Kelebija - vesti

Mesne zajednice ostale bez domaćina

Politika nedelja, 15. april 2018.
Nekada mesto okupljanja ljudi, sada u svim gradskim mesnim zajednicama zaključana vrata
Subotica – Poslednjom racionalizacijom zaposlenih u gradskoj upravi, sprovedenoj novembra prošle godine, ukinuta su i mesta sekretara po mesnim zajednicama. Bez neke vrste domaćina ostalo je 26, od ukupno 37 mesnih zajednica, a... »

Gužve na graničnim prelazima: Kamioni čekaju i do pet sati

Kurir četvrtak, 19. april 2018.
Kamioni i šleperi čekaju pet sati na izlazu iz Srbije ka Mađarskoj, na graničnom prelazu Horgoš, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS) pozivajući se na informacije granične policije. Kako se navodi na prelazu Kelebija, između Srbije i Mađarske, zadržavanje za teretna vozila je tri sata.... »

AMSS: Teretnjaci na Horgošu i Kelebiji čekaju pet sati

RTV Novi Pazar četvrtak, 19. april 2018.
Teretna vozila na izlazu iz Srbije ka Mađarskoj, na Horgošu kao i na Kelebiji, čekaju oko pet sati, a na Batrovcima prema Hrvatskoj oko tri sata, saopštio je jutros AMSS. Vozače danas očekuju povoljnije vremenske prilike, bolja prohodnost puteva i nešto više sunčanih intervala za razliku od... »

Teretnjaci na Horgošu i Kelebiji čekaju pet sati

Studio B četvrtak, 19. april 2018.
Teretna vozila na izlazu iz Srbije ka Mađarskoj, na Horgošu kao i na Kelebiji, čekaju oko pet sati, a na Batrovcima prema Hrvatskoj oko tri sata, saopštio je jutros AMSS.
Vozače danas očekuju povoljnije vremenske prilike, bolja prohodnost puteva i nešto više sunčanih intervala za razliku od prethodnih dana, saopštio je AMSS. Jedino je na krajnjem jugu zemlje moguća slaba kiša, pa se savetuje više... »

Gužve na graničnim prelazima: Teretnjaci čekaju satima na Horgošu, Kelebiji i Batrovcima

Srbija danas sreda, 18. april 2018.
Veliki zastoji
Prema podacima Uprave granične policije RS, na teretnim terminalima sa Mađarskom se na izlazu iz Srbije na GP "Horgoš" čeka oko pet sati, kao i na GP "Kelebija". Sa Hrvatskom, vozači ove kategorije vozila na GP "Batrovci" čekaju na izlazu iz naše zemlje oko četiri... »

Vozači, budite oprezni: Usporen saobraćaj zbog mokrih kolovoza, gužve na graničnim prelazima

Kurir sreda, 18. april 2018.
BEOGRAD - U Srbiji je uglavnom oblačno i u nekim krajevima pada slaba kiša, pa zbog mogućih mokrih kolovoza treba biti oprezan u vožnji, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije. Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima na teretnim terminalima sa Mađarskom na izlazu iz... »

AMSS: Čekanja na teretnim terminalima

Blic utorak, 17. april 2018.
Prema podacima Uprave granične policije RS, na teretnim terminalima na GP Horgoš, na izlazu čeka se oko tri sata, na GP Kelebija oko četiri sata. Na GP Batrovci i Šid čeka oko sat vremena, dok su na putničkim terminalima zadržavanja su do pola sata. Vozače ove večeri očekuje pretežno oblačno vreme,... »

Mađarska policija otkrila sedam ilegalnih migranata na Kelebiji

Blic ponedeljak, 16. april 2018.
Mađarska policija je na železničkoj stanici Kelebija, u teretnom vozu koji je stigao iz Srbije, otkrila je sedam ilegalnih migranata. RTS prenosi da su se ilegalni migranti krili među teretom u jednom od vagona i da su prilikom privođenja naveli da su pakistanski državljani, iako nisu posedovali... »

Mađarska policija otkrila 7 ilegalnih migranata na Kelebiji

Večernje novosti nedelja, 15. april 2018.
Mađarska policija je na železničkoj stanici Kelebija, u teretnom vozu koji je stigao iz Srbije, otkrila je sedam ilegalnih migranata.
Mađarska policija je na železničkoj stanici Kelebija, u teretnom vozu koji je stigao iz Srbije, otkrila je sedam ilegalnih migranata. RTS prenosi da su se ilegalni migranti krili među teretom u jednom od vagona i da su prilikom... »

Mađarska policija otkrila sedam ilegalnih migranata na Kelebiji

RTS nedelja, 15. april 2018.
RTS: Mađarska policija otkrila sedam ilegalnih migranata na Kelebiji
U teretnom vozu koji je stigao iz Srbije, na železničkoj stanici Kelebija, mađarska policija otkrila je sedam ilegalnih migranata.
Ilegalni migranti su se krili među teretom u jednom od vagona. Prilikom privođenja naveli su da su pakistanski državljani, iako nisu posedovali nikakva dokumenta. U skladu sa mađarskim zakonima, migranti su sprovedeni do... »

©2018 Netmark d.o.o.