Kopaonik

Divčibare među top destinacijama Srbije

Politika pre 4 dana
Za ljubitelje prirode najlepša mesta u Srbiji za predah tokom vikenda su planine. Jedna od omiljenih destinacijam za odmor naših turista su Divčibare, na planini Maljen. Divčibare je na otvaranju konferencije „Turizam Srbije – Partnerstvo za bolju… »

Ljajić: ”Srbija se približava broju od 10 miliona turističkih noćenja”

RTV Novi Pazar pre 3 dana
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je da će Srbija ove godine ispuniti ciljeve iz Strategije razvoja turizma, a to znači više od 3,6 miliona turista i približno 9,6 miliona noćenja. Ljajić je, prilikom otvaranja… »

Testiranje kandidata za sezonske poslove u ski centrima Kopaonik, Stara planina i Tornik

Glas Zapadne Srbije pre 4 dana
Skijališta Srbije pozivaju sve zainteresovane kandidate za sezonske poslove u ski centrima Kopaonik, Stara planina i Tornik tokom skijaške sezone 2019/20. na testiranje. Testiranje kandidata za sezonske poslove u ski centru Kopaonik će se vršiti u… »

Divčibare – nova top destinacija Srbije u narednom periodu

Valjevska posla pre 5 dana
Na otvaranju konferencije „Turizam Srbije – Partnerstvo za bolju budućnost“ ministar Ljajić je rekao da Srbija u naredne dve do tri godine treba da razvije još pet top destinacija, pored Beograda, Novog Sada, Kopaonika, Zlatibora i Vrnjačke… »

Uklanja se nelegalni objekat na Kopaoniku: Skinut crep sa zdanja na Pančićevom vrhu, investitor sada i ruši bez dozvole

Blic pre 5 dana
Bez prisustva policije i inspektora, grupa radnika, koje je najverovatnije angažovala investitorka Snežana Mitković, počela je krajem prošle nedelje prvo da skida crep sa krova, a potom bi trebalo da usledi i uklanjanje betonskih ploča i zidova… »

Srbija se približava broju od 10 miliona turističkih noćenja

Dnevnik pre 6 dana
BEOGRAD: Srbija će ove godine ispuniti ciljeve iz strategije turizma, a to znači više od 3,6 miliona turista i više od 9,6 miliona noćenja, tako da se približava magičnoj cifri od 10 miliona noćenja, izjavio je danas potpredsednik Vlade i ministar… »

N1 na Pančićevom vrhu: Skida se crep, iznet inventar, ali mašina za rušenje nema

N1 Info pre 6 dana
Počelo je uklanjanje divljeg objekta koji je na Kopaoniku izgrađen pre dve godine. Bez prisustva policije i inspektora, grupa radnika, koje je najverovatnije angažovala investitorka Snežana Mitković, počela je krajem prošle nedelje prvo da skida… »

TRAG: Pogled sa nebeskih stolica

Vesti online pre 6 dana
Planinski gorostas, poznat kao mondensko skijalište, iznenadi jednim sasvim drugim svetom koji se otkrije kada snega nema. Malo je mesta koja mogu da se pohvale tako raznorodnim pejzažom kao Kopaonik, a na neočekivanim mestima otkriju tragovi starih… »

Srbija se približava broju od 10 miliona turističkih noćenja

Ekapija pre 6 dana
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je da će Srbija ove godine ispuniti ciljeve iz Strategije razvoja turizma, a to znači više od 3,6 miliona turista i približno 9,6 miliona noćenja. Ljajić je, prilikom otvaranja… »

Mrzi me zato što nisam dozvolila da bude k*rva! Sa 12 godina je htela da spava sa muškarcima: Žena kod koje je živela…

Kurir pre 7 dana
Milica Kemez ispričala je kako je prošla kroz pravi pakao kada je živela kod staratelja, a sada se oglasila žena kod koje je zadrugarka godinama živela. Rijaliti učesnica govorila je kako je 11 godina zlostavljana i fizički i psihički, a evo šta… »

Vremenska prognoza »

Kopaonik »
nedelja
Vedro
Vedro
11 ˚C
ponedeljak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
11˚ / 23˚
utorak
Vedro
Vedro
12˚ / 23˚

Vesti dana »