Lazarevac - vesti

Drugarstvo nema kraj

Glas Zapadne Srbije pre 3 sata
Čačak - U organizaciji Gradske biblioteke i OŠ „Vladislav Petković Dis” iz Zablaća održan je program „Sa Bibliotekom do prvih nagrada” i uručene su diplome i prigodni pokloni čačanskim predškolcima i osnovcima sa 30. Međunarodnog festivala humora za decu u Lazarevcu. Nagrade se za likovno... »

Predstava iz Lazarevca otvorila “Malog Joakima” u Užicu

Blic pre 21 sat
Jedanaesti Festival predstava za decu „Mali Joakim“, u organizaciji Zajednice profesionalnih pozorišta Srbije, počeo je danas u Užicu. Program koji će trajati do 22. oktobra otvorio je komad „Puls teatra“ iz Lazarevca „Demojed“, a u njegovom takmičarskom delu, po izboru selektora Borisa Todorovića,... »

Još jedan koncert klasične muzike u Medveđi

Jugmedia pre 1 dan
U Kulturnom centru opštine Medveđa u utorak 16. oktobra biće održan koncert sastava “ARS FUTURA” od 19 sati i ovo je četvrti koncert koji se organizuje u okviru projekta „Umetnička muzika na jugu Medveđa-sezona 2018“, podržanog od Ministarstva kulture i informisanja. „ARS FUTURA“ je sastav koji... »

Lazarevcu i Obrenovcu trećina budžeta, Vračarcima najmanje para

Danas pre 1 dan
Rebalansom budžeta najviše novca i ovaj put raspodeljeno prigradskim opštinama Novim rebalansom budžeta, po već ustaljenoj praksi, najviše novca od 10 milijardi dinara koliko je namenjeno za opštinske kase dodeljeno je prigradskim opštinama, dok su one centralne ostale kraćih rukava.
I ovaj put Lazarevcu i Obrenovcu otišao je najveći deo kolača, odnosno po milijardu i milijardu i dvesta miliona dinara. Uz to su ove opštine dobile i sredstva koja se dodatno preusmeravaju za različite infrastrukturne projekte,... »

Hladnjača zadruge u Lazarevcu bude centar za otkup i preradu

Beta video pre 3 dana
KRUŠEVAC - Ministar zadužen za regionalni razvoj Srbije Milan Krkobabić je obišao zemljoradničku zadrugu ``Euro duo kalem`` u selu Lazarevac kojoj je iz budžeta dat podsticaj za rad od 11 miliona dinara. ``Došli smo da vidimo kako je zadruga utrošila novac i da li je lokalni budžet spreman da... »

"Stigla sam u pet do pet iz Pečenjevce na otvaranje linde" Nakon koškanja oko pilića, novi viralni hit iz Lidla kruži internetom

Blic pre 4 dana
Otvaranje "Lidla" širom Srbije, juče je bila glavna tema i u medijima. Internetom su kružili snimci koji pokazuju kolika je bila pomama oko piletine, čiji kilogram košta 119,99 dinara, kao i redovi penzionera koji su strpljivo, od ranog jutra, čekali ispred ovog marketa. Ni danas se pompa oko... »

Kod Valjeva pronađeni ostaci velike rimske vile: Zbog velikog otkrića naučićemo mnogo o antičkom dobu

Telegraf pre 4 dana
Nalazište je nadomak Beograda, nedaleko od Lazarevca i Ibarske magistrale
Turistička organizacija opštine Lajkovac, Opština Lajkovac i Zavod za zaštitu spomenika kulture Valjevo predstavili su na arheološkom nalazištu Anine u Ćelijama konzervisanu vilu rimskog veleposednika, najavili turističku... »

Takmiči se sedam predstava

Danas pre 6 dana
Užičko pozorište domaćin Festivala predstava za decu "Mali Joakim" Festival predstava za decu profesionalnih pozorišta Srbije „Mali Joakim“. 11. po redu, održaće se u NP Užice od od 15. do 22. oktobra na kome će, po izboru Borisa Todorovića, reditelja iz Užica, biti prikazano sedam takmičarskih predstava.
Todorović je objasnio da je se za festival prijavilo 11 predstava iz samo sedam, od ukupno 15 pozorišta van Beograda i Vojvodine, koji čine Zajednicu profesionalnih pozorišta Srbije, a koja je osnivač „Malog Joakima“, što ukazuje... »

Zvezda poražena na svom terenu od lidera Dinama

Sportski žurnal pre 8 dana
Nenad Vučković sjajno odigrao protiv Zvezde sa kojom je 2003. osvojio duplu krunu
Crvena zvezda – Dinamo 24:29 (13:12) Beograd - Dvorana: Šumice. Gledalaca: 500. Sudije: Miloš i Đorđe Jevtić (Lazarevac). Sedmerci: Crvena zvezda 4 (2), Dinamo 7 (6). Isključenja: Crvena zvezda 12, Dinamo 8 minuta. CRVENA ZVEZDA:... »

Posle Vračara i u Lazarevcu osvanulo zabetonirano drveće

Blic pre 10 dana
Nesvakidašnje scene zabetoniranog drveća zabeležene su pre skoro godinu dana na Vračaru, greška je ubrzo ispravljena, a sada se sve to ponovilo i u Lazarevcu. Naime, jedan korisnik društvene mreže Tviter objavio je fotografiju, pitajući se zašto je "prostor za drvo asfaltiran" u Ulici Nikole... »

Partizan odbacio navode o umešanosti u nameštanje utakmice

Novi magazin  pre 37 minuta  još 25 povezanih

Mihajlović: Vrednost projekata s Kinom 9 milijardi evra

N1 Info  pre 1 sat  još 19 povezanih

Terzić: Utakmica za treniranje motivacije

Vesti online  pre 2 sata  još 15 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.