Lazarevac

Petak i produženi vikend: Gužve na auto-putevima, savetuje se oprez

B92 pre 6 dana
Očekivano, kraj radne nedelje i početak produženog vikenda donosi pojačan intenzitet saobraćaja na svim frekventnijim putnim pravcima. AMSS upozorava da usporenu vožnju treba očekivati na auto-putu kroz Beograd, u smeru ka Nišu, ali i u smeru ka… »

Pojačan intenzitet saobraćaja

RTV pre 6 dana
NOVI SAD - Očekivano, kraj radne nedelje i početak produženog vikenda donosi pojačan intezitet saobraćaja na svim frekventnijim putnim pravcima, pa AMSS upozorava da usporenu vožžnju treba očekivati na auto-putu kroz Beograd, u smeru ka Nišu, ali… »

Bio je ubica kome je Tito najviše verovao: Zbog Josipa Broza je usmrtio 60.000 Srba! Ovo je priča o čoveku koji je bio otac…

Kurir pre 8 dana
Slobodan Penezić Krcun velika je enigma i kontroverza novije srpske istorije, oko koje se i danas sukobljavaju grubo njeno čitanje i neminovnost da se ispisuju nove njene naučne stranice. Na ovu neminovnost nas upućuje činjenica da je vreme od… »

Zbog Josipa Broza je usmrtio 60.000 Srba!

Alo pre 8 dana
Neverovatna priča! Slobodan Penezić Krcun velika je enigma i kontroverza novije srpske istorije, oko koje se i danas sukobljavaju grubo njeno čitanje i neminovnost da se ispisuju nove njene naučne stranice. Na ovu neminovnost nas upućuje činjenica… »

Beograd merama podsticaja doprinosi većem natalitetu

Studio B pre 9 dana
Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević je u društvu zamenika predsednika opštine Lazarevac Miloja Živanovića uručio poklon-pakete porodiljama sa teritorije ove opštine. foto Beoinfo Nikodijević je prisutnim roditeljima zahvalio na, kako je… »

„Mali Joakim“ za najmlađe ljubitelje pozorišta

RTS pre 9 dana
Festival predstava za decu i mlade, profesionalnih pozorišta Srbije "Mali Joakim", od petka se održava u Lazarevcu. Tokom osam dana najmlađa pozorišna publika videće sedam takmičarskih predstava i jednu u čast nagrađenih. „Nije lako biti… »

Bolji posao - više novca: Evo ponude poslova za ovaj utorak

Kamatica pre 10 dana
Kompanija: Generali osiguranje Srbija a.d.o. Pozicija: Uslužni procenitelj šteta na motornim vozilima Uslovi: Usmerenje mašinske ili saobraćajne struke (poželjno sa fakultetom), prethodno iskustvo u proceni štete ili radu sa motornim vozilima… »

Koncertom u Apatinu Jovan Kulundžija počinje turneju

Dnevnik pre 11 dana
BEOGRAD: Koncertom u Kulturnom centru u Apatinu 6. novembra počinje velika turneja čuvenog violoniste Jovana Kolundžije, najavili su iz ustanove kulture Gvarnerijus. Nakon toga slede nastupi u Bačkoj Topoli, Sopotu, Somboru, Pirotu, Lazarevcu… »

Priveden bibliotekar škole: Pipkao devojčicu po stomaku, škola prijavila zlostavljanje

Večernje novosti pre 12 dana
U toj školi je prethodno radio kao učitelj. Bibliotekar Osnovne škole "Vuk Stefanović Karadžić" u Stepojevcu S. A. prijavljen je i priveden policijskoj stanici u Lazarevcu na 48-časovno zadržavanje zbog osnovane sumnje da je na radnom mestu, u… »

Vračar deset sati bez vode: Zbog planiranih radova u narednih sedam dana isključivaće se voda u pojedinim opštinama…

Kurir pre 11 dana
Potrošači u ulicama Čuburska (od Makenzijeve do Stojana Protića), Orlovića Pavla i Černiševskog sutra od 8 do 18 sati ostaće bez vode zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u opštini Vračar, najavljeno je iz JKP "Beogradski vodovod i… »

Vesti dana »