Kolumbija

Kolumbija i kriminal: Kako su britanski plaćenici angažovani da ubiju Pabla Eskobara

Danas 12.03.2021
Grupa britanskih plaćenika, predvođena Škotlanđaninom Piterom Mekalisom, krenula je u kriminalno carstvo najopasnijeg čoveka na planeti sa ciljem da ga ubiju. Pablo Eskobar je bio vođa narko kartela Medeljin u Kolumbiji i jedan od najbogatijih… »

Kolumbija i kriminal: Kako su britanski plaćenici pokušali da ubiju Pabla Eskobara - neuspešno

BBC News 12.03.2021
Grupa britanskih plaćenika sa vojničkim iskustvom otišla je u Kolumbiju da izvrši atentat na nekada najopasnijeg čoveka na planeti. Grupa britanskih plaćenika, predvođena Škotlanđaninom Piterom Mekalisom, krenula je u kriminalno carstvo… »

Kolumbija i kriminal: Kako su britanski plaćenici angažovani da ubiju Pabla Eskobara

Radio 021 12.03.2021
Grupa britanskih plaćenika sa vojničkim iskustvom otišla je u Kolumbiju da izvrši atentat na nekada najopasnijeg čoveka na planeti. Two Rivers Media Peter Mekalis je bio plaćenik u nekim ratnim žarištima poput Rodezije Grupa britanskih plaćenika… »

Mihajlo Pupin nikada nije zaboravio odakle je potekao

Nova 12.03.2021
Rođen je u Idvoru 9. oktobra 1854. godine, a preminuo je u Njujorku 12. marta 1935. Bio je srpski naučnik, pronalazač, profesor na Univerzitetu Kolumbija i počasni konzul Srbije u SAD.… »

SAD zabrinute zbog Južne Amerike

Vesti online 10.03.2021
Američki kongresmen Albin Siris optužio je Rusiju za pokušaje destabilizacije Južne Amerike, uključujući Kolumbiju. S njim se složio i američki državni sekretar Entoni Blinken. – Kada je reč o Venecueli ja sam zabrinut da Rusija sve više… »

Kolumbija: Čiko bolji od Tolime

Sport klub 08.03.2021
Tolima je ušla u rezultatsku krizu u kolumbijskoj Aperturi. Vezali su drugi poraz, posle serije od osam mečeva bez izgubljene utakmice. Bolja od njih bila je ekipa Čika 2:1. Sve je rešeno u prvih 45 minuta. Lozano u 15 i Tapija u 27 minutu pogodili su… »

Luda sreća jednog čoveka! Preživeo pad aviona kada su poginuli fudbaleri Šapea, a sada i let autobusa u provaliju!

Blic sport 05.03.2021
Ervin Tumiri, čovek koji je bio na , još jednom je imao sreće i prošao sa lakšim povredama u nesreći kada je autobus završio u provaliju i kada je poginuo čak 21 čovek. Svake godine se dogodi oko sto avionskih nesreća, što je zanemarljiv broj… »

Kolumbija: Independijente slavio u drami, a Milionarios 1:0

Sport klub 05.03.2021
Dve utakmice drugog kola kolumbijske Aperture bile su na programu u noći između četvrtka i petka po srednjoevropskom vremenu – Milionarios je slavio u Tunhi protiv Ćika minimalnim rezultatom, a Independijente Santa Fe je u uzbudljivom duelu u… »

Treća smena: Finale Super kupa u Argentini, na meniju i Brazil, Kolumbija, Meksiko...

Mozzart sport 04.03.2021
Pogledajte koji nas to značajni događaji očekuju tokom noći. RASING KLUB - RIVER PLEJT, 02.10 (Fudbal, Argentina Super kup) | Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com I ako se zanemari trenutno stanje na tabeli argentinskog Liga kupa – Rasing 11. sa… »

Pacifik strepi od cunamija: Izdato upozorenje za čak 13 država posle zemljotresa na Novom Zelandu

Kurir 04.03.2021
Zbog zemljotresa magnitude 8,1 na Novom Zelandu izdato je upozorenje za cunami za 15 zemalja. Upozorenje za cunami je izdato za sledeće zemlje: Meksiko, Peru, Kolumbija, Panama, Nikaragva, Kostarika, Ekvador, Gvatemala, Filipini, San Salvador, Kostarika… »

Vesti dana »