Kelebija

Pojačan saobraćaj, bez dužih zadržavanja na granicama

IndeksOnline pre 1 dan
BEOGRAD – Lepo vreme, suvi kolovozi i dobra vidljivost donose lakšu vožnju ali i pojačan saobraćaj u Srbiji, saopštio je Auto-moto savez. Usporena vožnja moguća je na pojedinim deonicama na kojima su aktuelne izmene u saobraćaju, kada je na… »

Pojačan saobraćaj, na brojnim deonicama radovi

B92 pre 1 dan
Vozače u subotu očekuju povoljni uslovi za vožnju i pojačan intenzitet saobraćaja, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Prema podacima policije na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za putnička vozila. Kamioni na Kelebiji čekaju… »

Na Batrovcima se čeka i po osam sati

Večernje novosti pre 2 dana
Prema informacijama Uprave granične policije, teretnjaci na prelazima Kelebija i Bezdan, takođe na izlazu iz zemlje, čekaju dva sata. Teretna vozila na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje, čekaju osam sati, a na Horgošu tri sata… »

Na Batrovcima se čeka i po osam sati

RTV Novi Pazar pre 2 dana
Prema informacijama Uprave granične policije, teretnjaci na prelazima Kelebija i Bezdan, takođe na izlazu iz zemlje, čekaju dva sata Teretna vozila na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje, čekaju osam sati, a na Horgošu tri sata… »

AMSS: Povoljni uslovi za vožnju

IndeksOnline pre 2 dana
BEOGRAD – Vozače na putevima u Srbiji danas očekuju povoljni uslovi za vožnju, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Prema podacima policije na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za putnička vozila. Kamioni na Bačkoj Palanci… »

Totalni kolaps: Kamioni na Batrovcima čekaju čak 12, a u Bačkoj Palanci 10 sati

B92 pre 3 dana
Beograd -- Kamioni na Batrovcima jutros na izlazu čekaju oko 12 sati, a Bačkoj Palanci oko 10 sati, saopštio je AMSS. Prema podacima od 5.15 sati, na Horogošu, na izlazu, čekaju oko 120 minuta, Kelebiji, oko 180 minuta, Bogojevu 120, a na Bezdanu, na… »

AMSS: Dobri uslovi za vožnju, saobraćaj umeren

IndeksOnline pre 3 dana
BEOGRAD – Vozače danas očekuju dobri uslovi za vožnju i umeren saobraćaj, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).Putevi su prohodni i nema zastoja. Prema podacima policije na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za putnička vozila… »

Teretna vozila na graničnim prelazima čekaju od sat do 12 sati da izađu iz zemlje

Novi magazin pre 4 dana
Teretna vozila koja se ovog popodneva nalaze na graničnim prelazima Srbije čekaju od sat do 12 sati da izađu iz zemlje, saopštili su Putevi Srbije. Na graničnom prelazu Batrovci teretna vozila za izlazak iz Srbije čekaju do 12 sati. Teretna vozila… »

Višesatno čekanje kamiona na Batrovcima

RTV Novi Pazar pre 4 dana
Kamioni jutros čekaju na Batrovcima 720 minuta, na izlazu, na Horgošu, na izlazu, 60 minuta, Kelebiji, 120 minuta, a Bačkoj Palanci 300 minuta, saopštio AMSS.Prema informacijma Uprave granične policije od 05:30 sati nema dužih zadržavanja za… »

AMSS: Kamioni na Batrovcima čekaju deset sati, saobraćaj umerenog intenziteta

Novi magazin pre 5 dana
Teretna vozila zadržavaju se na graničnim prelazima sa Hrvatskom na izlazu iz Srbije deset sati na prelazima Batrovci i četiri sata na prelazu Bačka Palanka, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS). Na graničnim prelazima sa Mađarskom na… »

Vesti dana »