Lazarevac

Spajaju Lazarevac i ibarsku: Napreduje obnova Ulice Janka Stajčića

Večernje novosti pre 14 dana
ZAVRŠETKOM radova na rekonstrukciji Ulice Janka Stajčića u Lazarevcu, ova prigradska opština imaće kvalitetniju vezu sa Ibarskom magistralom. Zamenik gradonačelnika Goran Vesić obišao je juče radove i istakao da je Grad za ovu saobraćajnicu… »

Kako je oslobođeno Valjevo? (1. deo)

Valjevska posla pre 15 dana
U septembru 1944. godine oslobođena su sva mesta na teritoriji današnjeg Kolubarskog okruga. Valjevo – 15. septembar; Lazarevac – 19. septembar; Lajkovac – 18. septembar; Belanovica – 17. septembar; Mionica – 11. septembar; Pecka – 19… »

Vesić: Građani Lazarevca dobijaju direktnu vezu sa Ibarskom magistralom

Danas pre 15 dana
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da građani Lazarevca dobijaju direktnu vezu sa Ibarskom magistralom. On je obišao je radove u Ulici Janka Stajčića u Lazarevcu, koja je veoma važna za građane jer predstavlja vezu… »

Za lepši Lazarevac: Ulica Janka Stajčića biće završena do marta

Kurir pre 15 dana
LAZAREVAC - Rekonstrukcija Ulice Janka Stajčića u Lazarevcu trebalo bi da bude završena do marta sledeće godine, a ukupna vrednost radova je više od dva miliona evra. Prva faza rekonstrukcije, koja je počela u martu, obuhvata izgradnju 950 metara… »

Pošumljavanje planina u Kolubarskom okrugu

Patak online pre 15 dana
VALJEVO- Od 2016. godine do ove jeseni na Maljenu, Maglešu, Medvedniku i Rajcu biće zasađeno blizu pola miliona sadnica crnog bora, bagrema, bukve, javora i jasena. To je rezultat rada zaposlenih u Šumskoj upravi Valjevo, koji gazduju državnim… »

RERI demantovao MSGI: Tvrdnje RERI-ja su tačne i proverljive

Danas pre 15 dana
Regulatorni institut za obnovljivu energiju i životnu sredinu (RERI) demantovao je saopštenje Ministarsva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u vezi sa događajima na javnoj sednici komisije za planove u Lazarevcu. Demanti RERI-ja prenosimo u… »

MGSI: Neistinite tvrdnje RERI

Danas pre 16 dana
Javna sednica Komisije za sprovođenje postupka javnog uvida u Prostorni plan područja posebne namene za izgradnju termoelektrane „Kolubara B“, koja je trebalo da se održi danas u Lazarevcu, prekinuta je zbog opstrukcije Regionalnog instituta za… »

Ministarstvo: Javna rasprava o izgradnji Kolubare B prekinuta zbog opstrukcije RERI

Beta pre 15 dana
Ministarstvo gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture saopštilo je danas da je javni uvid u prostorni plan TE "Кolubara B" prekinut zbog opstrukcije predstavnika nevladine organizacije Institut za obnovljivu energiju i životnu sredinu - RERI iz… »

Ministarstvo: NVO RERI opstruisala javni uvid za Kolubaru B

Dnevnik pre 16 dana
BEOGRAD: Javna sednica Komisije za sprovođenje postupka javnog uvida u Prostorni plan područja posebne namene za izgradnju termoelektrane „Kolubara B“, koja je trebalo da se održi danas u opštini Lazarevac, prekinuta je zbog opstrukcija nevladine… »

RERI i Ministarstvo razmenjuju optužbe o prekinutoj sednici o Kolubari B

N1 Info pre 16 dana
Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture pokušalo je da održi javnu sednicu komisije za planove u okviru javnog uvida u nacrt Plana područja posebne namene za izgradnju termoelektrane Kolubara B i izveštaj o strateškoj proceni… »

Vesti dana »