Katarina Radivojević

Posle svega, moj muž Vojin je ODABRAO Katarinu Radivojević da s njom nastavi život: Sloboda Mićalović rasplakala sve…

Story pre 3 dana
Sloboda Mićalović priznala sve Brak Vojina Ćetkovića i Slobode Mićalović važi za jedan od najharmoničnijih na domaćoj sceni. Njihov odnos i prelepe ćerke bliznakinje često su tema medija, i svaki njihov korak se pomno prati. Vojin i Sloboda… »

Katarina Radivojević ima recept za detoks! Napitak se pije 7 dana!

Svet plus 04.05.2023
Glumica Katarina Radivojević ima recept za detoks! Napitak se pije 7 dana svakog jutra. Otkako je zanela publiku kao lepa Zona Zamfirova, nikad se nije desilo da dobije ni kilogram viška, pa žene zanima koja je njena dijeta. Nije lako održavati tako… »

Katarina Radivojević drži do tradicije: Glumica zaigrala užičko kolo usred NJujorka (video)

Večernje novosti 18.04.2023
GLUMICA Katarina Radivojević vaskršnje praznike provodi u Americi, što je ne sprečava da ispoštuje tradiciju i pravoslavne običaje ispred crkve "Svetog Save" usred Njujorka, u kojoj se ove godine prvi put održala vaskršnja liturgija nakon… »

(Foto) Katarina Radivojević zaigrala kolo usred Njujorka: Veselo ispred crkve, sitno plete nogama, a ljudi poručuju: "Bravo…

Blic 17.04.2023
U crkvi "Svetog Save" u Njujorku održana je prva Vaskršnja liturgija nakon sedam godina, pošto je svetinja 2016. godine izgorela u požaru. Pravoslavni vernici, posle službe opleli su užičko kolo, a među narodom bila je i naša glumica Katarina… »

Katarina Radivojević zaigrala kolo u srcu Njujorka: Glumica oduševila umećem na drugi dan Uskrsa

Telegraf 17.04.2023
2016. godine, upravo na Uskrs, crkva "Svetog Save" u Njujorku izgorela je u požaru, a obnova traje i dan danas. Glumica Katarina Radivojević pokazala je pravo umeće kada je narodno kolo u pitanju, te je zaigrala u centru Njujorka. Naime, u crkvi… »

Srbi na Vaskrs opleli kolce usred Njujorka, zaigrala i poznata glumica: Prva vaskršnja služba u crkvi nakon velikog požara…

Kurir 17.04.2023
Prva vaskršnja liturgija nakon sedam godina služena je u crkvi Svetog Save u Njujorku, koja je gorela u požaru 2016. godine koji je potpuno uništio ovu svetinju! Nakon liturgije vernici su opleli užičko kolce ispred hrama, a s njima je zaigrala i… »

Poraz teniserki Srbije od Švedske u Bili Džin King kupu

Dnevnik 14.04.2023
ANTALIJA: Ženska teniska reprezentacija Srbije poražena je u petom kolu B grupe takmičenja po grupama Prve Evro-afričke zone "Bili Džin King kupa" u Antaliji od selekcije Švedske 2:1. Srpkinje će put do plej-ofa za Svetsku grupu, koji se igra u… »

Bili Džin King kup: Poraz teniserki Srbije od Švedske, u baražu protiv Holandije

RTS 14.04.2023
Ženska teniska reprezentacija Srbije poražena je u petom kolu B grupe takmičenja po grupama Prve Evro-afričke zone Bili Džin King kupa u Antaliji od selekcije Švedske 2:1. U nedelju naše teniserke igraju u baražu protiv Holandije. Srpkinje će put… »

Poraz srpskih teniserki Poznato ime rivala u baražu

Alo 14.04.2023
Ženska teniska reprezentacija Srbije poražena je u petom kolu B grupe takmičenja po grupama Prve Evro-afričke zone "Bili Džin King kupa" u Antaliji od selekcije Švedske 2:1. Srpkinje će put do plej-ofa za Svetsku grupu, koji se igra u novembru… »

Loše vesti: Srbija poražena od Švedske, do Svetske grupe kroz plej-of

Večernje novosti 14.04.2023
Ženska teniska reprezentacija Srbije poražena je u petom kolu B grupe takmičenja po grupama Prve Evro-afričke zone Bili Džin King kupa u Antaliji od selekcije Švedske 2:1. U nedelju naše teniserke igraju u baražu protiv Holandije. FOTO: TSS… »

Vesti dana »