Krim

Amerika na kolenima Putinovih 5 minuta istrage

Pravda pre 4 dana
Rusija sprovodi istragu povodom napada, 10.avgusta, na Krim. Visoki zvaničnik Pentagona izjavio je da SAD sa tim napadom nemaju nikakve veze. SAD nisu isporučile Ukrajini oružje koje bi mogla da iskoristi u te svrhe, niti podržavaju ideje Volodimira… »

Kisindžer: Amerika na ivici rata sa Moskvom i Pekingom, delom i sama odgovorna

Sputnik pre 5 dana
Bivši američki državni sekretar Henri Kisindžer izjavio je da je u odnosima Vašingtona sa Moskvom i Pekingom nastala opasna situacija koja bi mogla da dovede do oružanog konflikta. Bivši državni sekretar je naveo da jedino što može da se uradi… »

Krim zaštićen od svih vrsta napada

Sputnik pre 5 dana
Krim je zaštićen od svih mogućih napada i diverzija sa mora, kopna i iz vazduha i niko ne treba da strahuje i pita se da li je na poluostrvu bezbedno, konstatuje se u autorskom članku vojnog analitičara Viktora Baraneca za portal "KP.ru". On zatim… »

Amerika na kolenima Putinovih 5 minuta istrage

Alo pre 4 dana
Rusija sprovodi istragu povodom napada, 10.avgusta, na Krim. Visoki zvaničnik Pentagona izjavio je da SAD sa tim napadom nemaju nikakve veze. SAD nisu isporučile Ukrajini oružje koje bi mogla da iskoristi u te svrhe, niti podržavaju ideje Volodimira… »

Amerika na kolenima: Putinovih 5 minuta istrage

Večernje novosti pre 4 dana
RUSIJA sprovodi istragu povodom napada, 10.avgusta, na Krim. Visoki zvaničnik Pentagona izjavio je da SAD sa tim napadom nemaju nikakve veze. Foto: AP/Sara Spirković SAD nisu isporučile Ukrajini oružje koje bi mogla da iskoristi u te svrhe, niti… »

"Amerika je na ivici rata sa Rusijom i Kinom" Kisindžer o rešenju ukrajinskog sukoba

Srbija danas pre 4 dana
Rešenje ukrajinskog sukoba ostaviće Rusiji Krim i pojedine oblasti Donbasa, kaže bivši američki državni sekretar Henri Kisindžer u intervjuu za The Wall Street Journal. On je upozorio da je Amerika na ivici rata sa Rusijom i Kinom po pitanjima koja… »

Britanski ministar odbrane Postaje Bin Laden! "Poziva Ukrajinu da napadne Krim?!" - Rusi "zveckaju" Satanom 2

Mondo pre 4 dana
U emisiji na ruskoj državnoj televiziji glavna tema je bio ministar odbrane Velike Britanije. U emisiji na ruskoj državnoj televiziji glavna tema je bio ministar odbrane Velike Britanije. Novinari Vladimira Putina u emisiji su ponovo zapretili u… »

"Krim je ukrajinski": Kijev žarko želi da vrati poluostrvo pod svoje okrilje, glavni cilj bi bio - uništenje putinovog mosta

Blic pre 5 dana
Ukrajinski cilj je da se okonča rat sa Rusijom i da povrati kontrolu nad celom svojom teritorijom. Na tome insistiraju ukrajinski zvaničnici. To podrazumeva i povratak Krima kojeg je Rusija anektirala 2014. godine. Međutim, pitanje je šta bi Ukrajina… »

Sve teorije o napadu na ključnu rusku bazu na Krimu

Nova pre 5 dana
Satelitski snimci koji su nastali nakon granatiranja poluostrva Krim pokazuju stepen uništenja ruske vojne baze Saki. U napadu za koji niko do sada nije preuzeo odgovornost oštećeno je ili uništeno najmanje osam ruskih ratnih aviona. Iako Rusija i… »

Zelenski je obećao da će vratiti Krim: Dojče vele analizira koliko je to moguće, i kojim sredstvima bi Kijev to mogao da…

Kurir pre 7 dana
Jedan od proklamovanih ukrajinskih ratnih ciljeva jeste: isterati ruske trupe sa svoje teritorije. To uključuje i poluostrvo Krim, koje je Rusija anektirala još 2014. godine. Koliko je taj cilj realan? "Rat je počeo na Krimu - i tamo će se i… »

Vesti dana »

Još jedan vreo dan pred nama, temperatura i do 37 stepeni

Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 18 povezanih

Ćorić još jednom bolji od Nadala

Danas pre 32 minutajoš 15 povezanih

Od početka avgusta evidentirano više od 1.700 požara

Politika pre 50 minutajoš 9 povezanih