Lazarevac - vesti

Drastična promena: Nova stanica u Bloku 42 će potpuno izmeniti saobraćajnu sliku grada

Blic pre 12 sati
Četiri godine nakon završenog idejnog projekta izgradnje nove autobuske stanice u Bloku 42, prvi ašov biće zaboden u utorak, najavio je juče Siniša Mali. Za Beograđane to znači potpunu reorganizaciju saobraćaja u gradu do septembra 2019. godine.
Prema najavama, stanica bi krajem avgusta naredne godine (rok je 18 meseci) mogla da primi čak 1.200 autobuskih polazaka, a to podrazumeva ne samo međugradski i međunarodni, već i prigradski prevoz. Frekventne linije za... »

Prvi korak ka reujedinjenju – Tadić i Živković se vraćaju u DS

Danas pre 12 sati
Zajednička sednica glavnih odbora DS, SDS, Nove i Zelene ekološke partije u nedelju u Lazarevcu Demokratska stranka mogla bi da bude objedinjena do kraja ove ili tokom sledeće godine.
Očekuje se da se u nju vrate Nova stranka Zorana Živkovića i Socijaldemokratska stranka Borisa Tadića, kažu za Danas izvori iz tih stranaka. Konačne odluke o tom procesu obnove ili ujedinjenja, kako kažu naši sagovornici, nisu... »

Borimo se za svaku ulicu: Mali obišao Lazarevac i naglasio da je svaki deo grada podjednako važan

Srbija danas pre 13 sati
Odgovorna politika aktuelne vlasti uspela da konsoliduje javne finansije
Član Predsedništva SNS Siniša Mali razgovarao je sa građanima Barzilovice u opštini Lazarevac i tom prilikom ponovio da je upravo jednaka briga o svakom naselju u Beogradu, bilo da je reč o centru grada ili Barzilovici, politika... »

Čeka ga robija: Nakon tri godine osuđen pedofil iz Lazarevca

Srbija danas pre 17 sati
Devojčica bila zaljubljena u njegovog sina
Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na pet i po godina zatvora Miodraga Đorđevića (49) iz Lazarevca zbog obljube maloletnice L.M (14). Tom odlukom koja je danas objavljena na sajtu suda, Apelacioni sud je odbio sve žalbe i potvrdio prvostepenu presudu kojom... »

Pedofilu pet i po godina zatvora za obljube maloletnice

Dnevnik pre 19 sati
BEOGRAD: Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na pet i po godina zatvora Miodraga Đorđevića (49) iz Lazarevca zbog obljube maloletnice L. M (14).
Tom odlukom koja je danas objavljena na sajtu suda, Apelacioni sud je odbio sve žalbe i potvrdio prvostepenu presudu kojim je Đorđević osuđen za krivično delo obljuba nad detetom. Oštećena je upućena da u parnici ostvaruje... »

"Mei Ta" zbog rasta proizvodnje traži još 650 radnika

RTS pre 20 sati
Kineska kompanija "Mei Ta" u Obrenovcu beleži veliki rast proizvodnje i do juna će zaposliti još 650 radnika, zbog čega je danas i u Lazarevcu organizovala Dan otvorenih intervjua za zapošljavanje u toj kompaniji. Najavljuju da će graditi novu fabriku. "Mei Ta" proizvodi blokove i nosače motora, turbopunjače i druge delove za poznate automobilske brendove.
Za već izgrađenu fabriku u fokusu će biti traženje posla na teritorijama opština Obrenovac, Lazarevac i Ub. Danu otvorenih intervjua "Mei Ta" u Lazarevcu prisustvovali su državni sekretar u Ministarstvu državne uprave i lokalne... »

Mei Ta zbog rasta proizvodnje traži još 650 radnika

Studio B pre 20 sati
Kineska Mei Ta u Obrenovcu beleži veliki rast proizvodnje i do juna će zaposliti još 650 radnika, zbog čega je danas i u Lazarevcu organizovala Dan otvorenih intervjua za zapošljavanje u toj kompaniji.
Mei Ta je najavila da će u martu početi da gradi još jednu fabriku, pored već izgrađene u Bariču, i da će za nju naknadno početi novi proces zapošljavanja. Za već izgrađenu fabriku u fokusu će biti traženje posla na teritorijama... »

Jovanov: Jasno zašto je Tadić danas na političkoj margini

Večernje novosti  pre 11 sati  još 1 povezana

Kandidat DJB za gradonačelnika Dušan Pavlović

Blic  pre 9 sati  još 1 povezana

Ugrizla policajca kada joj je zatražio dokumenta (VIDEO)

Vesti online  pre 7 sati  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.