Kelebija - vesti

AMSS upozorio vozače na maglu u kotlinama i duž reka

Novi magazin pre 34 dana
Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je večeras vozače na moguću pojave magle ili sumaglice na putevima po kotlinama i duž rečnih tokova.
Saobraćaj na najfrekventnijim putevima je umerenog intenziteta i odvija se bez vanrednih prekida ili zastoja. Navodi se i da kamioni na graničnim prelazima čekaju više časova na izlaznim terminalima, pri čemu na prelazu Batrovci... »

AMS upozorava na moguću maglu

Studio B pre 34 dana
Auto-moto savez Srbiije upozorio je večeras vozače na moguću pojavu magle ili sumaglice na putevima po kotlinama i duž rečnih tokova.
Vidljivost je trenutno dobra, saobraćaj je umerenog intenziteta i odvija se bez vanrednih zastoja i prekida na svim glavnim frekventnim putnim pravcima. Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima... »

Saobraćaj bez zastoja, obustava na obilaznici oko Čačka

Dnevnik pre 36 dana
BEOGRAD: Saobraćaj na putevima u Srbiji jutros se odvija nesmetano, bez zastoja na naplatnim stanicama i graničnim prelazima, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Prema poslednjim informacijama dobijenih od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja. Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima naših prelaza trenutno nema dužih... »

Vetar prestao u Pomoravlju i Podunavlju, putevi prohodni

Blic pre 37 dana
Vetar je prestao u Pomoravlju i Podunavlju, dobra prohodnost puteva i povoljni vremenski uslovi očekuju vozače u svim krajevima Srbije, a jedino u zapadnim krajevima treba računati na mestimično vlažne kolovoze zbog slabe kiše koja je tokom dana moguća, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.... »

Pojačan saobraćaj na glavnim putnim pravcima

Dnevnik pre 37 dana
BEOGRAD: U večernjim časovima u Srbiji se očekuje pojačan intenzitet saobraćaja na svim frekventnijim putevima i onima koji vode ka većim gradskim sredinama, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima naših prelaza nema dužih zadržavanja. Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza trenutno nema... »

Na Horgošu teretnjaci čekaju pet sati, na Kelebiji dva

Blic pre 40 dana
Prema najnovijim podacima Uprave granične policije, teretna motorna vozila na izlazu iz zemlje zadržavaju se na Horgošu pet sati, a na Kelebiji dva sata, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije. Na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema dužih zadržavanja. Prema rečima meteorologa, jak... »

Na Horgošu teretnjaci čekaju pet sati, na Kelebiji dva

RTV pre 40 dana
RTV: Na Horgošu teretnjaci čekaju pet sati, na Kelebiji dva
NOVI SAD - Prema najnovijim podacima Uprave granične policije, teretna motorna vozila na izlazu iz zemlje zadržavaju se na Horgošu pet sati, a na Kelebiji dva sata, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.
Na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema dužih zadržavanja. Prema rečima meteorologa, jak vetar na putevima u košavskom području vozačima može povremeno otežavati vožnju, a AMS S podseća da su na mostovima i... »

AMSS: Saobraćaj se odvija bez zastoja

Novi magazin pre 41 dan
Saobraćaj u Srbiji jutros je umerenog inteziteta i odvija bez zastoja na svim prioritetnim putnim pravcima, saopšteno je iz Automoto saveza Srbije.
Vidljivost puteva je dobra, osim na području Požege i Sjenice gde ima magle. Nema dužih zadržavaja na naplatnim stanicama, kao ni na graničnim prelazima, samo su čekanja teretnih vozila za izlaz iz zemlje i dalje višesatna. Na... »

Prevoznici završili blokadu četiri granična terminala

N1 Info pre 41 dan
Udruženja prevoznika blokirala su na dva sata četiri granična teretna terminala u Srbiji - Kelebija, Šid, Vatin i Preševo - u znak protesta zbog visoke cene goriva, malog povraćaja akciza i problema s naplatom terminala sa kojim se suočavaju već deset godina.
Kažu da, za razliku od prevoznika iz regiona, oni plaćaju između 20 i 40 odsto višu cenu goriva. Traže da se prekine praksa naplate pristupa terminalima, jer je država to dala privatnicima, pa po kamionu moraju da plate na primer... »

Na granicama kolone: Šleperi čekaju satima, na Horgošu čak 5!

Kurir pre 42 dana
BEOGRAD - Teretna motorna vozila na izlazu iz zemlje na Horgošu čekaju oko pet sati, na Kelebiji oko tri, na Batrovcima oko dva, a na Šidu oko sat vremena, saopštio je AMSS. Prema poslednjim podacima Uprave granične policije na putničkim terminalima naših GP trenutno nema dužih zadržavanja. Vozače... »

Figaro: Srbija ponižena u Parizu! (foto)

Mondo  pre 1 sat  još 10 povezanih

Slaviša Jokanović dobio otkaz u Fulamu

Beta  pre 53 minuta  još 10 povezanih

Najmanje 48 mrtvih u požarima u Kaliforniji

RTV  pre 3 sata  još 6 povezanih

Sergej se vratio u Rim: Ne znam koliko ću odsustvovati

Sportski žurnal  pre 1 sat  još 6 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.