Kolubara - vesti

Ne vide prst pred okom, srpski grad zagađeniji od Pekinga: Crna statistika sa Kolubare, ovi podaci će vas frapirati! Građani očajni!

Kurir pre 54 dana
Četiri godine zaredom sa više od 100 dana u kojima je vazduh bio prekomerno zagađen i svake od te četiri poslednje godine sa više od 70 novoobolelih od maligniteta pluća – crna je statistika Valjeva. Grad na Kolubari se našao na drugom mestu liste najzagađenijih gradova Evrope sa indeksom kvaliteta... »

Odlazak iz superlige: Bivši fudbaler Crvene zvezde ponovo napustio klub iz domaćeg prvenstva

Hot sport pre 55 dana
Nemanja Mladenović i Veseljko Trivunović su napustili ekipu Bačke. Posle četiri godine iskusni vezista je napustio redove superligaša. Trivunović je u Bačku stigao pre četiri godine, odigrao je 77 utakmica i postigao 16 golova u ovoj ekipi, dok je Nemanja Mladenović u tim došao početkom sezone i... »

Kako je Valjevo postalo zagađenije od Pekinga: Kada od smoga ne vidiš prst pred okom, tu ni maske ne pomažu

Blic pre 55 dana
Četiri godine zaredom sa više od 100 dana u kojima je vazduh bio prekomerno zagađen i svake od te četiri poslednje godine sa više od 70 novoobolelih od maligniteta pluća – crna je statistika Valjeva. Grad na Kolubari se, kako je "Blic" već pisao, našao na drugom mestu liste najzagađenijih gradova... »

Karpov na prazniku šaha u Valjevu

Politika pre 55 dana
Slavni ruski velemajstor uveličao proslavu 70. rođendana šahovskog kluba „Sveti Nikolaj Srpski”
Valjevo - Slavno ime drevne igre na 64 polja, velemajstor Anatolij Karpov, bivši svetski prvak, prisustvovao je ovog vikenda u gradu na Kolubari obeležavanju, 138 godina šaha u Valjevu i 70. godišnjice Valjevskog šahovskog kluba... »

Karpov igrao protiv Šekularca: Bivši svetski šampion uveličao obeležavanje 138 godina šaha u Valjevu

Večernje novosti pre 56 dana
Na prvoj tabli, u velikoj sali valjevskog hotela “Grand” legendarnom šahisti se suprostavio Šekularac, a na drugoj košarkaški trener Vlade Đurović
Simultankom na 15 tabli, koju je danas odigrao slavni svetski majstor drevne igre na 64 polja, bivši svetski prvak Anatolij Karpov sa poznatim ličnostima iz javnog i kulturnog života Srbije, obeleženo je 138 godina šaha u gradu... »

Beogradski srednjoškolci osmislili biljne sprejeve

Danas pre 58 dana
Završeno regionalno takmičenje u preduzetničkim veštinama Ideja o proizvodnji markera i sprejeva na biljnoj bazi namenjenih oslikavanju drveća i cveća, osvojila je prvo mesto na regionalnom takmičenju srednjoškolaca u preduzetničkim veštinama „Poslovni izazov” održanom u petak u Beogradu.
Takmičenje je okupilo 100 učenika iz 29 srednjih škola iz beogradskih opština a p obedu je odneo tim koga su činili učenici Zemunske gimnazije, Medicinske škole Zvezdara, Pete ekonomske škole, Prve beogradske gimnazije i Tehničke... »

Kik-boks spektakl u smederevu: Borba karijere Nikole Stošića!

Kurir utorak, 18. decembar 2018.
Kik boks savez Srbije je obnovivši jedan od najprestižnijih turnira u kik boksu, nastavio tradiciju punih hala i odličnih mečeva koje poklanja ljubiteljima ovog borilačkog sporta na kraju takmičarske godine.
21. decembra u 19,30h u sportskoj hali "Smederevo" program će sadržati pet borbi u kik boksu: 1. Titula profesionalnog prvaka Srbije, K-1 Rules, kategorija do 64,5 kg: Marko Cvetanović (KBK Tron): Slobodan Mitrović (KBK Kolubara)... »

Stigla samo jedna ponuda za kupovinu Valjevske pivare

Patak online utorak, 18. decembar 2018.
VALJEVO- Za kupovinu Valjevske pivare, do juče, kada je bio zadnji rok, stigla je samo jedna ponuda. Otvaranje ponuda je zakazano za danas, a kako nezvanično saznajemo, za kupovinu Valjevske pivare zainteresovano je preduzeće koje se takođe bavi proizvodnjom piva. Nakon prve neuspešne prodaje... »

Treće kolo Lige i Kupa Beograda: Policajac najuspešniji standardnom vazdušnom puškom

Kurir ponedeljak, 17. decembar 2018.
Strelci četiri kluba podelili su medalje u trećem kolu Lige i Kupa Streljačkog saveza Beograda, koje je održano na strelištu Novog Beograda – Ušće.
Domaćini su osvojili četiri prva mesta (dva pojedinačna i dva ekipna). Po tri pobede „upisali“ su strelci Partizana i Policajca, a dva prva mesta idu lazarevačkoj Kolubari. U gađanju standardnom vazdušnom puškom tri od četiri... »

Mališani stigli i do Australije

Večernje novosti ponedeljak, 17. decembar 2018.
Šest godina uspešnog rada Centra za vantelesnu oplodnju Opšte bolnice u Valjevu. Rođendan dočekali sa 347 rođenih beba - 159 devojčica i 188 dečaka
CENTAR za vantelesnu oplodnju Opšte bolnice u gradu na Kolubari šesti rođendan dočekao je sa 347 rođenih beba - 159 devojčica i 188 dečaka. Mališani, osim u Srbiji i okruženju, žive u brojnim državama Evrope, čak i u dalekoj... »

©2019 Netmark d.o.o.