Kelebija - vesti

AMSS: Na prelazima Batrovci i Horgoš bez dužeg čekanja

Blic pre 1 dan
Prema najnovijim podacima Uprave granične policije RS, večeras su značajno manje gužve nego prethodnih dana na graničnim prelazima Batrovci sa Hrvatskom i Horgoš sa Mađarskom, na kojima trenutno nema dužih zadržavanja. Na ostalim graničnim prelazima, kako je saopštio Auto-moto savez Srbije,... »

Na prelazima Batrovci i Horgoš bez dužeg čekanja

RTV pre 1 dan
RTV: Na prelazima Batrovci i Horgoš bez dužeg čekanja
HORGOŠ, BATROVCI - Prema najnovijim podacima Uprave granične policije RS, večeras su značajno manje gužve nego prethodnih dana na graničnim prelazima Batrovci sa Hrvatskom i Horgoš sa Mađarskom, na kojima trenutno nema dužih zadržavanja.Tanjug,
Na ostalim graničnim prelazima, kako je saopštio Auto-moto savez Srbije, zadržavanja su sledeća: na izlazu iz zemlje na GP Horgoš 2 putnička vozila čekaju oko 90 minuta, a na graničnim prelazima Kelebija, Bajmok i Đala... »

Na Batrovcima se čeka sedam sati

Radio 021 pre 2 dana
Najopterećeniji su autoputevi u smeru ka Hrvatskoj i Mađarskoj, dok se veći broj vozila beleži na putevima ka Makedoniji, Bugarskoj, ali i Crnoj Gori.
Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na GP Horgoš, na izlazu, vozila čekaju oko četiri sata, a na GP Horgoš-2 i Bački Vinogradi, na izlazu oko dva sata. Iz AMSS vozačima savetuju da koriste alternativne GP sa... »

Na Batrovcima se čeka sedam sati

IndeksOnline pre 2 dana
Najopterećeniji su autoputevi u smeru ka Hrvatskoj i Mađarskoj, dok se veći broj vozila beleži na putevima ka Makedoniji, Bugarskoj, ali i Crnoj Gori. Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na GP Horgoš, na izlazu, vozila čekaju oko četiri sata, a na GP Horgoš-2 i Bački Vinogradi,... »

Gužve na Horgošu i Batrovcima

RTS pre 3 dana
RTS: Gužve na Horgošu i Batrovcima
Trenutno je naopterećeniji autoput u pravcu ka Mađarskoj i Hrvatskoj, kao i putevi ka Crnoj Gori, ali nešto veći broj vozila je i na pravcima ka turističkim mestima i vikend naseljima u našoj zemlji, navodi Auto-moto savez Srbije u najnovijem izveštaju o stanju na putevima.
U slučaju da vozači naiđu na neprediđeni zastoj AMSS savetuje strpljenje i sporiju vožnju. Prema poslednjim podacima Uprave granične policije na prelazu Horgoš putnička vozila čekaju oko 60 minuta, a slično je i na manjim... »

AMSS: Čekanje na Horgošu dva sata, slična situacija i na ostalim prelazima sa Mađarskom

Novi magazin pre 4 dana
Najduže zadržavanje na graničnim prelazima u Srbiji je na Horgošu na izlazu sa Mađarskom, gde putnička vozila čekaju dva sata, a teretna vozila oko sat ipo, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).
Na manjim prelazima ka Mađarskoj je slična situacija, tako da se na Bačkim Vinogradima čeka oko 90 minuta, zadržavanje na Horgošu 2 oko jednog sata, isto kao i na izlazu iz zemlje na prelazu Kelebija. Na prelazu Batrovci sa... »

Promena saobraćanja autobuskih linija 1a i 8a u subotu

Subotica.com pre 5 dana
Zbog obeležavanja dana Svetog Stevana - Svetog Ištvana (Mađarski nacionalni praznik), u subotu 18. avgusta, doći će do privremene promene trasa linija gradskog saobraćaja.
Usled zatvaranja ulice Trg žrtava fašizma, u periodu od 14 do 19 časova doći će do promene trase linija 1a i 8a. Kako se navodi u saopštenju preduzeća "Subotica-trans" linija 1a će iz smera Kelebije saobraćati Rudić ulicom, a... »

Mađarska, migranti u teretnom vozu iz Srbije

RTS pre 8 dana
RTS: Mađarska, migranti u teretnom vozu iz Srbije
Mađarska policija noćas je na železničkoj stanici Kelebija privela dvojicu migranata koji su skriveni u otvorenim vagonima teretnog voza iz Srbije pokušali ilegalno da uđu u Mađarsku.
Azilanti su naveli da su avganistanskog i pakistanskog porekla i da nemaju nikakva dokumenta. S obzirom da nisu imali dokaze o legalnom boravku u Mađarskoj, policija ih je sprovela do prihvatnog centra za migrante kod graničnog... »

Gužve na graničnim prelazima

Slobodna Evropa pre 8 dana
Na graničnim prelazima sa Hrvatskom, Mađarskom, Makedonijom i Bugarskom čeka se po nekoliko časova, dok je pojačan saobraćaj na putnim pravcima prema tim državama, saopštio je Automoto savez Srbije (AMSS). AMSS je saopštio da na prelazu Horgoš i Kelebija sa Mađarskom na izlazu i ulazu tnička vozila... »

Višesatna čekanja na graničnim prelazima

Danas pre 9 dana
I ovog vikenda pojačan je saobraćaj na gotovo svim putevima u zemlji. Na graničnom prezu Batrovci vozila se zadržavaju oko šest do sedam sati.
Kolona vozila duga je šest kilometara. Iako je zabranjeno zakonom, mnogi vozači se ubacuju u zaustavnu traku, javlja reporter RTS-a. Očekuje se da će veće gužve potrajati do nedelje popodne. Nadležni kažu da posle 15. avgusta... »

U udesu na Ibarskoj magistrali više povređenih

Dnevnik  pre 2 sata  još 11 povezanih

Predsednik Srbije čestitao Kurban bajram

Večernje novosti  pre 1 sat  još 10 povezanih

Italija: Bujica odnela planinare - 11 žrtava, ima nestalih

BBC News  pre 3 sata  još 9 povezanih

Mihajlović: Utvrdićemo ko je odgovoran za obrušavanje zida

Politika  pre 1 sat  još 7 povezanih

Grčić: EPS traži 163 mladih stručnjaka, zaposlenje do kraja godine

Večernje novosti  pre 1 sat  još 8 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.