snage pokrenule artiljerijski napad na grad Martakert i nekoliko sela u spornom regionu Nagorno-Karabaha, što je Azerbejdžan demantovao. Ljudskih gubitaka nema, naveo je jermenski… »

„Azerbejdžan i Jermenija da se vrate pregovorima“

Vesti online pre 3 sata
Američki državni sekretar Majk Pompeo saopštio je na Tviteru da je tokom odvojenih sastanaka sa šefovima diplomatija Jermenije i Azerbejdžana, Zohrabom Mnatsakanianom i Džejhunom Bajramovim, razgovarao o ključnim koracima za prekid nasilja u sukobu… »

Pompeo: Azerbejdžan i Jermenija da se vrate pregovorima

RTS pre 3 sata
Američki državni sekretar Majk Pompeo saopštio je na Tviteru da je tokom odvojenih sastanaka sa šefovima diplomatija Jermenije i Azerbejdžana,Zohrabom Mnatsakanianom i Džejhunom Bajramovim, razgovarao o ključnim koracima za prekid nasilja u sukobu… »

Azerbejdžanci dronovima uništavaju jermenske radare!

Alo pre 4 sata
Sukobi u Nagorno-Karabahu počeli su 27. septembra. uspele su da unište jedan jermenski radar i PVO sistem S-125 kratkog dometa. I ovog puta u napadu je korišćen dron izraelske proizvodnje “Harop”. Domet ovog drona je 1000 kilometara, a opremljen… »

Pompeo poziva na primenu sporazuma o prekidu vatre: Azerbejdžan i Jermenija da se vrate pregovorima!

Srbija danas pre 3 sata
Američki državni sekretar Majk Pompeo saopštio je danas na Tviteru da je tokom odvojenih sastanaka sa šefovima diplomatija Jermenije i Azerbejdžana, Zohrabom Mnatsakanianom i Džejhunom Bajramovim, razgovarao o ključnim koracima za prekid nasilja u… »

Vesti dana »