Brnabić razgovarala s direktorom Svetske zdravstvene organizacije

Danas pre 53 minuta
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas sa generalnim direktorom Svetske zdravstvene organizacije (SZO) Tedrosom Adhanomom Gebrejesusom o važnosti saradnje Srbije i SZO sa ciljem poboljšanja zdravlja građana. Premijerka je rekla da… »

"Novosti" su uvek na strani naroda

Glas Zapadne Srbije pre 1 sat
Novosti su obeležile 66.godišnjicu izlaska svog prvog broja. Krsmanović:Uvek se spremamo da budemo šampioni. Vučelić:Poslednja oaza pravog Novosti su uvek bile stub države. Kao Partizan i Zvezda. Na početku svake sezone vidimo sebe kao šampione i… »

CeSID: 84 odsto građana centralne Srbije ne zna ništa o lokalnom budžetu

Novi magazin pre 1 sat
Čak 84 odsto anketiranih građana centralne Srbije ne zna ništa o tome kakva je budžetska politika njihovih gradova i opština, koji su budžetski prioriteti, niti o raspodeli budžeta u jedinicama lokalne samouprave mesta gde žive. "Vi koji radite u… »

Pol Gaskojn i seksualni napad: Legendarni fudbaler oslobođen optužbi

Radio 021 pre 2 sata
On je bio optužen da je na silu poljubio putnicu u vozu na putu od Jorka do Njukasla u avgustu 2018. PA Media Pol Gaskojn dolazi na čitanje presude Pol Gaskojn, bivši fudbalski reprezentativac Engleske, oslobođen je optužbi za seksualni napad na… »

Gradonačelnici Beograda i Beča potpisuju sporazum o saradnji

Danas pre 2 sata
Gradonačelnici Beograda i Beča, Zoran Radojičić i Mihael Ludvig, potpisaće u Beču sutra, u petak, sporazum o saradnji ta dva grada, najavila je danas Kancelarija Grada Beča u Beogradu. Predviđena je veća saradnja u nizu oblasti: „pametni… »

Ispod Pobednika otkriven misteriozni kamen (video, foto)

Mondo pre 3 sata
Dok se simbol Beograda - "Pobednik" restaurira u ateljeu u Smederevu, u toku je i obnavljanje njegovog postameta na kojoj je stajao devet decenija. Radnici otkrili kamen sa "čudnim natpisom." Dok se simbol Beograda - "Pobednik" restaurira u ateljeu u… »

Samoopredeljenje: Vučić ne može da govori o simbolima Albanaca

Danas pre 2 sata
Član Predsedništva Samoopredeljenja Ljiburn Aljiu rekao je danas da predsednik Srbije Aleksandar Vučić „nije ni u moralnoj, ni u političkoj poziciji da se žali na nacionalne simbole“ Albanaca, s kojima oni nikada nisu, kako je naveo, osvajali… »

Uprkos zabrani upravljanja vozilom, vozio pijan i izazvao udes u Kragujevcu

Danas pre 2 sata
Jedan vozač (52) izazvao je udes u Kragujevcu, u kojem niko nije povređen, upravljajući vozilom sa 2,36 promila alkohola u krvi i to dok je imao zaštitnu meru zabrane upravljanja vozilom. Kako je saopšteno, policija u Kragujevcu podnela je protiv tog… »

Politički savet PSG: Svi u javnom životu, uključujući Trifunovića, da vređanje zamene dijalogom

Danas pre 22 sata
Članovi Političkog saveta Pokreta slobodnih građana (PSG) pozvali su danas sve učesnike u javnom životu uključujući i predsednika PSG-a Sergeja Trifunovića da se u borbi za bolje društvo pridržavaju načela dijaloga, a na da vređaju… »

Mirović: Bespovratna sredstva za proizvodnju vina, rakije i piva u Vojvodini

Blic pre 4 sata
Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio je danas ugovore vredne 50 miliona dinara korisnicima koji su ostvarili pravo na bespovratna sredstva po osnovu dva konkursa. Reč je o drugom Konkursu za dodelu sredstava za sufinansiranje investicija za… »

Vesti dana »