Lazarevac

Ministarstvo: Javna rasprava o izgradnji Kolubare B prekinuta zbog opstrukcije RERI

Novi magazin 14.09.2020
Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture saopštilo je danas da je javni uvid u prostorni plan TE "Кolubara B" prekinut zbog opstrukcije predstavnika nevladine organizacije Institut za obnovljivu energiju i životnu sredinu - RERI iz… »

Sportski ribolov

Politika 10.09.2020
Pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu Asocijacija sportskih ribolovaca Beograda i ove godine organizuje „Trofej Beograda 2020” u sportskom ribolovu za mlađe kategorije. Takmičenje će se održati u Lazarevcu na jezeru Stara Očaga u… »

Devet osoba povređeno u nesreći kod Lazarevca

Politika 10.09.2020
Devet osoba je povređeno, od kojih jedna teže, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas posle podne na putu Vreoci-Aranđelovac kod Lazarevca. Svi povređeni su zbrinuti u Urgentnom centru. Kako prenosi RTS, do sudara je došlo kada se prikolica… »

Devet osoba povređeno u nesreći kod Lazarevca

Top press 10.09.2020
Lazarevac – Devet osoba je povređeno, od kojih jedna teže, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas posle podne na putu Vreoci-Aranđelovac kod Lazarevca. Svi povređeni su zbrinuti u Urgentnom centru. Kako prenosi RTS, do sudara je došlo kada… »

Strašan lančani sudar na putu: Aranđelovac-Vreoci Učestvovalo čak sedam automobila i jedan kamion, ima teško povređenih

Blic 10.09.2020
Devet osoba je povređeno, od kojih jedna teže, u lančanom sudaru u kojem je učestvovalo sedam putničkih i jedno teretno vozilo koja se dogodila danas posle podne na putu Vreoci-Aranđelovac kod Lazarevca. Jedna osoba je sa mesta nesreće prevezena u… »

Devet osoba povređeno u nesreći kod Lazarevca

Dnevnik 10.09.2020
BEOGRAD: Devet osoba je povređeno, od kojih jedna teže, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas posle podne na putu Vreoci-Aranđelovac kod Lazarevca. Svi povređeni su zbrinuti u Urgentnom centru. Kako prenosi RTS, do sudara je došlo kada se… »

Nesreća kod Lazarevca, devetoro povređenih

RTS 10.09.2020
Devet osoba je povređeno, od kojih jedna teže u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas posle podne na putu Vreoci–Aranđelovac kod Lazarevca. Svi povređeni su zbrinuti u Urgentnom centru. Prema nezvaničnim informacijama, do sudara je došlo… »

Lančani sudar kod Lazarevca, povređeno devet osoba

Nova 10.09.2020
Lančani sudar dogodio se danas nešto pre 16 sati na obilaznici Zeoke kod Lazarevca, a prema nezvaničnim saznanjima, u nesreći je devet osoba povređeno, od toga nekoliko njih teško. Sudar se dogodio nešto pre 16 sati, a u njemu je učestvovalo osam… »

Devet osoba povređeno u nesreći kod Lazarevca

RTV 10.09.2020
LAZAREVAC - Devet osoba je povređeno, od kojih jedna teže, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas posle podne na putu Vreoci-Aranđelovac kod Lazarevca. Svi povređeni su zbrinuti u Urgentnom centru. Kako prenosi RTS, do sudara je došlo kada… »

Lazarevački krizni štab: Pet žena je razmenjivalo samo pozdrave u prolazu, onda je nastupila korona i - desilo se nešto…

Blic 09.09.2020
Korona virus podigao je planine među ljudima. Socijalna distanca bila je i ostala jedna od najvažnijih mera i svakodnevno nas udaljavala jedne od drugih, zaboravili smo kako normalno da komuniciramo i pokažemo brigu jedni prema drugima. Ipak, da… »

Vesti dana »