Lazarevac

Poraz košarkaša Slobode u Lazarevcu

Zoom UE pre 11 dana
LAZAREVAC – Još jedan jako slab gostujući meč odigrali su košarkaši Slobode sinoć u Lazarevcu, i doživeli poraz, Kolubara – Sloboda 95:80 (46:41). Od starta meča košarkaši Slobode konstantno su u blagoj prednosti (04:10, pa 10:16, pa… »

Simultani koncert Beogradske filharmonije

Nova pre 12 dana
Beogradska filharmonija održala je, u isto vreme, koncerte u pešačkim zonama Lazarevca, Grocke i Surčina.… »

“Muzika svuda” – klasika na ulici na rubovima Beograda VIDEO

Nova pre 12 dana
Članovi Beogradske filharmonije iznenadili su danas prolaznike sa tri iznenadna mini koncerta u isto vreme u pešačkim zonama u Lazarevcu, Grockoj i Surčinu. Nakon što su iznenadili sugrađane koncertom u centru Beograda pre nekoliko nedelja, članovi… »

Kako izgleda kada se nađete na koncertu koji nije najavljen

RTS pre 12 dana
Različiti ansambli Beogradske filharmonije oduševili su iznenadnim efektnim koncertima prolaznike u pešačkim zonama Lazarevca, Grocke i Surčina. Nakon što je pre nekoliko nedelja iznenadila sugrađane koncertom u centru Beograda, Beogradska… »

Ludi tiket (-), subota, 235.911 dinara: Pogađao sve od Srbije do Bliskog Istoka, i onda pao na Perunace

Mozzart sport pre 12 dana
Mogao je da uhvati 13 parova. Sve je sjajno predvideo i odigrao naš igrač iz Lazarevca. Tačno je osetio na kojim mečevima tokom petka može da dođe 3+. Lepo je sve to delovalo, ali na kraju mu je malo nedostajalo da simboličnu uplatu od 50 dinara… »

Košarkaši Slobode gostuju Kolubari u Lazarevcu (VIDEO)

Zoom UE pre 13 dana
UŽICE – U 3. kolu Košarkaške lige Srbije, Sloboda putuje u Lazarevac na megdan Kolubari. Posle pobede u Užicu u drugom kolu, košarkaši Slobode gostuju iskusnoj Kolubari, i nadaju se da će brzom igrom i tranzicijama uspeti da savladaju domaćina… »

Rana najava poplava – prvi korak u spasavanju

Politika pre 16 dana
U Skupštini grada predstavljen projekat rane najave poplava na vodama drugog reda na teritoriji grada Beograda. – Njegovom realizacijom trebalo bi da se smanje posledice bujica. Posle katastrofalne poplave koja je 2014. godine pogodila Obrenovac, a… »

Novi detalji na suđenju vozaču BMW-a smrti: "Postoje propusti koji moraju dodatno da se ispitaju kod obe strane"

Alo pre 16 dana
Četvoro poginulo u sekundi! Na suđenju Nikoli Mihailoviću (28), vozaču BMW iz Velikih Crljena kod Lazarevca, koji je 9. avgusta 2019. na Ibarskoj magistrali izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginulo četvoro mladih, veštak je juče izjavio da… »

Kartoni kao konfete, penal u sudiskoj nadoknadi i malo fudbala! (video)

Alo pre 16 dana
Kolubara pobedila Radnički SM i zadržala korak za vodećim dvojcem. I pre početka nove sezone u Prvoj ligi Srbije znali smo da će biti više nego uzbudljivo i napeto. Čak osam ekipa ispada a samo dve idu napred. Jedino što nismo očekivail da… »

Dečija nedelja u Kruševcu: Cilj kulturne manifestacije afirmacija i potreba dece

Kurir pre 16 dana
Kulturni centar Kruševac je, pod sloganom "Podeljena sreća dva puta je veća", i ove godine obeležava tradicionalnu manifestaciju “Dečja nedelja". Ovaj program se organizuje u celom svetu sa ciljem afirmacije prava i potreba dece. Radionica… »

Vesti dana »