Kelebija - vesti

Stanje na graničnim prelazima: Čeka se do tri sata

BK TV pre 23 dana
Vozači naoružajte se strpljenjem. Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, trenutno se na izlazu iz Srbije na GP Horgoš putnička vozila zadržavaju oko dva sata, koliko se čeka i na GP Bački Vinogradi, dok se na Horgošu II čeka oko sat vremena. GP Kelebija beleži zadržavanja od oko ti... »

Na graničnim prelazima čeka se do tri sata

Mondo pre 23 dana
Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, trenutno se na izlazu iz Srbije na GP Horgoš putnička vozila zadržavaju oko dva sata, koliko se čeka i na GP Bački Vinogradi, dok se na Horgošu II čeka oko sat vremena.
Foto: MONDO/Tamara Sekulović GP Kelebija beleži zadržavanja od oko tri sata. Preporuka za ulazak u Mađarsku je granični prelaz Bački Breg koji je otvoren 24 sata. Iz Srbije u Hrvatsku na GP Batrovci zadržavanja na našem prelazu... »

Kilometarske kolone na Horgošu – višesatna zadržavanja

RTS pre 24 dana
RTS: Kilometarske kolone na Horgošu – višesatna zadržavanja
Vozači na graničnom prelazu Horgoš čekaju oko dva sata na izlaz iz Srbije, a još tri sata se čeka u međuprostoru na ulaz u Mađarsku. Kolona automobila je duga dva kilometra. Zadržavanja na Batrovcima su oko pola sata.
Na graničnom prelazu Kelebija na izlaz iz zemlje čeka se oko dva sata, javlja dopisnik RTS-a. Vozači na Batrovcima čekaju oko pola sata na izlaz iz Srbije. Tokom prethodne noći putnici su na prelazu i međuzoni čekali od četiri do... »

Velike gužve na većini graničnih prelaza

Mondo pre 24 dana
Osim na najfrekventinijem prelazima, vozila više sati čekaju i na nekim alternativnim opcijama
Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, značajno je povećan intenzitet saobraćaja. Na izlazu iz Srbije prema Mađarskoj - na Horgošu i Kelebiji se čeka 120 minuta, a na Bačkim Vinogradima 90 minuta. Za ulazak u... »

Teretnjaci na horgošu čekaju po 5 sati: Na Kelebiji 2 sata

Kurir pre 25 dana
Pojačan saobraćaj ove večeri vozače očekuje na svim prioritetnim putnim pravcima - najopterećeniji je Koridor 10 u pravcu ka Mađarskoj i Hrvatskoj, i iz pravca Bugarske i Makedonije. Veći broj vozila je i na naplatnim stanicama, ali trenutno nema zadržavanja. U satima pojačanog saobraćaja povećava... »

AMSS: Putnička vozila na Batrovcima čekaju oko dva sata

N1 Info pre 25 dana
Na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom putnička vozila na izlazu iz zemlje čekaju oko dva sata, dok teretna vozila na graničnim prelazu Horgoš sa Mađarskom na izlazu iz zemlje čekaju oko pet sati, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).
Na ulazu u zemlju iz pravca Crne Gore na prelazima Gostun i Špiljani zadržavanja su oko sat vremena, dok na ostalim prelazima zadržavanja nisu duža od pola sata. Teretna vozila kod Sremske Rače čekaju sat i po, a na Kelebiji oko... »

Mađarska policija pronašla migrante u teretnom vozu iz Srbije

Blic pre 25 dana
Policijski službenici Županije Bačkiškun pronašli su vozu koji je noćas stigao iz Srbije šest migranata koji su se krili u teretnom vagonu. Oni su se izjasnili kao državljani Pakistana, iako kod sebe nisu imali nikakve dokumente, prenosi RTS. U skladu sa mađarskim zakonima, policija je migrante... »

Mađarska policija pronašla migrante u teretnim vagonima

RTV pre 25 dana
RTV: Mađarska policija pronašla migrante u teretnim vagonima
BUDIMPEŠTA - Policijski službenici Županije Bačkiškun pronašli su vozu koji je noćas stigao iz Srbije šest migranata koji su se krili u teretnom vagonu.
Oni su se izjasnili kao državljani Pakistana, iako kod sebe nisu imali nikakve dokumente, prenosi RTS. U skladu sa mađarskim zakonima, policija je migrante sprovela u tranzitnu zonu za azilante pored graničnog prelaza... »

Puštaj, propuštaj...

Politika pre 26 dana
Počinju vesti ovih dana istim slikama i neprilikama. Duge kolone vozila stoje na graničnim prelazima. Tri sata, pet sati, sedam sati... Horgoš, Kelebija, Batrovci, Gradina, Gostun... Reporteri snimaju i pitaju nevoljnike koliko čekaju, oni, oznojeni, ozlojeđeno mrmljaju na raznim jezicima, kolutaju... »

Svugde se čeka: Najgore na Horgošu - putnički dva sata, teretni pet sati

Telegraf pre 26 dana
Teretna motorna vozila na izlazu iz zemlje, na prelazu Horgoš čekaju oko 300 minuta, a na Kelebiji oko 120 minuta
Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na graničnom prelazu Horgoš na izlazu zadržavanja su oko 120 minuta, a na Batrovcima oko 60 minuta. Pitanje je dana kada će se otvoriti nova ski staza na Kopaoniku: Ova će... »

Moskva krivi Izrael za obaranje ruskog vojnog aviona iznad Sirije

BBC News  pre 3 sata  još 39 povezanih

Uhapšeno troje zbog krađe u RTB Bor

Politika  pre 1 sat  još 28 povezanih

Omladinci Zvezde debituju u LŠ

Vesti online  pre 1 sat  još 19 povezanih

Kinezi će graditi Industrijski park u Borči

Nova ekonomija  pre 3 sata  još 11 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.