Kelebija - vesti

Pastor: Za Suboticu iz republičkog budžeta skoro 15 miliona evra

RTV pre 9 sati
RTV: Pastor: Za Suboticu iz republičkog budžeta skoro 15 miliona evra
SUBOTICA - U predlogu budžeta Srbije za 2019. godinu za nastavak gradnje Narodnog pozorišta i obilaznice u Subotici obezbeđeno je skoro 15 miliona evra, kazao je narodni poslanik Saveza vojvođanskih Mađara Balint Pastor.
On je na svom tviter profilu najavio da će sledeće godine izgradnja obilaznice, nakon tri decenije, biti završena i naglasio da je devedeset odsto posla urađeno od 2016. godine. U tekstu predloga budžeta navodi se da će za... »

AMSS: Oprez, moguća je poledica

B92 pre 12 sati
B92: AMSS: Oprez, moguća je poledica
Beograd -- Kiša i sneg koji su prethodnog dana padali uslovili su da se saobraćaj odvija po mokrim i klizavim kolovozima, a zbog niskih temperatura moguća je poledica.
Sredina radne nedelje donosi umereniji intezitet saobraćaja na prioritetnijim putnim pravcima, vanrednih zastoja i prekida nema, a na naplatnim rampama prolazi se bez zadržavanja, kažu iz AMSS-a. Zadržavanja teretnih motornih... »

Završena još jedna deonica Ipsilon kraka

Dnevnik pre 19 sati
SUBOTICA: Sve je spremno za puštanje u rad još jedne deonice puta obilaznice oko Subotice, poznatije kao „Ipsilon krak”.
Ovih dana očekuje se da deonica puta koja povezuje naselje Mali Bajmok s auto-putem E-75, odnosno petlju Subotica-Jug na auto-putu E-75, bude puštena u saobraćaj. Tokom 2019. godine planirani su radovi na narednoj fazi, u okviru... »

Tokom dana u nižim predelima susnežica, u višim sneg

RTV pre 1 dan
RTV: Tokom dana u nižim predelima susnežica, u višim sneg
NOVI SAD - Slab sneg trenutno pada na širem području Kopaonika i Kuršumlije, dok se i u ostalim višim predelima naše zemlje očekuje u toku današnjeg dana, a u nižim susnežica.
Magla smanjuje vidljivost na Crnom Vrhu, a česte temperaturne razlike dovode i do česte pojave odrona, pa savetujemo da smanjite brzinu i povećate oprez za volanom, poručuju iz AMS S. Iz Puteva Srbije informacija da na naplatnim... »

Vozite sporo i nikuda bez zimske opreme! Ams apeluje na učesnike u saobraćaju

Srbija danas pre 1 dan
Auto-moto savez Srbije apeluje na vozače da, pošto su za noćas najavljeni susnežica i sneg, voze opreznije i da na put ne kreću bez obavezne zimske opreme.
Prema poslednjim informacijama dobijenih od Javnog preduzeća "Putevi Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja. A prema poslednjim podacima Uprave granične policije na putničkim terminalima naših graničnih prelaza trenutno... »

Oprez zbog kiše i susnežice

RTS pre 2 dana
RTS: Oprez zbog kiše i susnežice
Na severu zemlje vozače očekuje pretežno oblačno vreme ali bez padavina, slaba kiša pada ovog popodneva u centralnoj Srbiji, dok snega ima u višim planinskim predelima, zbog čega iz AMSS-a savetuju vozačima da na put ne kreću bez obavezne zimske opreme, kao i da vožnju prilagode uslovima na putu.
Svi putni pravci su prohodni, zastoja i prekida nema, dok vozače očekuje pojačan intezitet saobraćaja, a što je i karakteristično za početak radne nedelje. Na naplatnim stanicama nema zadržavanja, dok na graničnim prelazima... »

Teretna vozila najduže čekaju na Horgošu - 500 minuta

RTV pre 2 dana
RTV: Teretna vozila najduže čekaju na Horgošu - 500 minuta
NOVI SAD - Na severu zemlje vozače očekuje pretežno oblačno vreme ali bez padavina, slaba kiša pada ovog popodneva u centralnoj Srbiji, dok sneg ima u višim planinskim predelima, zbog čega iz AMSS savetuju vozačima da na put ne kreću bez obavezne zimske opreme, kao i da vožnju prilagodite uslovima na putu.
Svi putni pravci su prohodni, zastoja i prekida nema, dok vozače očekuje pojačan intezitet saobraćaja, a što je i karakteristično za početak radne nedelje. Na naplatnim stanicama nema zadržavanja, dok na graničnim prelazima... »

Gužve na granici: Kamioni na mađarskoj granici čekaju do pet sati, na hrvatskoj do tri

Večernje novosti pre 3 dana
Kamioni na graničnom prelazu Horgoš sa Mađarskom čekaju oko pet sati na izlaz iz zemlje, dok na prelazu Kelebija sa istom državom čekaju do dva sata
Kamioni na graničnom prelazu Horgoš sa Mađarskom čekaju oko pet sati na izlaz iz zemlje, dok na prelazu Kelebija sa istom državom čekaju do dva sata, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Teretna vozila na prelazu sa... »

Mnogi će danas krenuti na planinu za vikend, a osim na gužve AMSS upozorava na još jednu veliku opasnost na putu

Telegraf pre 4 dana
Na putničkim terminalima graničnih prelaza trenutno nema zadržavanja dužih od 30 minuta
Zadržavanja za teretna motorna vozila, na izlazu iz zemlje su i dalje višesatna tako da se na Horgošu čeka oko 500 minuta, na Kelebiji oko 360 minuta, Batrovcima oko 300 minuta, a na Preševu oko 60 minuta. Kraj radne nedelje u... »

Višesatna čekanja za teretnjake na tri prelaza

Dnevnik pre 4 dana
BEOGRAD: Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na putničkim terminalima naših GP trenutno nema dužih zadržavanja od 30 minuta, dok su za teretna motorna vozila na tri prelaza zadržavanja višesatna.
Na prelazu Horgoš čeka se više od osam sati, na Kelebiji šest sati a na Batrovcima pet sati, navodi se u saopštenju AMS... »

Terorizam ponovo u srcu Evrope, potraga za napadačem!

Mondo  pre 1 sat  još 27 povezanih

Pucali na novinara u Grockoj, spalili mu kuću

Mondo  pre 3 sata  još 23 povezane

Uhapšen zamenik načelnika PU Beograd i još devet osoba

B92  pre 3 sata  još 23 povezane

Zvezda - PSŽ: Častan oproštaj Zvezde od Lige šampiona

BBC News  pre 8 sati  još 36 povezanih

Glasanje o nepoverenju: Biti ili ne biti za Terezu Mej

BBC News  pre 7 sati  još 18 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.