Kelebija - vesti

AMSS: Na Batrovcima i Kelebiji teretnjaci čekaju oko 60 minuta

Blic pre 33 dana
Niska oblačnost i magla su glavne karakteristike ovog popodneva širom naše zemlje. Prema najavama meteorologa vozače u toku dana očekuju kiša i susnežica u nižim, dok se sneg i formiranje novog snežnog pokrivača očekuje u višim planinskim predelima, pretežno zapadne i jugozapadne Srbije. Ovako... »

AMSS upozorava vozače: Na putevima opasnost od leda, poledice, i guste magle

Kurir pre 34 dana
BEOGRAD - Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je večeras vozače na opasnost od leda i poledice na kolovozu kao i na gustu maglu koja na pojedinim deonicama smanjuje vidljivost. AMSS je u saopštenju naveo da kamioni na izlaznim terminalima prelaza Batrovci čekaju oko tri časa, na prelazu Šid oko... »

Upozorenje na maglu i moguću poledicu na putevima

Radio 021 pre 34 dana
Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je vozače na opasnost od leda i poledice na kolovozu, kao i na gustu maglu koja na pojedinim deonicama smanjuje vidljivost.
AMSS je u saopštenju naveo da kamioni na izlaznim terminalima prelaza Batrovci čekaju oko tri časa, na prelazu Šid oko 90 minuta, a na Kelebiji oko sat vremena. Na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja. Autor:... »

AMSS upozorio vozače na maglu i moguću poledicu na putevima

Novi magazin pre 34 dana
Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je večeras vozače na opasnost od leda i poledice na kolovozu kao i na gustu maglu koja na pojedinim deonicama smanjuje vidljivost.
AMSS je u saopštenju naveo da kamioni na izlaznim terminalima prelaza Batrovci čekaju oko tri časa, na prelazu Šid oko 90 minuta a na Kelebiji oko sat vremena. Na putničkim terminalima nema dužih... »

Isključenja struje za 21. januar (ponedeljak)

Subotica.com pre 34 dana
Zbog radova na elektroenergetskom sistemu, jedan broj ulica u Subotici i na Kelebiji biće privremeno isključen sa elektro mreže. U slučaju loših vremenskih prilika radovi se odlažu.
Elektrodistribucija "Subotica" obaveštava javnost da će, zbog radova na elektroenergetskim objektima, 21. januara doći do prekida u isporuci električne energije na dole navedenim lokacijama i u terminima. Za više informacija... »

Oprez zbog poledice i odrona, teretnjaci čekaju satima

RTS pre 37 dana
RTS: Oprez zbog poledice i odrona, teretnjaci čekaju satima
Otapanje snega donosi nove opasnosti na koje vozači moraju biti spremni, posebno ukoliko voze u planinske predele ili putuju ka nekom ski-centru, gde se sve mokre deonice tokom noći i jutra zalede, a češći su i odroni, saopštio je Auto-moto savez Srbije
Prema najnovijim informacijma Uprave granične policije, za putnička vozila nema dužih zadržavanja na našim graničnim prelazima. Teretna motorna vozila, na izlazu iz zemlje na Horgošu čekaju oko 300 minuta, na Batrovcima oko 360... »

AMSS: Oprez, vlažni kolovozi

B92 pre 38 dana
B92: AMSS: Oprez, vlažni kolovozi
Beograd -- Vozače na putevima u Srbiji danas očekuju mokri kolovozi usled otapanja snega pa je neophodan povećan oprez u vožnji, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Na naplatnim rampama na autoputevima nema zadržavanja. ; Prema podacima granične policije, na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za putnička vozila. Kamioni na Horgošu čekaju oko tri sata, na Batrovcima oko dva i po sata... »

Najduže se čeka na Batrovcima, teretna vozila i do četiri sata

Dnevnik pre 39 dana
BEOGRAD: Prema poslednjim informacijama dobijenih od Puteva Srbije na naplatnim stanicama nema zadržavanja.
Informacija iz Uprave granične Policije glasi da duzih zadržavanja nema ni na našim graničnim prelazima. Teretna vozila na izlazu iz zemlje, međutim, čekaju i to na Horgošu sat i po, na Batrovcima četiri sata, a na Kelebiji sat... »

FOTO: Preko Kelebije pokušali da prošvercuju rendgen aparat i operacioni sto

Radio 021 pre 40 dana
Carinici su 11. januara na ulazu graničnog prelaza Kelebija, u prtljažniku autobusa zaplenili neprijavljeni rentgen uređaj sa pratećom opremom i sto za hirurške intervencije nad životinjama.
Kada je u 21:30 časova autobus negotinskih registarskih oznaka na liniji Beč – Kladovo stigao na red za kontrolu, svi putnici i vozači su na pitanje carinskih službenika da li imaju nešto da prijave, odgovorili odrično. Međutim,... »

Na Kelebiji švercovali rentgen aparat i veterinarski operacioni sto

RTV pre 40 dana
RTV: Na Kelebiji švercovali rentgen aparat i veterinarski operacioni sto
KELEBIJA - Carinici su na ulazu graničnog prelaza Kelebija, u prtljažniku autobusa zaplenili neprijavljni rentgen uređaj sa pratećom opremom i sto za hirurške intervencije nad životinjama, saopštila je danas Uprava carina.
Kada je 11. januara u 21.30 autobus negotinskih registarskih oznaka na liniji Beč - Kladovo stigao na red za kontrolu, svi putnici i vozači su odrečno odgovorili na pitanje carinskih službenika da li imaju nešto da prijave.... »

Tri osobe nastradale u Italiji od posledica jakog vetra

Večernje novosti  pre 8 sati  još 2 povezane

Vučić danas u Rasinskom okrugu

Blic  pre 5 sati  još 1 povezana

Teška saobraćajna nesreća kod prizrena: Otac i dva sina poginuli na mestu

Večernje novosti  pre 5 sati  još 1 povezana

Vremenska prognoza: U Srbiji u nedelju ujutro hladno, tokom dana sunčano

Večernje novosti  pre 7 sati  još 1 povezana
©2019 Netmark d.o.o.