Lacio

Bliži se rastanak Sergej odbio da produži ugovor sa Lacijom

Alo pre 8 sati
Da li je, konačno, došlo vreme da Sergej Milinković-Savić promeni sredinu? Ako je verovati italijanskim medijima, konkretno Mateu Moretu, srpski reprezentativac će ovog leta najverovatnije napustiti Lacio. Kreativni fudbaler je, navodno, odbio ponudu… »

Gotovo je, lacio ne želi da ostane bez para: Sergej Milinković Savić napušta Rim na leto

Večernje novosti pre 19 sati
FUDBALER Lacija Sergej Milinković Savić broji poslednje mesece u Rimu, prenose tamošnji mediji. FOTO: AP Iako je to već postala redovna priča, deluje da bi ovoga puta odlazak SMS-a mogao da se dogodi. Poznati španski novinar „Releva“ Mateo… »

Kraj - Sergej Milinković-Savić napušta Lacio na leto!

Sportske.net pre 24 sata
Srpski vezista Sergej Milinković-Savić napustiće Lacio predstojećeg leta, otkrio je renomirani španski novinar "Releva" Mateo Moreto. Prema njegovim informacijama, postoji 90 odsto šansi da će Sergej na leto promeniti tim i neće potpisati novi… »

Spaleti već osovjio trofej!

Sportske.net pre 1 dan
Trener Napolija Lućano Spaleti dobitnik je prestižne nagrade "Enco Beracot" koja se dodeljuje za najboljeg trenera u Italijji za tekuću sezonu. Spaleti ima fantastičnu sezonu na klupi Napolitanaca. Klub iz Napulja je na pragu šampionske titule u… »

Lacio doživotno suspendovao trojicu navijača

Sport klub pre 3 dana
Podeli : Fudbalski klub Lacio doživotno je zabranio dolazak na stadion trojici navijača zbog diskriminacije i antisemitizna na nedavno odigranom rimskom derbiju. Prvog od trojice navijača klub je identifikovao pomoću nadzornih kamera, a on je na dresu… »

Mauricio Sari želi garancije - U suprotnom, London zove!

Sportske.net pre 3 dana
Trener fudbalera Lacija Mauricio Sari želi da mu taj klub obeća da će dobiti adekvatna pojačanja za narednu sezonu u suprotnom će prekinuti saradnju. Žele u plavom delu Rima konačni iskorak. Da načine određene rezultate i u Evropi budući da su… »

Lacio izrekao drakonsku kaznu za Hitlersona i još dvojicu navijača

Telegraf pre 3 dana
Više nikada uživpo neće videti "Olimpiko" Čelnici Lacija izrekli su drakonske kazne za navijače zbog širenja nacizma tokom derbija Serije A protiv Rome prethodnog vikenda! Kazna doživotne zabrane dolaska na stadion je izrečena za trojicu… »

Lacio izrekao doživotnu zabranu ulaska na stadion trojici navijača

Sportske.net pre 3 dana
Fudbalski klub Lacio saopštio je danas da će trojici navijača doživotno zabraniti pristup stadionu, zbog "diskriminacije i antisemitizma", tokom nedavnog rimskog derbija. Prvi, koji je identifikovan zahvaljujući nadzornim kamerama, nosio je dres sa… »

Lacio izrekao doživotnu zabranu ulaska na stadion trojici navijača

B92 pre 3 dana
Lacio je saopštio je da će trojici navijača doživotno zabraniti pristup stadionu, zbog "diskriminacije i antisemitizma", tokom nedavnog rimskog derbija. Prvi, koji je identifikovan zahvaljujući nadzornim kamerama, nosio je dres sa natpisom… »

Lacio izrekao doživotnu zabranu ulaska na stadion trojici navijača

Sportski žurnal pre 3 dana
Disciplinski odbor Serije A će do 4. aprila odlučiti o svim sankcijama u vezi sa navodnim antisemitskim povicima, koji su se čuli u nedeljnom derbiju. Fudbalski klub Lacio saopštio je danas da će trojici navijača doživotno zabraniti pristup… »

Vesti dana »