Lazarevac

Prvi čovek borca je dokazani Džentlmen: Vladimir Ilić dobio laskavo priznanje, predsedniku kluba iz Lazarevca uručena…

Blic sport pre 4 dana
Tradicionalno priznanje "Dama i Džentlmen godine" je sedmi put po redu dodeljeno za vikend u Vrnjačkoj banji. Nagrade su otišle u ruke gradonačelnice Niša Dragane Sotirovski i predsedniku Košarkaškog kluba Borac iz Lazarevca i direktoru kompanije… »

Ništa nije ukazivalo da će sebi oduzeti život: Vojnik iz Lazarevca uzeo odsustvo, otišao kući, pa se obesio u potkrovlju

Blic pre 5 dana
Profesionalni vojnik S. K. (28) iz Lazarevca obesio se u potkrovlju porodične kuće u Lazarevcu. Kako ističu njegovi poznanici, mladić je uzeo odsustvo, došao kući, a potom, iz za sada nepoznatih razloga, odlučio da digne ruku na sebe . Telo je… »

"Ništa nije ukazivalo da će nauditi sebi" Otkriven razlog samoubistva vojnika (28) iz Lazarevca

Srbija danas pre 5 dana
Profesionalni vojnik Stevan K. (28) iz Lazarevca obesio se u potkrovlju porodične kuće u Lazarevcu, a kako se nezvanično moglo čuti, sumnja se da se na taj korak odlučio odmah nakon raskida sa devojkom. Stevanovo telo nađeno je 22. oktobra u ranim… »

Otkriven razlog samoubistva vojnika iz Lazarevca? Slikao se nasmejan, uzeo slobodne dane, a onda ga našli mrtvog u potkrovlju…

Kurir pre 5 dana
Profesionalni vojnik Stevan K. (28) obesio se u potkrovlju porodične kuće u Lazarevcu, a kako se nezvanično moglo čuti, sumnja se da se na taj korak odlučio odmah nakon raskida sa devojkom. Njegovo telo nađeno je 22. oktobra u ranim jutarnjim satima… »

Priznanje za košarkaše borca i grad Niš: Vladimir Ilić i Dragana Sotirovski - džentlmen i dama godine!

Kurir pre 4 dana
Tradicionalno priznanje "Dama i Džentlmen godine" po sedmi put je dodeljeno na svečanosti u Vrnjačkoj banji. Nagrade su otišle u ruke gradonačelnice Niša Dragane Sotirovski i predsedniku Košarkaškog kluba Borac iz Lazarevca i direktoru kompanije… »

Otkriven razlog samoubistva srpskog vojnika iz Lazarevca? Uzeo odsustvo, pa se obesio u potkrovlju porodične kuće

Alo pre 5 dana
Profesionalni vojnik Stevan K. (28) iz Lazarevca obesio se u potkrovlju porodične kuće u Lazarevcu, a kako se nezvanično moglo čuti, sumnja se da se na taj korak odlučio odmah nakon raskida sa devojkom. Stevanovo telo nađeno je 22. oktobra u ranim… »

Ništa nije ukazivalo da će nauditi sebi: Vojnik iz Lazarevca (28) se ubio zbog ljubavnih problema?

Večernje novosti pre 5 dana
PROFESIONALNI vojnik Stevan K. (28) iz Lazarevca obesio se u potkrovlju porodične kuće u Lazarevcu, a kako se nezvanično moglo čuti, sumnja se da se na taj korak odlučio odmah nakon raskida sa devojkom. Stevanovo telo nađeno je 22. oktobra u ranim… »

Vozovi tuda više ne idu, ali ide Mile!

Alo pre 5 dana
Davne 1908. godine uskom lajkovačkom prugom prošao je prvi voz kolubarskim karjem. Dnevni list Pravda 8, avgusta 1908 piše o mestu koje se „američkom brzinom“ gradi uz prugu: „To će biti Lajkovac, mesto gde će se pruga ukrštati sa šabačkom… »

Put koji je, osim po kafanama, poznat i po najvećem broju saobraćajnih nesreća

Alo pre 5 dana
Državni put 22, u narodu poznat kao Ibarska magistrala, je državni put prvog B reda u Šumadiji i zapadnoj Srbiji. Polazi od Beograda i pruža se kroz kolubarski, moravički i raški upravni okrug, prolazeći kroz Lazarevac, Lajkovac, Ljig, Gornji… »

Profesionalni vojnik se obesio posle raskida s devojkom?

Alo pre 5 dana
Telo Stevana K. nađeno je 22. oktobra u ranim jutarnjim satima u potkrovlju porodične kuće u lazarevačkom naselju Petka. Profesionalni vojnik Stevan K. (28) iz Lazarevca u potkrovlju porodične kuće u Lazarevcu, kako nezvanično saznajemo posle… »

Vesti dana »