Otkazana izložba, stop na Jarinju i za slike

IndeksOnline pre 5 sati
KOSOVSKA MITROVICA – Izložba slika akademske slikarke Suzane Stojadinović, koja je sinoć trebalo da bude otvorena u galeriji Fakulteta umetnosti u Severnoj Mitrovici otkazana je, jer ovoj umetnici na prelazu Jarinje nije dozvoljeno da unese slike na… »

Ispod Pobednika otkriven misteriozni kamen (video, foto)

Mondo pre 4 minuta
Dok se simbol Beograda - "Pobednik" restaurira u ateljeu u Smederevu, u toku je i obnavljanje njegovog postameta na kojoj je stajao devet decenija. Radnici otkrili kamen sa "čudnim natpisom." Dok se simbol Beograda - "Pobednik" restaurira u ateljeu u… »

Nikolić trener košarkaša Vojvodine

RTV pre 3 sata
NOVI SAD - Iskusni stručnjak Miroslav Nikolić od danas je novi trener košarkaša Vojvodine iz Novog Sada. "Prvenstvo je počelo, malo smo zakasnili, ali krećemo ozbiljno da radimo. Moraćemo u hodu da se snalazimo. Trenutna ekipa je izuzetno mlada… »

Za proizvodnju vina, rakije i piva 50 miliona dinara

RTV pre 1 sat
NOVI SAD - Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio je danas ugovore vredne 50 miliona dinara za nabavku opreme za proizvodnju vina i rakije i za sufinansiranje investicija za nabavku opreme za proizvodnju piva. "Iz godine u godinu mi izdvajamo… »

Nakon informacije da je napustila Mostar oglasili se sa Univerziteta: Nakon tragične smrti kćerke Lane Nina je na bolovanju

Blic pre 1 sat
Nina Bijedić, dekan Fakulteta informacijskih tehnologija (FIT) Univerziteta “Džemal Bijedić” u Mostaru nakon tragične smrti svoje kćerke Lane je na bolovanju, potvrđeno je iz ove visokoškolske institucije. Po pisanju medija, Nina Bijedić… »

Fantastičan uspeh: Novo zlato za Srbiju u parastreljaštvu

Večernje novosti pre 4 sata
Dragan Ristić osvojio je zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Sidneju u disciplini puškom mešovito na 50 metara. Reprezentativac Srbije u parastreljaštvu Dragan Ristić osvojio je zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Sidneju u disciplini puškom… »

Hotelske sobe kao interaktivne igraonice najbolja ideja na takmičenju u Leskovcu

Južne vesti pre 2 sata
U konkurenciji 130 učenika na regionalnom takmičenju srednjoškolaca održanom u Leskovcu, najbolja je bila ideja o uređivanju hotelskih soba u stilu interaktvinih igara, takozvani "escape room". Pobednički tim činili su učenici Tehničke škole u… »

Četvrtak, 24.: Oktobar, 18.55... Da se smrzneš! “Kada uđeš unutra i kada te grune adrenalin...”

Blic sport pre 1 sat
Fudbalska groznica trese navijača Partizana. Crno-beli posle reprezentativne pauze imaju mnogo obaveza. Prvo je gostovanje ekipi Mladosti u Lučanina u subotu (19. oktobar, 15 sati), a pet dana nakon toga na stadionu u Humskoj 1 očekuje se spektakl, jer… »

Dijaspora Kosova glasala za Samoopredeljenje

Slobodna Evropa pre 3 sata
Pokret Samoopredelje dobio je najveći broj glasova kosovske dijaspore na parlamentarnim izborima održanim 6. oktobra. Na drugom mestu je Demokratski savez Kosova, a na trećem Demokratska partija Kosova, saopšteno je iz Centralne izborne komisije. U… »

Čepurinova "definicija" Srba: Kad te ponude rakijom, ne odbijaj

B92 pre 4 sata
Beograd -- Rusi i Srbi su bliski narodi, braća, ali nisu blizanci. Do ove "definicije" došao je Aleksandar Čepurin, bivši ambasador Rusije u Beogradu. Tokom dela svog službovanja u Beogradu, Čepurin je svoje utiske o našoj zemlji i ljudima… »

Vesti dana »