Kopaonik - vesti

Sale Tropiko otkrio da li bi pre snimio duet sa Ministarkama ili Editom Aradinović (video)

Telegraf pre 7 sati
Pogledajte šta smo vam sve pripremili u novom "Backstageu"
Tropiko bend nastupio je prošle nedelje na Music Week festivalu na Kopaoniku, pa smo tom prilikom odlučili da frontmena benda pitamo za Ministarke, Editu Aradinović, a šta nam je rekao saznajte u novom " Backstageu".... »

Cefta klinički mrtva

Politika pre 8 sati
Potreban je novi oblik organizacije i saradnje između država regiona koji će eliminisati slabosti Cefte, predlaže Branko Azeski, predsednik Privredne komore Severne Makedonije
Cefta je mrtva – čulo se prvi put direktno, i to iz usta Branka Azeskog, predsednika Privredne komore Severne Makedonije. Ovo je bez uvijanja rekao na „Kopaonik biznis forumu”, ocenivši da je vreme za novi aranžman pod... »

Nedostupna sela podno Kopaonika

Politika pre 11 sati
Sela Banoviće, Ćirkoviće i Isevo nalaze se ispod samog Kopaonika, na 750 metara nadmorske visine, i pripadaju opštini Leposavić. To je vekovima bio pretežno stočarski kraj, sa makadamskim putevima, koji su se povremeno popravljali kako bi meštani mogli da idu do lekara, u školu i prodavnice. Pošto... »

Avram: MK Grupa u razvoj turizma regiona uložila više od 200 miliona evra

SEEbiz pre 20 sati
BEOGRAD - MK Grupa je za deset godina u investirala u turizam i hotelijerstvo u regionu više od 200 miliona evra, a samo u Istri u poslednje tri godine skoro sto miliona, rekao je izvršni direktor te kompanije za hotelski biznis, turizam i nekretnine Nikola Avram.
„Želimo da budemo regionalna kompanija, koja će biti primer svima ostalima. Potencijali regiona su ogromni", rekao je Avram u intervjuu za Magazin Biznis. On je istakao da MK Grupa ne razvija samo hotelski biznis, već celu... »

Zimski dan za Nišlije na Kopaoniku

Južne vesti pre 22 sata
I ove nedelje, u sklopu akcije "Svi na sneg", Nišlije će imati priliku da uživaju u prirodi srpskih planina, a u nedelju 24. marta destinacija je nacionalni park i najveći planinski masiv u Srbiji - Kopaonik. Polazak je zakazan za 7 sati, kažu u Savezu za rekreativni sport, sa autobuskog stajališta... »

Kopaonik, ski-trka za izgradnju Roditeljske kuće

RTS pre 1 dan
RTS: Kopaonik, ski-trka za izgradnju Roditeljske kuće
Deci oboleloj od raka ove subote na Kopaoniku će moći da pomognu svi skijaši i borderi koji se prijave za učešće na humanitarnoj ski-trci. Trku organizuju "Skijališta Srbije" i Nurdor, a sav prihod od kotizacije namenjen je izgradnji Roditeljske kuće u Beogradu.
Pod sloganom "I ja se borim" tradicionalna zaršna trka "Skijališta Srbije" na Kopaoniku ove godine je namenjena deci oboleloj od raka. Tačno u podne, 23. marta na Karaman grebenu skijaće se za izgradnju Roditeljske kuće u... »

Petrović: Ekonomija sporija od potencijala, posledica - niži životni standard

N1 Info pre 1 dan
Predsednik Fiskalnog saveta Pavle Petrović izjavio je u Novom danu da se srpska ekonomija kreće sporije od svojih potencijala i kao posledicu toga vidi niži životni standard - dohodak po glavi stanovnika je na trećini razvijene Evrope i na polovini proseka centralne i istočne Evrope.
"U analizi koju smo napravili za Kopaonik biznis forum pokazali smo da je potencijal Srbije da raste nekih pet odsto, a da trenutno raste negde oko tri odsto", rekao je Petrović ističući da zemlje istočne i centralne Evrope rastu... »

Akcija „Svi na sneg“: sportsko-rekreativni dan na Kopaoniku

Naissus info pre 2 dana
Polazak je u 7 sati. Polazak je sa autobuskog stajališta kod glavnog ulaza u Tvrđavu. Aktivnosti: pešačka tura i sportsko-rekreativne aktivnosti na snegu. Mesto se, po regresiranoj ceni od 700 dinara može kupiti u poslovnici „TRANS D“, na Bulevaru 12. februar br. 35, preko puta pomoćne autobuske... »

JP Skijališta Srbije i NURDOR održaće humanitarnu ski trku “i ja se borim!” 23. marta na Kopaoniku

Srbija danas pre 2 dana
Javno preduzeće Skijališta Srbije i humanitarna organizacija NURDOR organizuju humanitarnu ski trku 23. marta sa početkom u 12 časova na Kopaoniku, na stazi Karaman greben.
Ove godine, tradicionalna ski trka Skijališta Srbije će imati humanitarni karakter pod sloganom “I ja se borim!”, a sredstva koja se prikupe će ići za izgradnju i opremanje nove Roditeljske kuće u Beogradu. Svi zainteresovani... »

Najbolje rangirani akademci otišli na Kopaonik

Dnevnik pre 2 dana
Najbolje rangiranih 125 studenata sa fakulteta Univerziteta u Novom Sadu su s platoa ispred Ekonomskog fakulteta krenuli na Kopaonik gde će u Ski centru imati priliku da uživaju u zimskim aktivnostima, u pravom zimskom ambijentu, a srećan put poželeo im je i pokrajinski sekretar za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost prof. dr Zoran Milošević.
Kako je planirano, studenti će sedam dana učiti da skijaju, imaće razne edukativne aktivnosti, kao i slobodno vreme. Za ovaj projekat odabrano je 250 najbolje rangiranih studenata koje su dobili mogućnost odlaska na Kopaonik.... »

©2019 Netmark d.o.o.