Katarina Radivojević

Nove pozorišne nade i glasovi: Jug Radivojević, direktor Beogradskog dramskog, o planovima i nastavku sezone

Večernje novosti 16.08.2023
NA otvorenoj sceni Beogradskog dramskog nema letnje pauze: četiri premijere mladih umetnika, u okviru projektu "Novi glasovi", ispunili su avgustovski repertoar predstavaljjući još nepoznate pisce, reditelje, glumce i dajući im priliku da svoj talenat… »

Zaljubila se u 23 godine starijeg reditelja i rodila mu sina: Pogledajte kako danas izgleda mala Zona Zamfirova (foto)

Gloria 14.08.2023
Izgled Jane Milosavljević na meti komentara, zbog ovoga je svi porede sa Katarinom Radivojević. U popularnom domaćem filmu „Zona Zamfirova“ našla su se slavna imena današnjice, a neke manje poznate glumce je upravo ovo ostvarenje vinulo u zvezde… »

Bila je u mračnom svetu narkotika Ćerka Aljoše Vučkovića lečila se od droge, a kako izgleda i čime se bavi! (foto)

Alo 10.08.2023
Kao da nije ni bila u drugom stanju. Aljoša Vučković, nažalost, iskusio je ono čega se svaki roditelj pribojava. Naime, njegova ćerka Leana u jednom trenutku svog života skrenula je s puta i kao veoma talentovana glumica ušla u mračan svet… »

Ćerka našeg poznatog glumca se našla u paklu droge: Evo čime se ona bavi, ali to nije jedina muka koju je Aljoša preživeo…

Kurir 10.08.2023
Glumac Aljoša Vučković, nažalost, iskusio je ono čega se svaki roditelj pribojava. Naime, njegova ćerka Leana u jednom trenutku svog života skrenula je s puta i kao veoma talentovana glumica ušla u mračan svet narkotika. Leana Vučković je 1999… »

Ćerka aljoše vučkovića lečila se od droge: Malo ko zna kako ona izgleda i gde radi - danas je veoma uspešna (foto)

Blic 10.08.2023
Glumac Aljoša Vučković, nažalost, iskusio je ono čega se svaki roditelj pribojava. Naime, njegova ćerka Leana u jednom trenutku svog života skrenula je s puta i kao veoma talentovana glumica ušla u mračan svet narkotika. Leana Vučković je 1999… »

Očarala nas je kao mala Zone: Evo kako danas izgleda Jana Milosavljević, mnogo liči na Katarinu Radivojević

Hello 09.08.2023
Jana Milosavljević i dalje se bavi glumom Film „Zona Zamfirova“ svojevremeno je okupio krem srpskog glumišta, a neke od poznatih imena dodatno je vinuo u zvezde. Među dobro poznatim glumcima pojavila se i jedna dvanaestogodišnjakinja, koja je… »

Duga kosa i prve sede: Ovako danas izgleda David iz serije Policajac sa Petlovog brda FOTO

Hello 09.08.2023
Marko Stojiljković osvojio nas je kao David u seriji Policajac sa Petlovog brda Ljubiša Samardžić ostvario je mnogo nezaboravnih uloga, ali jedna od najpopularnijih je policajac sa Petlovog brda iz istoimene serije, koja se ovih dana reprizira na… »

(Foto) postao je otac manastira Ćelije: Studirao je sa Slobodom Mićalović, glumio u "Ranjenom orlu", pa se potpuno posvetio…

Blic 08.08.2023
Talentovanog Igora Ilića, pokojni profesor glumce Predrag Bajčetić primio je na FDU-u davne 1999. godine zajedno sa Slobodom Mićalović, Marijom Vicković, Katarinom Radivojević, Anom Franić, Nenadom Maričićem, Leanom Vučković, Branislavom… »

Ogoljena Katarina Radivojević je važila za najlepšu glumicu u Srbiji, a Alo! ju je uhvatio u neprepoznatljivom izdanju!

Alo 09.07.2023
Popularna glumica Katarina Radivojević se maksimalno opustila u društvu misterioznog muškarca. Stiglo leto, a s njim i Katarina Radivojević bez brusa! Šalu na stranu, da li zbog vrućine ili činjenice da je „brushalter steže kao malter“, što… »

Nađa, Jana i Katarina iz Ivanjice osvojile prvo mesto na prestižnom filmskom festivalu (VIDEO)

InfoLIGA 30.06.2023
Katarina Miljević, Nađa Radivojević i Jana Bogićević iz Ivanjice osvojile su prvo mesto u u kategoriji đački film na šestom filmskom festivalu u Ravnom selu. Ovaj festival okuplja mlade stvaraoce iz cele Srbije, okruženja i različitih krajeva… »

Vesti dana »