Kolumbija

Treća smena: Osveta u Beloj kući, košmar u Donjoj Kaliforniji, nema dvojke u Velingtonu

Mozzart sport 20.03.2021
Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći. JUNIOR - PEREIRA, 23.40 (Fudbal, Kolumbija 1) | Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com Plasman u doigravanje je doveden u pitanje, pa Junior pod hitno mora da se probudi. Sastav iz… »

Da li je Kosovo kolonija SAD, EU ili Turske?

Vesti online 17.03.2021
Profesor Univerziteta Kolumbija Dejvid Filips smatra da Kosovo nije kolonija SAD, EU ili Turske i da samostalno treba da donosi odluke, uključujući i nedavno otvaranje ambasade u Jerusalimu, prenosi Ekonomija Onlajn. Filips svako negativno… »

Kolumbija: Derbi začelja bez golova

Sport klub 17.03.2021
U noći između utorka i srede odigrana je utakmica bez golova između fudbalera Pereire i Čika u okviru 12. kola kolumbijskog prvenstva. Fudbaleri Pereire su ušli ofanzivnije u meč u želji da što pre dođu do pogotka, što ih je koštalo nekoliko… »

Sudamerikana: Tolima vlada u Kolumbiji (video)

Mozzart sport 17.03.2021
Ubedljiva pobeda nad Kalijem – 3:0. Veliki korak napravio je Deportes Tolima ka plasmanu u grupnu fazu Kupa Sudamerikana. Cela Kolumbija bila je večeras na nogama, jer su se u kvalifikacijama za drugi kontinentalni kup po snazi srela dva najbolja tima… »

Studenti fon-a najbolji na svetu: U rešavanju studije slučaja bolji od Stenforda i MIT-a

Večernje novosti 15.03.2021
STUDENTI Fakulteta organizacionih nauka najbolji su na svetu u rešavanju slučaja "Global Circular Challenge 2021". Jednoglasnom odlukom žirija bili su bolji od kolega sa najprestižnijih svetskih univerziteta - Stenforda, Univerziteta tehnologije… »

Xiaomi više nije pod zabranom saradnje sa kompanijama iz SAD

Benchmark 15.03.2021
Početkom ove godine, Xiaomi je bio pod zabranom američkog Ministarstva odbrane, pod optužbom da je "komunistička kineska vojna kompanija", što je kompanija kategorički demantovala. Akcija, pokrenuta poslednjih dana mandata predsednika Donalda… »

Studenti FON-a šampioni sveta na "Global Circular Challenge"

RTV 15.03.2021
BEOGRAD - Studenti Fakulteta organizacionih nauka (FON) u Beogradu osvojili su prvo mesto na svetskom takmičenju u rešavanju studije slučaja "Global Circular Challenge 2021" u oblasti cirkularne ekonomije za tekstilnu industriju. Studenti Case Study… »

Moda i cirkularna ekonomija: Kako su alge donele pobedu našim studentima na svetskom takmičenju?

Telegraf 14.03.2021
Iza sebe su ostavili vršnjake sa prestižnih univerziteta kao što su Stenford, Kolumbija, Oksford. Studenti FON-a osvojili su prvo mesto na svetskom takmičenju u rešavanju studije slučaja "Global Circular Challenge 2021", u oblasti cirkularne… »

Kolumbija i kriminal: Kako su britanski plaćenici angažovani da ubiju Pabla Eskobara

Danas 12.03.2021
Grupa britanskih plaćenika, predvođena Škotlanđaninom Piterom Mekalisom, krenula je u kriminalno carstvo najopasnijeg čoveka na planeti sa ciljem da ga ubiju. Pablo Eskobar je bio vođa narko kartela Medeljin u Kolumbiji i jedan od najbogatijih… »

Kolumbija i kriminal: Kako su britanski plaćenici pokušali da ubiju Pabla Eskobara - neuspešno

BBC News 12.03.2021
Grupa britanskih plaćenika sa vojničkim iskustvom otišla je u Kolumbiju da izvrši atentat na nekada najopasnijeg čoveka na planeti. Grupa britanskih plaćenika, predvođena Škotlanđaninom Piterom Mekalisom, krenula je u kriminalno carstvo… »

Vesti dana »