Kelebija - vesti

AMSS: Pojačan saobraćaj ka Hrvatskoj, Mađarskoj, Makedoniji i Bugarskoj

Novi magazin pre 40 dana
Automoto savez Srbije saopštio je danas da je pojačan saobraćaj na autoputevima E-70 i E-75, u pravcu ka Hrvatskoj, Mađarskoj, Makedonoiji i Bugarskoj, ali i prema Guči gde je u toku sabor trubača.
Prema poslednjim podacima, na prelazu Horgoš i Kelebija sa Mađarskom na izlazu i ulazu u zemlju putnička vozila čekaju oko sat vremena. Na Batrovcima na izlazu iz zemlje zadržavanja su oko četiri sata, dok se na ulazu u Srbiju... »

Na Batrovcima čekanje četiri sata, na Horgošu sat vremena

Radio 021 pre 40 dana
Pojačan je saobraćaj na autoputevima E-70 i E-75, u pravcu ka Hrvatskoj, Mađarskoj, Makedonoiji i Bugarskoj.
U saopštenju AMSS se podseća da je u toku i Sabor trubača u Guči, pa je veći broj vozila, ali i usporena vožnja je naputu od Čačka ka Užicu, odnosno ka Guči. Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na GP Horgoš sa... »

Vikend nam donosi gužve na granicama: Ukoliko putujete, spas su vam alternativni prelazi!

Srbija danas pre 41 dan
Posebne gužve biće na prelazu Horgoš
Zamenik načelnika Uprave granične policije Ministarstva unutrašnjih poslova Miljan Stanojević ukazao je da se tokom predstojećeg vikenda očekuju veće gužve na graničnim prelazima u Republici Srbiji, posebno na Horgošu i apelovao na građane da, kako bi izbegli duže... »

Uprava granične policije: Veće gužve na graničnim prelazima tokom vikenda

Danas pre 41 dan
Zamenik načelnika Uprave granične policije Ministarstva unutrašnjih poslova Miljan Stanojević ukazao je danas da se tokom predstojećeg vikenda očekuju veće gužve na graničnim prelazima u Srbiji.
Gužve se posebno očekuju na Horgošu. Stanojević je apelovao na građane da, kako bi izbegli duže čekanje na granici, koriste alternativne prelaze. „Građani mogu koristiti alternativne granične prelaze prema Mađarskoj, pre svega... »

AMS: Pojačan saobraćaj, koristiti manje granične prelaze

Studio B pre 41 dan
Zbog pojačanog saobraćaja na putevima u Srbiji dolazi do povremenih zastoja, najviše na deonicama na kojima se izvode radovi, saopštio je večeras Atuo-moto savez Srbije.
Zbog očekivano jačeg priliva vozila i početka još jednog turističkog talasa, vozačima se preporučuje korišćenje manje frekventnih graničnih prelaza. Prema podacima Uprave granične policije, na izlazu iz zemlje na graničnom... »

Kilometarske kolone na Horgošu

Radio 021 pre 41 dan
Na Horgošu se čeka oko dva i po sata, a gužva je i na prelazu Gostun ka Crnoj Gori, gde se na izlaz iz zemlje čeka oko dva sata, kažu iz Auto-moto saveza Srbije (AMSS).
Kolone na Horgošu su duge i do tri kilometra. Zadržavanja na ulazu u Srbiju na ovom prelazu traju između 30 i 60 minuta. Iz AMSS preporučuju korišćenje graničnih prelaza Kelebija i Bački Breg, koji su otvoreni 24 sata. Na... »

Uprkos upozorenjima, kupači na Palićkom jezeru

RTV pre 43 dana
RTV: Uprkos upozorenjima, kupači na Palićkom jezeru
PALIĆ - Kupači se vraćaju na Palićko jezero. Međutim, to ne znači da je voda ozdravila, već da im ne smeta njen kvalitet. Porast temperature znači veći broj kupača i na javnim bazenima, gde nema registrovanih problema s kvalitetom vode, dok oprezan treba biti na jezerima čiji kvalitet vode se ne kontroliše, poput Majdana na Kelebiji.
Iako se već godinama ne preporučuje kupanje u ovoj vodi, to pojedince ne sprečava da osveženje pronađu upravo u Palićkom jezeru. Njima sve analize kvaliteta osveženje ne predstavljaju prepreku. "Ja ne znam kako je bilo ranije... »

Kako funkcioniše sistem odvoženja smeća sa Kelebije?

Subotica.com pre 43 dana
Nakon što je 2. jula zvanično počeo da funkcioniše sistem organizovanog odvoženja komunalnog otpada iz Mesne zajednice Kelebija, pojavili su se i prvi problemi. Dok korisnici usluge tvrde da je smeće odvoženo ređe nego što je previđeno, iz nadležnog preduzeća poručuju da je reč o nesporazumu, te mole korisnike da se pravilno informišu.
Probni period organizovanog odvoženja komunalnog otpada sa teritorije Mesne zajednice Kelebija, JKP "Čistoća i zelenilo" započelo je početkom juna, kada je kućno smeće odvoženo naizmenično, odnosno po podeljenom terenu, tako da... »

Manji granični prelazi spas od gužvi

RTV pre 44 dana
RTV: Manji granični prelazi spas od gužvi
SOMBOR - Ovih dana na graničnim prelazima gužve su i višesatna čekanja. Ali tako je samo na onim većim prelazima. Na manjim prelazima čeka se tek nekoliko minuta, ali ih vozači ipak zaobilaze. Tako je i na Bačkom Bregu i Rastini, graničnim prelazima sa Mađarskom u blizini Sombora.
Vojislav Miletić putuje iz Mađarske prema Šidu i odabrao je da granicu pređe na Bačkom Bregu. Za to mu je trebalo tek nekoliko minuta.Uz pasošku i carinsku kontrolu. "Zbog gužve na Horgošu i Kelebiji prelazim ovde. Ne znam da li... »

Isključenja struje za 8. avgust (sreda)

Subotica.com pre 45 dana
Zbog radova na elektroenergetskom sistemu, jedan broj ulica u Subotici i okolnim prigradskim naseljima biće privremeno isključen sa elektro mreže. U slučaju loših vremenskih prilika radovi se odlažu.
Elektrodistribucija "Subotica" obaveštava javnost da će, zbog radova na elektroenergetskim objektima, 8. avgusta doći do prekida u isporuci električne energije na dole navedenim lokacijama i u terminima. Za više informacija... »

SAD uvele sankcije Kini zbog kupovine ruskog oružja

BBC News  pre 1 sat  još 10 povezanih

Lavrov stigao u Sarajevo

Novi magazin  pre 1 sat  još 10 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.