Kolubara - vesti

Mirković otvoreno: Da, imamo problem! Nije samo do špiceva... I – kako da kažemo da su umorni?

Mozzart sport pre 50 dana
„Ukoliko igrač Partizana ne može da nosi pritisak, vrlo brzo ćemo se razići svi“, kaže šef struke crno-belih
Prvi krug šampionata još nije završen, a Partizan već zaostaje devet koraka za liderom i aktuelnim prvakom. U prirodi je sportiste da se ne predaje, međutim, prednost Crvene zvezde je tolika da ima navijača, čak i ljudi u klubu,... »

Valjevo čekalo 100 godina da otkrije jedan od najvažnijih datuma u 20. veku

Blic pre 51 dan
Valjevo će Dan oslobođenja u Prvom svetskom ratu prvi put slaviti ove godine jer je 30. oktobar 1918. godine, kao dan kada su srpske trupe umarširale u grad na Kolubari, praktično potvrđen tek čitav vek kasnije. Datumu oslobođenja Valjeva u Velikom ratu, koji se po dostupnoj, ali ne sasvim... »

Neustrašivi vojvoda Mišić: "Drzak", ne uvek poslušan, ali briljantan u ratu

Blic pre 53 dana
"Poslovima rukuje oprezno, a izvodi ih drsko", rekao je vojvoda Radomir Putnik za svog pomoćnika i saborca Živojina Mišića. Vojvoda Mišić, rođen kao 13. dete u porodici, učesnik je ratova još od 1876. godine, još iz vremena kada je bio pitomac vojne akademije, odlikovan je Zlatnom medaljom za... »

Nova žrtva paljenja strnjike, ministarstva formirala timove

Radio 021 pre 54 dana
Tomislav Marković (78) iz lajkovačkog sela Ratkovac nastradao je na svojoj njivi, dok je palio nisko rastinje.
Čovek je, dok je palio ostatke niskog rastinja, bio sam, a požar su primetili članovi njegove porodice, koji su videli ogroman dim iz njihove njive koja se nalazi pored reke Kolubare, preneo je "Blic". U lajkovačkoj vatrogasnoj... »

Nastradao muškarac dok je palio nisko rastinje

Dnevnik pre 54 dana
LAJKOVAC : Tomislav Marković (78) iz lajkovačkog sela Ratkovac nastradao je u svojoj njivi, dok je palio nisko rastinje.
Čovek je u trenutku požara, dok je palio ostatke niskog rastinja, bio sam, a požar su primetili članovi njegove porodice, koji su videli ogroman dim iz njihove njive, koja se nalazi pored reke Kolubare, preneo je "Blic". U... »

Horor u Lajkovcu! Tomislav poginuo na svojoj njivi dok je palio rastinje!

Alo pre 55 dana
Alo: Horor u Lajkovcu! Tomislav poginuo na svojoj njivi dok je palio rastinje!
U lajkovačkom selu Ratkovac, u svojoj njivi, nastradao je Tomislav M. (78) iz tog sela.
Tomislav je nastradao dok je palio nisko rastinje, kada je izbio veliki požar. U trenutku nesreće bio je sam u njivi, a njegovo telo su pronašli članovi njegove porodice, kada su videli da veliki dim kulja sa njihove njive pored... »

Paljenje po njivama odnelo još jedan život: Muškarac (78) iz Lajkovca izgoreo dok je palio nisko rastinje

Telegraf pre 55 dana
Nije mu bilo spasa..
Tomislav Marković (78) iz lajkovačkog sela Ratkovac nastradao je u svojoj njivi, dok je palio nisko rastinje! Jagodinka diplomirala i dobila automobil, posle mesec dana pronašla ga je u pepelu, i to zbog jedne babe (FOTO) Nesrećeni čovek je u trenutku požara, dok je... »

Nastradao u njivi, dok je palio nisko rastinje

Patak online pre 55 dana
LAJKOVAC- Tomislav Marković (78) iz lajkovačkog sela Ratkovac nastradao je u svojoj njivi, dok je palio nisko rastinje! Nesrećeni čovek je u trenutku požara, dok je palio ostatke niskog rastinja, bio sam. Požar su uočili članovi njegove porodice, koji su videli ogroman dim iz njihove njive, koja se... »

Uskoro voda sa brane i akumulacije „Stubo-Rovni“

Patak online pre 55 dana
VALJEVO- Prvi potrošači vode iz hidroakumulacije „Stubo-Rovni“ biće žitelji mioničkog i lajkovačkog kraja. Te opštine privode kraju radove na priključenju seoskih vodovoda na magistralni cevovod, a očekuje se da voda do ove dve opštine stigne već na proleće. Mionička sela biće priključena u... »

Kinezi u kontroli izgradnje mostova preko Save i Kolubare: Sve se radi u roku

Blic pre 56 dana
Učesnici Samita ministara transporta Kine i 16 zemalja centralne i istočne Evrope obišli su radove na izgradnji mosta preko Save i Kolubare. Oni su zajedno sa državnim sekretarom u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Imre Kernna obišli deonicu od Surčina do Obrenovca. Vrednost... »

©2018 Netmark d.o.o.