Kelebija - vesti

AMSS: Teretnjaci i dalje tri sata na graničnim prelazima

Blic pre 2 dana
Teretna vozila na graničnom prelazu Batrovci i dalje čekaju oko tri sata, saopštio je danas AMSS, pozivajući se na najnovije podatke Uprave granične policije. Kako se navodi, teretnjaci na prelazu Horgoš čekaju dva sata, a na Kelebiji oko sat. Na našim graničnim prelazima na putničkim terminalima... »

Teretnjaci na Batrovcima i dalje čekaju tri sata

B92 pre 3 dana
B92: Teretnjaci na Batrovcima i dalje čekaju tri sata
Beograd -- Teretna vozila na graničnom prelazu Batrovci i dalje čekaju oko tri sata, saopštio AMSS, pozivajući se na najnovije podatke Uprave granične policije.
Kako se navodi, teretnjaci na prelazu Horgoš čekaju dva sata, a na Kelebiji oko sat. Na našim graničnim prelazima na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 minuta. Prema poslednjim informacijama "Puteva Srbije", nema... »

AMSS: Tokom dana pojačan saobraćaj zbog kraja školske godine

Novi magazin pre 9 dana
U Srbiji se zbog početka vikenda i kraja školske godine tokom dana očekuje pojačan intenzitet saobraćaja, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).
Zbog najavljene kiše AMSS savetuje vozačima dodatni oprez.Na naplatnim rampama nema zadržavanja, a na graničnim prelazima na putničkim terminalima čeka se do 30 minuta. Na teretnim terminalima na prelazu Horgoš, na izlazu, čeka... »

Kolovozi mokri, oprez zbog klizišta i odrona

Novi magazin pre 10 dana
Saobraćaj u Srbiji umerenog je intenziteta i odvija se po mokrim kolovozima dok se zbog najavljene kiše očekuje više vode na putevima kao i povećan broj aktiviranih klizišta, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).
Oprez se savetuje zbog mogućih odrona kojih najviše ima na području pored Ibra, na Djerdapskoj magistrali, kao i kroz Gredeličku, Sićevačku i Drensku klisutru. Na naplatnim rampama nema zadržavanja, a na graničnim prelazima na... »

Umeren saobraćaj, teretnjaci čekaju na prelazima

RTV pre 10 dana
RTV: Umeren saobraćaj, teretnjaci čekaju na prelazima
NOVI SAD - U Srbiji se saobraćaj večeras odvija umerenim intezitetom, bez prekida na glavnim putnim pravcima, ali teretna vozila na pojedinim graničnim prelazima i dalje duže čekaju, saopštio je AMS S.
Na teretnim terminalima na Horgošu, na izlazu, kamioni čekaju oko 180 minuta, na Kelebiji 180 minuta, Batrovcima 120 minuta, a na Sremskoj Rači oko 60 minuta. Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima,... »

Buđenje Fruške gore

Večernje novosti pre 11 dana
Najstarijem Nacionalnom parku predstoji obnova. Jedan od projekata železnički koridor Beograd – Kelebija
U KAPELI mira, jednom od istorijsko-arhitektonskih dragulja Fruške gore, u sredu su predstavljeni infrastrukturni projekti iz oblasti kulture koje su osmislili Pokrajinska vlada i Fondacija "Novi Sad 2021 - Evropska prestonica... »

AMSS: Kamioni na Horgošu čekaju pet sati

B92 pre 11 dana
B92: AMSS: Kamioni na Horgošu čekaju pet sati
Beograd -- Kamioni i šleperi na graničnom prelazu Horgoš na izlaz iz Srbije ka Mađarskoj čekaju pet sati, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Na teretnim terminalima prelazu Kelebija izmedju Srbije i Mađarske čeka se tri sata. Tri sata čekaju kamioni i na granici Srbije i Hrvatske, na prelazu Batrovci, dok je na prelazu Šid na teretnim terminalima zadržavanje sat... »

Kamioni na horgošu čekaju po pet sati: Na Kelebiji nešto bolje stanje, ali i tamo stoje po 2 sata

Kurir pre 12 dana
Teretna motorna vozila se na izlazu iz Srbije u Mađarsku, na prelazu Horgoš zadržavaju pet sati, a na Kelebiji dva sata. Kako je saopštilo Javno preduzeće "Putevi Srbije", na ulazu u Hrvatsku teretnjaci se na prelazu Batrovcima zadržavaju tri sata, a na Šidu dva sata. Nа ostаlim grаničnim prelаzimа... »

Teretnjaci na Horgošu čekaju pet sati, a na Kelebiji dva

Moj Novi Sad pre 12 dana
Teretna motorna vozila se na izlazu iz Srbije u Mađarsku na prelazu Horgoš zadržavaju pet sati, a na Kelebiji dva sata. Kako je saopštilo Javno preduzeće "Putevi Srbije", a prenosi "B92" na ulazu u Hrvatsku teretnjaci se na prelazu Batrovci zadržavaju tri sata, a na Šidu dva sata. Nа ostаlim... »

Na graničnim prelazima stanje regularno

B92 pre 13 dana
B92: Na graničnim prelazima stanje regularno
Beograd -- Zadržavanja za teretna motorna vozila na izlazu iz Srbije su na GP Batrovci, Horgoš i Kelebija oko sat vremena.
Na putničkim terminalima zadržavanja su do pola sata. Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" nema zadržavanja na naplatnim... »

Kolumbija deklasirala i eliminisala Poljsku

Beta  pre 2 sata  još 24 povezane

Zatvorena birališta u Turskoj

N1 Info  pre 7 sati  još 18 povezanih

Novak: Marin je zaslužio pobedu; Čilić: Ekstremno teško

N1 Info  pre 4 sata  još 27 povezanih

Fetel: Bila je moja greška

N1 Info  pre 4 sata  još 14 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.