Lazarevac

Vlada Srbije daje 200 miliona dinara za autoput Vožd Karađorđe

Top press pre 21 dan
Vlada Srbije donela je danas odluku da dodeli 200 miliona dinara Koridorima Srbije za izradu prostornog plana i generalnog projekta za autoput „Vožd Karađorđe“, potvrđeno je Tanjugu u tom preduzeću. Prema ranijim najavama autoput „Vožd… »

Vlada Srbije daje 200 miliona dinara za autoput Vožd Karađorđe

RTV pre 21 dan
BEOGRAD - Vlada Srbije donela je danas odluku da dodeli 200 miliona dinara Koridorima Srbije za izradu prostornog plana i generalnog projekta za autoput "Vožd Karađorđe", potvrđeno je Tanjugu u tom preduzeću. Prema ranijim najavama autoput "Vožd… »

Vlada Srbije donela odluku: Za izradu projekta auto-puta Vožd Karađorđe 200 miliona dinara

Kurir pre 21 dan
Vlada Srbije donela je danas odluku da dodeli 200 miliona dinara Koridorima Srbije za izradu prostornog plana i generalnog projekta za autoput "Vožd Karađorđe", potvrđeno je Tanjugu u tom preduzeću. Prema ranijim najavama autoput "Vožd Karađorđe"… »

Posle "Miloša Velikog" gradi se auto-put "Vožd Karađorđe" koji će spojiti Šumadiju i istočnu Srbiju

Blic pre 21 dan
Na današnjoj sednici Vlade doneta je odluka da se “Koridorima” Srbije dodeli 200 miliona dinara za izradu prostornog plana i generalnog projekta o izradi auto-puta “Vožd Karađorđe”, saznaje "Blic". Ovaj auto-put spojiće Šumadiju sa istočnom… »

Vlada Srbije daje 200 miliona dinara za auto-put Vožd Karađorđe

RTS pre 21 dan
Vlada Srbije donela je odluku da dodeli 200 miliona dinara "Koridorima Srbije" za izradu prostornog plana i generalnog projekta za auto-put "Vožd Karađorđe", potvrđeno je "Tanjugu" u tom preduzeću. Prema ranijim najavama auto-put "Vožd Karađorđe"… »

Posle „Miloša Velikog“ gradi se auto-put „Vožd Karađorđe“

Sputnik pre 21 dan
Na današnjoj sednici Vlade doneta je odluka da se „Koridorima Srbije“ dodeli 200 miliona dinara za izradu prostornog plana i generalnog projekta o izradi auto-puta „Vožd Karađorđe“, saznaje Blic. Ovaj auto-put spojiće Šumadiju sa istočnom… »

Vlada Srbije daje 200 miliona za auto-put “Vožd Karađorđe”

Nova pre 21 dan
Vlada Srbije donela je danas odluku da dodeli 200 miliona dinara Koridorima Srbije za izradu prostornog plana i generalnog projekta za autoput "Vožd Karađorđe", potvrđeno je Tanjugu u tom preduzeću. Prema ranijim najavama autoput “Vožd… »

Spajanje Šumadije sa istočnom Srbijom: Gradi se auto-put "Vožd Karađorđe"

B92 pre 21 dan
Beograd -- Vlada je donela odluku da se "Koridorima Srbije" dodeli 200 miliona dinara za izradu prostornog plana i generalnog projekta o izradi auto-puta Vožd Karađorđe. Na današnjoj sednici Vlade doneta je odluka da se “Koridorima” Srbije dodeli… »

Još jedna sjajna vest za Srbiju: Posle "Miloša Velikog" stiže i "Vožd Karađorđe" koji će spojiti Šumadiju i istočnu…

Srbija danas pre 21 dan
Ovaj auto-put spojiće Šumadiju sa istočnom Srbijom, a Vlada je nedavno donela zaključak kojim se potvrđuje da je taj infrastrukturni projekat od posebnog značaja za državu. Na današnjoj sednici Vlade doneta je odluka da se "Koridorima" Srbije… »

Danas na Pozorju: Radnička hronika i Niko i ništa

Dnevnik pre 22 dana
NOVI SAD: Na 65. Sterijinom pozorju danas će biti izvedene dve predstave. U takmičarskoj selekciji, u 21 čas na sceni „Jovan Đorđević“ Srpskog narodnog pozorišta, (publika je na sceni), biće izvedena predstava „Radnička hronika“ Petra… »

Vesti dana »