Kelebija - vesti

AMSS: Kamioni na izlaz iz zemlje čekaju od jednog do četiri sata

Novi magazin pre 53 dana
Na najvećim graničnim prelazima u Srbiji kamioni čekaju između jednog i četiri sata, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).
Na izlazu iz zemlje na prelazima sa Hrvatskom se čeka na Batrovcima četiri sata, dok su zadržavanja na prelazu Bačka Palanka oko sat vremena. Na graničnom prelazu Kelebija sa Mađarskom zadržavanje je do tri sata, a na prelazu... »

Kamioni na Batrovcima 4, Kelebiji 3 sata, Horgošu 90 min.

B92 pre 53 dana
B92: Kamioni na Batrovcima 4, Kelebiji 3 sata, Horgošu 90 min.
Beograd -- Teretna vozila od jutros na izlazu iz Srbije prema Hrvatskoj na Batrovcima čekaju četiri sata, a sa Mađarskom na Kelebiji tri sata i na Horgošu sat i po.
Kako je saopštio AMSS, vozače danas očekuje umeren intezitet saobraćaja van većih naseljenih mesta i gradova, sa izvesnim izmena u saobraćaju jedino na deonicama puteva gde su radovi u toku. Posle prohladnog jutra sa slabim... »

Kamioni na granici čekaju satima, a evo šta očekuje putnička vozila

Srbija danas pre 53 dana
Vozači, informišite se na vreme
Teretna vozila od jutros na izlazu iz Srbije prema Hrvatskoj na Batrovcima čekaju četiri sata, a sa Mađarskom na Kelebiji tri sata i na Horgošu sat i po, saopštio je AMSS. Vozače danas očekuje umeren intezitet saobraćaja van većih naseljenih mesta i gradova, sa... »

AMSS: Višesatna čekanja za teretnjake

Blic pre 54 dana
Na teretnim terminalima GP beleže se višesatna čekanja - na GP Batrovci, na izlazu iz zemlje, teretna motorna vozila čekaju tri sata, kao i na GP Kelebija, dok je na GP Horgoš zadržavanje sat i po. Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na putničkim terminalima naših GP nema dužih... »

Višesatna čekanja za kamione na Kelebiji

B92 pre 57 dana
B92: Višesatna čekanja za kamione na Kelebiji
Kamioni na prelazu sa Mađarskom kod Kelebije na izlazu iz zemlje čekaju oko četiri sata, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).
Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na drugim graničnim prelazima nema zadržavanja. Na naplatnim stanicama duž autoputeva u Srbiji takođe nema... »

AMSS: Pojačan saobraćaj na putevima u Srbiji

B92 pre 58 dana
B92: AMSS: Pojačan saobraćaj na putevima u Srbiji
Beograd -- Saobraćaj na putevima u Srbiji danas će biti pojačanog intenziteta, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za putnička vozila, dok kamioni na Horgošu i Kelebiji čekaju oko četiri sata a na Batrovcima oko devet sati. Na brojnim deonicama na putevima u Srbiji u toku su radovi, pa je na tim... »

Višesatna zadržavanja na teretnim terminalima granica

RTV pre 58 dana
RTV: Višesatna zadržavanja na teretnim terminalima granica
BATROVCI - Na teretnim terminalima na izlazu iz Srbije su višesatna zadržavanja, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na prelazu "Sremska Rača" teretna vozila čekaju oko 10 sati, na "Batrovcima" oko 6 sati, a na "Kelebiji" oko 4 sata. Za putnička vozila na granicama nema zadržavanja. Prema... »

Vozila puna krijumčarene robe, zaplenjeni delovi za traktore i roletne

RTS pre 58 dana
RTS: Vozila puna krijumčarene robe, zaplenjeni delovi za traktore i roletne
Carinici su u saradnji sa policijom, na auto-putu Subotica-Novi Sad, otkrili dva automobila puna krijumčarenih delova za traktore, kao i delova za roletne i prozore, saopštila je Uprava carina.
Policija je u blizini Vrbasa radi kontrole zaustavila "sitroen" i kombi "folksvagen", koji su se usled opterećenja kretali vidno sporije nego što je predviđeno. Tada je, navodi se, prilikom pregleda "sitroena" subotičkih... »

AMSS: Kamioni na prelazu Batrovci čekaju devet, na Kelebiji šest časova

Novi magazin pre 59 dana
Kamioni na graničnim prelazima čekaju više časova na izlazu iz Srbije, pri čemu na teretnim terminalima prelaza Batrovci sa Hrvatskom zadržavanje iznosi oko devet časova a na prelazu Kelebija u smeru ka Madjarskoj oko šest časova, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije (AMSS).
Na teretnim terminalima prelaza Horgoš u smeru ka Madjarskoj, kamioni čekaju oko četiri časa dok zadržavanje na prelazu Šid u smeru ka Hrvatskoj iznosi oko dva časa. Kamioni na prelazu Sremska Rača sa BiH čekaju oko sat... »

Deca u poseti ergeli

Danas sreda, 19. septembar 2018.
Međunarodna organizacija za migracije (IOM) saopštila je danas da je, u sklopu Podrške Evropske unije upravljanju migracijama u Srbiji, organizovala posetu migranata iz Prihvatnog centra u Subotici ergeli „Kelebija“.
U organizovana je poseta migranata smeštenih u Prihvatnom centru u Subotici ergeli „Kelebija“. Porodice koje privremeno borave u prihvatnom centru, mogle su da nauče i saznaju mnogo o istorijatu lipicanera, da pogledaju kolekciju... »

©2018 Netmark d.o.o.