Lazarevac - vesti

Ko je najbolji ajvar majstor u Srbiji?

Vesti online pre 12 sati
Na Adi Ciganliji je uspešno počelo jubilarno peto nacionalno takmičenje u pripremanju najboljeg ajvara "Izađi mi na teglu". Svoje varjače je ukrstilo 15 ekipa, a najbolji ajvar na opštini Čukarica, prema mišljenju stručnog žirija, napravila je ekipa "Radionica Etno Ana i kralj ajvara" pod vođstvom Đalić Dragana. Oni su ujedno i prvi finalisti takmičenja koje će biti održano 13. oktobra u Beogradu.
U finalu će učestvovati više od 30 ekipa, jer će u naredna dva meseca karavan obići celu Srbiju. Sa Ade karavan se seli u Brus, Brus, Kuršumliju, Vlasotince, Vladičin Han, Barajevo, Lazarevac, Zlatibor, Valjevo, Kraljevo,... »

Ko pravi najbolji ajvar? Peta sezona takmičenja "Izađi mi na teglu" počinje na Adi

Blic pre 1 dan
Od 17. avgusta do 13. oktobra biće održano nacionalno takmičenje u pripremanju najboljeg ajvara, karavan "Izađi mi na teglu" će obići više od trideset gradova širom Srbije, a Ada Ciganlija je prvo mesto gde će se takmičenje održati i to sutra od 11 do 18 sati. Zatim se karavan seli u Brus,... »

Pet sezona karavana Nacionalno takmičenje u pripremanju najboljeg ajvara „Izađi mi na teglu“ počinje sutra! Nacionalno takmičenje u pripremanju najboljeg ajvara „Izađi mi na teglu“ počinje sutra!

Kurir pre 1 dan
Jubilarni peti karavan “Izađi mi na teglu”, nacionalno takmičenje u pripremanju najboljeg ajvara, biće održano od 17. avgusta do 13. oktobra, a karavan će obići više od 30 gradova širom Srbije. Prvi u nizu događaja održaće se na Adi Ciganliji 17. avgusta od 11 do 18 časova, gde će se takmičiti... »

“Skenirana” oštećenja na 350 slika Save Šumanovića

Dnevnik pre 2 dana
Na poziv Galerije „Sava Šumanović” ekipa slikara-konzervatora Pokrajinskog zavoda za zaštitu spomenika kulture okončala je ovih dana sistematski pregled svih ulja na platnu velikog umetnika, njih 350, koliko se nalazi pod okriljem šidske zbirke.
Prethodno slično „skeniranje” obavljeno je 2007. godine, kada su urađene i sanacije onih slika kojima je hitno bila potrebna pomoć. Sada se takođe u pojedinim slučajevima pribeglo urgentnim intervencijama (u fokusu su bila ulja... »

Svi odbori SNS-a u Beogradu podržavaju Vučića

Studio B pre 2 dana
Predsednik Vučić ima potpunu podršku beogradskog odbora Srpske napredne stranke, sa svih 17 odbora u nastavku pregovora i rešavanju pitanja južne srpske pokrajine, navodi Gradski odbor SNS Beograda.
Onima koji jedino znaju da kritikuju, pozivaju na nasilje, puč i krvoproliće poručujemo da ni Srbija, ni Aleksandar Vučić neće ustuknuti pred njihovim napadima, već da će svuda i na svakom mestu štititi interese srpskog naroda,... »

Jubilarna peta sezona karavana "Izađi mi na teglu"

Telegraf pre 2 dana
Jubilarni peti karavan "Izađi mi na teglu", nacionalno takmičenje u pripremanju najboljeg ajvara, biće održano od 17. avgusta do 13. oktobra, a karavan će obići više od 30 gradova širom Srbije
Prvi u nizu događaja održaće se na Adi Ciganliji 17. avgusta od 11 do 18 časova, gde će se takmičiti ekipe iz Beograda, ovog puta sa Gradske opštine Čukarica. Potom se karavan seli u Brus, Kuršumliju, Vlasotince, Vladičin Han,... »

Šifra "vaginalna eksplozija": Žena je došla u beogradsku bolnicu savijena od bolova, a niko nije mogao da poveruje u ono što je ispričala

Telegraf pre 3 dana
Beogradski inspektori prepričali su najbizarnije slučajeve iz prakse
Inspektori beogradske policije rešavali su zaista teške slučajeve, zbog koji su dobijali svetska priznanja, ali još pamte i bizarne. Jedan od takvih se vodio pod šifrom "vaginalna eksplozija", kada je ženi iz Lazarevca... »

Šifra vaginalna eksplozija: Tokom perverzne igre sa suprugom, ženi iz Lazarevca eksplodiralo međunožje

Srbija danas pre 3 dana
UŽAS
U upravi kriminalističke policije još se prepričava slučaj star 20 godina koji su rešili pripadnici Petog odeljenja za požare i eksplozije. Naime, jednoj ženi iz Lazarevca bukvalno je eksplodiralo međunožje tokom perverzne ljubavne igre sa suprugom. - Taj slučaj nikad... »

U toku sanacija klizišta u Tabanoviću

Patak online pre 4 dana
MIONICA – Predsednik opštine Mionica Boban Janković obišao je radove na sanaciji klizišta u selu Tabanović, zaseok Kolarevići. Radove vredne oko 19,6 miliona dinara izvode firme „Bauvesen“ d.o.o iz Lazarevca i „Kompresor ing“ d.o.o iz Valjeva. Radovi na sanaciji klizišta koje zahvata površinu od... »

Maratonac iz Vranja treći na trci u Kanjiži

Južne vesti pre 4 dana
U konkurenciji 72 takmičara u polumaratonu na međunarodnoj trci "Kanjiža running" takmičar Atletskog kluba Vranjski maratonci Kristijan Stošić zauzeo je treće mesto. Sa vremenom od 1:17:52 Stošić je zauzeo treće mesto, iza Marka Rankovića iz Lazarevca i Petera Simona iz Mađarske. Pored trka za... »

©2018 Netmark d.o.o.