Lacio

Sviđa mi se Sergej: Sara dala intrigantnu izjavu

Srbija danas pre 5 sati
Prelepa glumica. Rim je grad u kojem je podela na klupsku pripradnost izražena. Tako je prelepa italijanska voditeljka i glumica Sara Varone je svim srcem uz Lacio i to uvek ističe. - Bila sam u Curva Nord, takođe u Tribuni, ali priznajem da već sedam… »

Predsednik Lacija optužio Juventus i Inter da su namestili utakmicu

B92 pre 6 sati
Kontroverzni predsednik Lacija Klaudio Lotito indirektno je optužio Juventus i Inter za nameštanje utakmica. Lacio se nalazi na drugom mestu Serije A sa samo jednim bodom zaostatka za Juventusom. Lotito je vrlo agresivno reagovao na mogućnost da se… »

Brutalno prezgodna voditeljka obožava Srbina (foto)

Alo pre 6 sati
Preatraktivna italijanska voditeljka Sara Varone je svim srcem uz Lacio. Otac je bio najzaslužniji za navijačke afinitete Sare Varone, od malena je bila uz nebesko-plave: "Bila sam u Curva Nord, takođe u Tribuni, ali priznajem da već sedam godina… »

Ronaldo razoren tugom zbog smrti bliske osobe! Za njega više nikad ništa neće biti isto

Alo pre 2 dana
Veliki trener. Ikonu svetskog fudbala Luisa Nazarija da Limu Ronalda žestoko je potresla smrt svog nekadašnjeg trenera Luiđija Simonija. Simoni je u petak preminuo u 82. godini, a tokom karijere je vodio Lacio, Napoli, Inter, a sa Neroazurima je stigao… »

Gece bira, na stolu tri ponude, može li kao Klose?

Sportske.net pre 2 dana
Nemac napušta Dortmund, sledeća stanica - Apenini? Nakon što je sportski direktor Borusije Dortmund potvrdio da će Mario Gece napustiti klub po isteku ugovor ovog leta, pojavile su se prve ponude. Navodno, kako prenose italijanski mediji, čak tri… »

Ronaldo se emotivno oprostio od čuvenog trenera: Hvala ti, šefe, naučio si me više nego što možeš da zamisliš! Foto

Kurir pre 2 dana
Legendarnog brazilski fudbalera Luis Nazaria da Limu Ronalda žestoko je potresla smrt svog nekadašnjeg trenera Luiđija Simonija. Simoni je u petak preminuo u 82. godini, a tokom karijere je vodio Lacio, Napoli, Inter, a sa Neroazurima je stigao do… »

Il Fenomeno žali za čuvenim trenerom: Učitelju, bio si kao dirigent, a mi smo bili orkestar

Telegraf pre 2 dana
Emotivan oproštaj od čoveka uz kog je proveo tek godinu dana. Bivši brazilski fudbaler Luis Nazario da Lima Ronaldo žali zbog smrti svog nekadašnjeg trenera Luiđija Simonija. Simoni je u petak preminuo u 82. godini, a tokom karijere je vodio Lacio… »

On je najveći heroj nemačkog fudbala u poslednje dve decenije, ali mora da nađe novi klub

Alo pre 2 dana
Ovo su mu poslednji meseci u Borusiji. Nemački fudbaler Mario Gece definitivno odlazi iz dortmundske Borusije na kraju sezone. Intormaciju je potvrdio generalni direktor "milionera" Mihael Cork. Gece će krajem juna postati slobodan igrač, odmah po… »

Potvrđeno – Gece odlazi iz Dortmunda

B92 pre 4 dana
Nemački fudbaler Mario Gece definitivno odlazi iz dortmundske Borusije na kraju sezone. Intormaciju je potvrdio generalni direktor "milionera" Mihael Cork. Gece će krajem juna postati slobodan agent, odmah po isteku ugovora sa matičnim klubom. "Mario… »

Borusija ne računa na heroja Nemačke!

Alo pre 3 dana
Važio je za najvećeg talenta nemačkog fudbala. Fudbalski klub Borusija Dortmund je potvrdila da neće produžiti ugovor sa Mariom Geceom, koji će na kraju sezone postati slobodan igrač! Gece nikako da se vrati u formu u kakvoj je bio pre nego što je… »

Vesti dana »