Katarina Radivojević

Aplauz od 5 minuta za jagoša markovića: Sala Narodnog pozorišta na nogama zbog reditelja koji nas je prerano napustio

Mondo pre 6 dana
U toku je komemoracija reditelju Jagošu Markoviću. U toku je komemoracija reditelju Jagošu Markoviću Komemoracija reditelju Jagošu Markoviću, koji je iznenada preminuo u petak u 59. godini, održava se danas u Narodnom pozorištu u Beogradu. Na… »

Katarina Radivojević ima novog dečka? S muškarcima nije imala sreće, a sada je "uhvaćena" na aerodromu sa njim! Foto

Mondo pre 7 dana
Poznata glumica Katarina Radivojević uslikana je na beogradskom aerodromu s javnosti nepoznatim muškarcem, a spekuliše se da je to njen novi emotivni partner. Poznata glumica Katarina Radivojević uslikana je na beogradskom aerodromu s javnosti… »

Ponovo zaljubljena? Misteriozni muškarac prati Katarinu Radivojević u stopu, kakav frajer! (FOTO)

Story pre 7 dana
Dečko Katarine Radivojević misterija je za domaću javnost. Kako o novom izabraniku i tome da li je neko u njenom životu, glumica nije dugo govorila, o njenim bivšim emotivnim partnerima neretko se pisalo. Ipak, sada bi, kako se čini, Katarina… »

Katarina Radivojević ima novog dečka?! Glumica uhvaćena na aerodromu s nepoznatim muškarcem, a onda su proveli i noć…

Kurir pre 7 dana
Srpska glumica Katarina Radivojević uhvaćena je na beogradskom aerodromu sa javnosti nepoznatim muškarcem, a spekuliše se da je to njen novi emotivni partner. Ekipa emisije ''Paparaco lov'' pratila je Katarinu i misterioznog muškarca, a oni su se… »

Za ovo prima veliki novac Katarina Radivojević zarađuje u Konzulatu u Njujoruku, a i sestra joj je u Americi, evo čime se…

Alo pre 14 dana
Malo je poznato da je i Katarinina sestra Jasna Bakić u Americi. Katarina Radivojević je još 2019. godine angažovana kao saradnik za kulturu u Generalnom konzulatu Srbije u Njujorku, dok su je naše kamere juče uhvatile po povratku u Srbiju, na… »

Katarina Radivojević radi u konzulatu u Njujorku! A ovo joj je sestra, liče kao jaje jajetu i ona živi u Americi, evo čime…

Kurir pre 14 dana
Glumica Katarina Radivojević je još 2019. godine angažovana kao saradnik za kulturu u Generalnom konzulatu Srbije u Njujorku, a sad se vratila u Srbiju. - Njena plata kao osobe zadužene za kulturu je oko 3.500 dolara. Toliko bi moglo da se da nekom… »

I sestra joj je u Americi: Katarina Radivojević zarađuje u Konzulatu u Njujorku, a Jasna i ona su jako bliske i liče kao…

Blic pre 14 dana
Glumica Katarina Radivojević je još 2019. godine angažovana kao saradnik za kulturu u Generalnom konzulatu Srbije u Njujorku, dok su je naše kamere juče uhvatile po povratku u Srbiju, na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla". - Njena plata kao osobe… »

(Paparaco) katarina Radivojević bez trunke šminke na aerodromu: Zarađuje u Konzulatu u Njujorku, a sad se vratila u Srbiju i…

Blic pre 15 dana
Glumicu Katarinu Radivojević (44) uhvatili smo na aerodromu "Nikola Tesla", u momentima dok je tražila taksi za prevoz do grada. Katarina je bila u potpuno prirodnom izdanju, pa na sebi nije imala mejk-ap, a bila je kežual obučena i vukla je kofer za… »

Otac glumice Marije Vicković je bio poznati političar: Evo o kome se radi FOTO

Nova pre 30 dana
Mnogi nisu znali za ovo. Mariju Vicković imali smo prilike da gledamo u domaćim serijama i filmovima. Glumu je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi profesora Predraga Bajčetića. Sa njom su studirali Sloboda Mićalović, Ana Franić… »

Sve je počelo svađom u klubu, terao nas je da igramo! Ovo su svi detalji ubistva koje je počinio Zvezdan Slavnić: Desilo se…

Alo 30.08.2023
Zvezdan Slavnić, sin je čuvenog Zorana Slavnića, a mnogi ga poznaju po njegovom kriminalom dosijeu i činjenici da je odležao 9 godina u zatvoru zbog ubistva Olivera Jovanovića. Zoran Slavnić kao veliko ime u svetu košarke, jedan je od najvećih… »

Vesti dana »