Kelebija - vesti

Gužve na granicama: Kamioni na Horgošu, Kelebiji, Batrovcima čekaju po 6 sati

Večernje novosti pre 9 sati
Teretna vozila na izlasku iz Srbije i večeras čekaju više sati - na Horgošu, Kelebiji, Batrovcima po šest sati, a na prelazima Sremska Rača i Bačka Palanka po sat vremena, saopštio je AMSS
Teretna vozila na izlasku iz Srbije i večeras čekaju više sati - na Horgošu, Kelebiji, Batrovcima po šest sati, a na prelazima Sremska Rača i Bačka Palanka po sat vremena, saopštio je AMSS. U Srbiji je večeras saobraćaj umerenog... »

I dalje višečasovna čekanja teretnjaka na prelazima

RTV pre 9 sati
RTV: I dalje višečasovna čekanja teretnjaka na prelazima
NOVI SAD - Teretna vozila na izlasku iz Srbije i večeras čekaju više sati - na Horgošu, Kelebiji, Batrovcima po šest sati, a na prelazima Sremska Rača i Bačka Palanka po sat vremena, saopštio je AMSS.
U Srbiji je večeras saobraćaj umerenog intenziteta, a vozače očekuju dobri uslovi za vožnju. Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima naših GP nema dužih... »

Radni centar za osobe sa invaliditetom opremljen neophodnom opremom

Subotica.com pre 10 sati
Kroz projekat „Radnim angažovanjem do inkluzije“, Radni centar za osobe sa invaliditetom Udruženja „Zajedno“, dodatno je opremljen čime su se stekli uslovi za radno angažovanje 12 korisnika u radionici za proizvodnju briketa i peleta.
Udruženje “Zajedno” osnovalo je Radni centar 2014. godine, u prostorijama MZ Makova sedmica. Ove godine, Radni centar je premešten na Kelebiju, i sada se nalazi na adresi Put Edvarda Kardelja. Zahvaljujući projektu, koji je danas... »

Višesatna čekanja za teretnjake

RTS pre 1 dan
RTS: Višesatna čekanja za teretnjake
Na teretnim terminala na našim graničnim prelazima, teretna vozila i dalje čekaju više sati, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije.
Prema najnovijim podacima Uprave granične policije, na izlazu iz naše zemlje teretna vozila čekaju po četiri sata na Horgošu i Batrovcima, a po tri sata na Kelebiji, Šidu i Bačkoj Palanci. Na putničkim terminalima graničnih... »

I dalje višečasovna čekanja teretnjaka na prelazima

RTV pre 1 dan
RTV: I dalje višečasovna čekanja teretnjaka na prelazima
NOVI SAD - Na teretnim terminalima na našim graničnim prelazima, teretna vozila i dalje čekaju više sati, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije.
Prema najnovijim podacima Uprave granične policije, na izlazu iz naše zemlje teretna vozila čekaju po četiri sata na Horgošu i Batrovcima, a po tri sata na Kelebiji, Šidu i Bačkoj Palanci. Na putničkim terminalima trenutno nema... »

Opasnost na putevima: Odroni u ovom delu Srbije, najnapetije na magistrali!

Srbija danas pre 1 dan
AMSS upozorio je danas vozače na učestale odrone
AMSS upozorio je danas vozače na učestale sitne odrone na putevima na teritoriji Zaječara i posebno na Đerdapskoj magistrali. Kako se navodi u saopštenju AMSS-a danas će biti povolji vremenski uslovi za vožnju. Na izlazu iz Srbije ka Majarskoj kamioni i druga teretna... »

AMSS upozorava vozače na odrone u Đerdapskoj klisuri

BK TV pre 1 dan
Sitni odroni na putevima učestali su na teritoriji Zaječara i posebno na Đerdapskoj magistrali, upozorava AMSS sve vozače. Kako se navodi u saopštenju AMSS-a danas će biti povolji vremenski uslovi za vožnju. Na izlazu iz Srbije ka Majarskoj kamioni i druga teretna vozila na prelazu Horgoš čekaju... »

Carinski službenik pomagao u krijumčarenju iz Mađarske u Srbiju

Radio 021 pre 2 dana
Policija je uhapsila carinskog službenika G.I. (44) i još dve osobe osumnjičene da su izbegavanjem carinskog nadzora prokrijumčarile robu iz Mađarske u Srbiju.
Po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, G.I. je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo zloupotreba službenog položaja, dok se uhapšenima P.T. (1960) i S.K. (1974) na... »

MUP: Tri hapšenja zbog krijumčarenja na Kelebiji

Novi magazin pre 2 dana
Policajci iz Odeljenja za borbu protiv korupcije uhapsili su carinskog službenika G. I. (1974) i još dve osobe osumnjičene da su izbegavanjem carinskog nadzora prokrijumčarile robu iz Mađarske u Srbiju, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.
Navodi se da je po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, G. I. uhapšen zbog sumnje da je zloupotrebio službeni položaj, dok se uhapšenima P. T. (1960) i S. K. (1974) na teret... »

Uhapšen carinik osumnjičen da je "propuštao" krijumčare na Kelebiji

Subotica.com pre 2 dana
Policija Srbije, Odeljenje za borbu protiv korupcije, uhapsila je carinskog službenika G. I. (1974) i još dve osobe osumnjičene da su izbegavanjem carinskog nadzora prokrijumčarile robu iz Mađarske u Srbiju.
Po nalogu, Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, G. I. je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo zloupotreba službenog položaja, dok se uhapšenima P. T. (1960)... »

Makron: Nije istina da Francuska sprema vize za Britance

Blic  pre 5 sati  još 4 povezane

Palmer: Najvažniji su mir i stabilnost

Danas  pre 7 sati  još 2 povezane

Šib i Skot na Bezbedonosnom forumu različito o Kosovu

Danas  pre 6 sati  još 1 povezana

Evropu očekuje topla i sušna zima

RTV  pre 4 sata  još 1 povezana

Jedan program za dopunske škole

Vesti online  pre 16 minuta

Kožna jakna kao izazov

Vesti online  pre 46 minuta

"Vesti" čita i u Maleziji

Vesti online  pre 1 sat
©2018 Netmark d.o.o.