Kelebija - vesti

AMSS: Dobra prohodnost za putnička vozila, ali teretnjaci na granicama i po 6 sati

Moj auto pre 1 sat
Na autoputevima, kao i na glavnim državnim putevima u Srbiji vozače danas očekuje dobra prohodnost, povoljne vremenske prilike i suvi kolovozi, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).
Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja, kao ni na putničkim terminalima graničnih prelaza u zemlji. Međutim, prema poslednjim informacijma Uprave granične policije,... »

Pojačan saobraćaj, mokri kolovozi, teretnjaci više sati

RTV pre 21 sat
RTV: Pojačan saobraćaj, mokri kolovozi, teretnjaci više sati
NOVI SAD - U Srbiji je večeras pojačan saobraćaj, a mokri kolovozi su prisutni u svim krajevima i donose zahtevnije uslove za vožnju, saopštio je AMSS.
Sneg pada na području jugozapadne Srbije, pa na put treba ići isključivo sa dobrim zimskim gumama i zimskom opremom. Usled pada informatičkog sistema na prelazu Tovarnik (Hrvatska), granična policija Hrvatske ulaz u Hrvatsku na... »

Pojačan saobraćaj, kamioni na Batrovcima čekaju 14 sati, na Kelebiji tri sata

Danas pre 1 dan
Pojačan saobraćaj koji je uobičajen za početak vikenda, ali i mokri kolovozi donose i zahtevnije uslove vožnje, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije.
U planinskim predelima padaju susnežica i sneg, a na putevima u nižim predelima kiša. Kolovozi su mokri i smanjena je vidljivost. Očekuje se pojačan saobraćaj na prilazima Кopaoniku, Goču, Staroj planini, Zlatiboru i Tari.... »

Stanje na putevima: Dobra prohodnost, lepo vreme za vožnju! Šleperi na Batrovcima čekaju 12 sati

Kurir pre 2 dana
BEOGRAD - Vozače na putevima u Srbiji danas očekuju dobri uslovi za vožnju i prohodni putevi, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Prema podacima granične policije, na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za putnička vozila. Kamioni na Horgošu čekaju oko šest sati, na Kelebiji pet sati,... »

Dobra prohodnost, teretna vozila dugo čekaju na granicama

RTV pre 2 dana
RTV: Dobra prohodnost, teretna vozila dugo čekaju na granicama
NOVI SAD - Pretežno vedro i toplo vreme omogućava dobru prohodnost puteva ovog popodneva, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS), ali apeluje na vozače da voze sporije i na većem odstojanju od vozila ispred usled moguće usporene vožnje ili postavljene signalizacije na mnogobrojnim deonicama, kao i zbog odrona.
Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije" i Uprave granične policije, na naplatnim stanicama i putničkim terminalima na graničnim prelazima u zemlji nema zadržavanja. Teretna vozila, međutim, dugo čekaju na... »

Šleperi na Batrovcima čekaju 12 sati! Nema dužih zadržavanja za putnička vozila, vreme idealno za vožnju

Srbija danas pre 2 dana
Na naplatnim rampama na autoputevima nema zadržavanja
Vozače na putevima u Srbiji danas očekuju dobri uslovi za vožnju i prohodni putevi, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Prema podacima granične policije, na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za putnička vozila. Kamioni na Horgošu čekaju oko šest sati,... »

AMSS: Dobra prohodnost puteva

B92 pre 3 dana
B92: AMSS: Dobra prohodnost puteva
Beograd -- Vozače na putevima u Srbiji danas očekuju povoljni uslovi za vožnju i dobra prohodnost, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Prema podacima granične policije, na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za putnička vozila. Kamioni na Horgošu i Kelebiji čekaju oko pet sati, na Batrovcima i Bačkoj Palanci šest, na Sremskoj Rači tri a na Šidu sat... »

Kamioni na graničnim prelazima čekaju više sati, saobraćaj umeren

Blic pre 3 dana
Prema poslednjim informacijma Uprave granične Policije zadržavanja za teretna vozila na izlazu iz zemlje su višesatna. Kamioni na Horgošu čekaju pet sati, kao i na Kelebiji, na Batrovcima šest sati, Šidu sat vremena, Sremskoj Rači tri, a Bačkoj Palanki šest sati, saopštio je AMSS. Prema poslednjim... »

Pojačan saobraćaj na putevima u Srbiji

Radio 021 pre 7 dana
Saobraćaj je večeras u Srbiji pojačan, naročito na putevima ka Mađarskoj, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.
Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na putničkim terminalima na graničnim prelazima Srbije nema dužih zadržavanja. Teretna vozila na izlazu iz Srbije čekaju na prelazima Horgoš šest sati, na Kelebiji sat... »

Sprečen pokušaj krijumčarenja više od 4.000 paklica cigareta

Subotica.com pre 8 dana
U saradnji sa policijom, carinici su na izlaznoj strani graničnog prelaza "Kelebija" sprečili krijumčarenje više od 4.000 paklica cigareta, naizgled vešto kamufliranih u ventilaciji autobusa.
Kada je autobus šabačkih registarskih oznaka, koji se iz tog grada uputio ka Beču, stigao na red za kontrolu, 42-godišnji vozač i putnici su carinskim službenicima rekli da nemaju ništa da prijave. Međutim, kako je snimak sa... »

©2019 Netmark d.o.o.