Kelebija - vesti

Dijaspora još čeka obilaznicu

Vesti online četvrtak, 20. decembar 2018.
Nakon 28 godina od početka izgradnje, u saobraćaj je puštena deonica zapadne obilaznice oko Subotice, od petlje Subotica-jug, na auto-putu Beograd-Horgoš, do industrijske zone Mali Bajmok.
U poslednje dve godine završena je deonica "ipsilon" kraka auto-puta duga 12 kilometara, a još toliko puta je preostalo da se uradi do naselja Kelebija kako bi se teretni saobraćaj potpuno izmestio iz Subotice i povezao Koridor... »

Kasne radovi na mađarskom delu pruge Beograd-Budimpešta: Ovo je razlog

Srbija danas sreda, 19. decembar 2018.
Radovi na železničkoj pruzi Beograd-Budimpešta kasniće, jer je Vlada Mađarske odlučila da raspiše novi tender za modernizaciju mađarske deonice, zbog poskupljenja troškova projekta za oko deset odsto, javlja agencija MTI
Iz mađarske vlade potvrđeno je da je odluka o tome doneta 12. decembra na sednici vlade. Projektovani troškovi modernizacije deonice u dužini od 152 kilometra između Budimpešte i Kelebije, na granici sa Srbijom, iznosili su u... »

Kasne radovi na mađarskom delu pruge Beograd-Budimpešta

BizLife sreda, 19. decembar 2018.
Foto: Pixabay Vlada Mađarske odlučila je da zbog porasta troškova raspiše novi tender za modernizaciju mađarske deonice železničke pruge Budimpešta-Beograd, zbog čega će radovi početi tek 2020. godine, godinu kasnije nego što je bilo planirano, javila je danas agencija MTI. Projektovani troškovi... »

BG-Budimpešta kasni bar godinu, Mađari ruše tender

B92 sreda, 19. decembar 2018.
B92: BG-Budimpešta kasni bar godinu, Mađari ruše tender
Budimpešta -- Vlada Mađarske odlučila je da zbog porasta troškova raspiše novi tender za modernizacije mađarske deonice železničke pruge Budimpešta-Beograd.
Zbog toga će radovi početi tek 2020. godine, godinu kasnije nego što je bilo planirano, javila je agencija MTI. Projektovani troškovi modernizacije deonice od 152 kilometra između Budimpešte i Kelebije, na granici sa Srbijom,... »

Sanjali duže od 2 decenije: Ipsilon krak sve duži

B92 utorak, 18. decembar 2018.
B92: Sanjali duže od 2 decenije: Ipsilon krak sve duži
Subotica -- Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović najavila je da je Vlada Srbije u 2019. godini opredelila 1,4 milijarde dinara za završetak obilaznice oko Subotice.
Mihajlovićeva je to izjavila prilikom puštanja u saobraćaj deonice Ipsilon kraka, ukupne dužine 12 kilometara, kojoj je pristustvovala zajedno sa predsednikom Skupštine AP Vojvodina Ištvanom Pastorom i gradonačelnikom Subotice... »

Puštena u saobraćaj nova deonica obilaznice oko Subotice

Dnevnik ponedeljak, 17. decembar 2018.
Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović, najavila je danas da je Vlada Srbije u 2019. godini opredelila 1,4 milijarde dinara za završetak obilaznice oko Subotice.
Mihajlovićeva je to izjavila prilikom puštanja u saobraćaj deonice Ipsilon kraka, ukupne dužine 12 kilometara, kojoj je pristustvovala zajedno sa predsednikom Skupštine AP Vojvodina Ištvanom Pastorom i gradonačelnikom Subotice... »

Puštena u saobraćaj deonica "Ipsilon" kraka

Subotica.com ponedeljak, 17. decembar 2018.
Simboličnim pomeranjem saobraćajnog znaka za zabranjen saobraćaj danas je puštena u saobraćaj deonica „Ipsilon“ kraka od kružnog toka na Bikovačkom do kružnog toka na Bačkotopolskom putu.
Trasa duga 12 kilometara puštena je u saobraćaj a tom činu su prisustvovali Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i ministarka građevine, Ištvan Pastor, predsednik Skupštine AP Vojvodine i Bogdan Laban, gradonačelnik Subotice.... »

Vozači, oprez, oprez, oprez

B92 ponedeljak, 17. decembar 2018.
B92: Vozači, oprez, oprez, oprez
Beograd -- Ovog jutra i pored maksimalne angažovanosti dežurnih putara, zbog jakog mraza, potrebna je oprezna vožnja.
Zadržavanja teretnih vozila na izlazu iz zemlje je na Batrovcima oko 420 minuta, Šidu oko 300 minuta, Kelebiji oko 120 minuta, a na Horgošu oko 90 minuta. Magla smanjuje vidljivost povremeno i ispod 100 m, a najzastupljenija je u... »

Oprezno voziti zbog klizavih kolovoza

Studio B ponedeljak, 17. decembar 2018.
Temperature ispod nultog podeljka uslovljavaju da se saobraćaj širom zemlje odvija po klizavim kolovozima, saopštio je AMS S.
I pored maksimalne angažovanosti dežurnih putara na posipanju ovih deonica potrebna je oprezna vožnja. Zadržavanja za teretna vozila na izlazu iz zemlje su i dalje višesatana – na Batrovcima oko 420 minuta, Šidu oko 300 minuta,... »

Oprez! Zbog mraza i poledice na putevima budite pažljivi, teretnjaci čekaju više sati na izlazu iz zemlje

Srbija danas ponedeljak, 17. decembar 2018.
Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja
Zbog jakog mraza i pored maksimalne angažovanosti dežurnih putara, ovog jutra potrebna je oprezna vožnja, saopštio je AMSS. Zadržavanja teretnih vozila na izlazu iz zemlje je na Batrovcima oko 420 minuta, Šidu oko 300 minuta,... »

©2019 Netmark d.o.o.