Kelebija - vesti

Kolona kamiona od jutros na Batrovcima i Horgošu: Čekaju i po sedam sati!

Telegraf pre 53 dana
Vozače očekuje nestabilno, ali toplo vreme, mestimično sa pljuskovima i grmljavinom, ponegde i vremenskim nepogodama Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti
Teretna vozila na izlazu iz Srbije na Batrovcima kao i na Horgošu jutros čekaju po sedam sati, saopštio je AMS S. Teška provokacija! Iz Makedonije kada uđeš na Kosovo, prvo vidiš zastavu Albanije Na Kelebiji teretnjaci čekaju oko... »

Teretnjaci na granicima čekaju satima

Srbija danas pre 53 dana
Na graničnom prelazu Horgoš sedam sati
Teretna vozila i dalje na graničnim prelazima čekaju satima na izlazak iz zemlje, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije. Prema podacima Uprave granične policije, teretnjaci na graničnom prelazu Horgoš čekaju sedam sati, na Batrovcima i Kelebiji po pet sati, a na... »

Normalizovan saobraćaj na naplatnoj stanici "Niš"

RTV pre 53 dana
RTV: Normalizovan saobraćaj na naplatnoj stanici "Niš"
NOVI SAD - Na naplatnoj stanici "Niš", u smeru ka Nišu, normalizovan je saobraćaj, obustavljen nakon sukoba učesnika u saobraćaju, saopštilo je JP "Putevi Srbije".
Saobraćaj je na toj deonici bio zaustavljen zbog sukoba dve grupe navijača Partizana, koji su putovali u Surdulicu, gde crno-beli fudbaleri igraju finale Kupa Srbije protiv Mladosti iz Lučana. Teretna vozila i dalje na graničnim... »

Teretnjaci na granicama stoje: Na Batrovcima čak šest sati

B92 pre 54 dana
B92: Teretnjaci na granicama stoje: Na Batrovcima čak šest sati
Beograd -- Zadržavanja teretnih vozila na našim graničnim prelazima traju po nekoliko sati, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.
Zadržavanja na izlazu iz Srbije za teretna vozila na graničnom prelazu "Batrovci" su šest sati, na prelazu "Šid" oko dva sata, na "Kelebiji" oko četiri sata i na "Horgošu" oko pet sati, navodi se u saopštenju. Prema podacima... »

Kolona kamiona na Horgošu duga pet kilometara

Blic pre 53 dana
Na ulasku u Mađarsku iz Srbije, na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija, kolone kamiona danas su duge oko pet kilometara, a zadržavanja su višečasovna. Teretna vozila se zadržavaju najmanje pet časova da bi stigla do Mađarske, javlja RTS. U Upravi carina Srbije naveli su da duga zadržavanja... »

Ogromne gužve na Horgošu: Vozila čekaju satima, kolona duža od 5 kilometara, vozači gube strpljenje

Srbija danas pre 54 dana
Haos
Zadržavanja teretnih vozila na našim graničnim prelazima traju po nekoliko sati, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije. Zadržavanja su oko četiri sata na prelazu "Batrovci", na prelazu "Šid" oko tri sata, koliko i na "Kelebiji", dok se na "Horgošu" beleže čekanja... »

Haos na Horgošu: Teretna vozila čekaju satima, kolona duga više od 5 kilometara, vozači na ivici živaca

Kurir pre 54 dana
BEOGRAD - Zadržavanja teretnih vozila na našim graničnim prelazima traju po nekoliko sati, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije. Zadržavanja su oko četiri sata na prelazu "Batrovci", na prelazu "Šid" oko tri sata, koliko i na "Kelebiji", dok se na "Horgošu" beleže čekanja oko pet sati, navodi... »

Zadržavanja za teretna vozila na granici traju nekoliko sati

RTV pre 54 dana
RTV: Zadržavanja za teretna vozila na granici traju nekoliko sati
NOVI SAD - Zadržavanja teretnih vozila na našim graničnim prelazima traju po nekoliko sati, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije.
Zadržavanja su oko četiri sata na prelazu "Batrovci", na prelazu "Šid" oko tri sata, koliko i na "Kelebiji", dok se na "Horgošu" beleže čekanja oko pet sati, navodi se u saopštenju. Prema podacima Uprave granične policije, na... »

Besplatna kontrola zdravlja sutra na Kelebiji

Subotica.com pre 55 dana
Zdravstvena akcija "Selu u pohode - proveri svoje rizike, kontroliši zdravlje!" održaće se sutra, 22. maja, u prostorijama Mesne zajednice Kelebija. Tokom prepodnevnih časova, sugrađani će moći besplatno i bez zdravstvene knjižice da provere svoje zdravstveno stanje.
U okviru zdravstvene akcije "Selu u pohode", svi zainteresovani sugrađani će sutra, od 8 do 11 časova, moći da izmere krvni pritisak, šećer, masnoće u krvi, telesnu visinu, težinu i da utvrde indeks telesne mase (BMI), dok će... »

Izmena režima sakupljanja i odvoženja komunalnog otpada sa Kelebije od početka jula

Subotica.com sreda, 16. maj 2018.
JKP "Čistoća i zelenilo" obaveštava stanovnike Mesne zajednice Kelebija, da će izvršiti uvođenje u registar korisnika usluga sakupljanja i odvoženja komunalnog otpada iz domaćinstava u MZ Kelebija, te da će počev od 2. jula vršiti uslugu u smislu člana 7. i 18. Odluke o upravljanju komunalnim otpadom.
Kako je saopšteno iz nadležnog preduzeća, korisnici komunalne usluge dužni su da komunalni otpad odlažu u posude za sakupljanje otpada (tipske posude - kante zapremine 120 litara) ukoliko ih poseduju ili u polietilenske vreće... »

Povratak Đokovića u Top 10

Beta  pre 30 minuta  još 7 povezanih

Tusk: EU i SAD su najbolji prijatelji

Vesti online  pre 1 sat  još 8 povezanih

Danas sunčano i toplo, tokom noći kiša

Novi magazin  pre 29 minuta  još 8 povezanih

"Odnos s Rusijom nikad gori zbog naših gluposti"

Vesti online  pre 1 sat  još 8 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.