Leštane

Ispiranje mreže u grockoj: Planirani radovi do subote

Večernje novosti pre 10 sati
FOTO: S.Mladenovski Povremene prekide u vodosnabdevanju i umanjen pritisak u periodu od 22 do 6 časova u sredu i četvrtak osetiće potrošači u naselju Vinča, na delu Smederevskog puta Kaluđerica - Vinča i Vinča - Leštane. Slična situacija u… »

Potresna poruka devojke treće žrtve eksplozije: Poslednji pozdrav Bojanu - "Čekaj me, lave moj" (foto)

Mondo pre 1 dan
Nesrećni Ružić preminuo je usled zadobijenih povreda nakon eksplozije u fabrici raketnog goriva u Leštanima. Nesrećni Ružić preminuo je usled zadobijenih povreda nakon eksplozije u fabrici raketnog goriva u Leštanima. Bojan Ružić (28), treća… »

"Čekaj me, lave moj": Potresna poruka devojke žrtve u Leštanima

Telegraf pre 1 dan
Bojanova devojka Slađana tokom čitavog dana opraštala se od njega potresnim porukama na društvenim mrežama. Bojan Ružić (28) radnik fabrike raketnog goriva " EdePro" koji je nastradao u stravičnoj eksploziji koja se dogodila u utorak u ovoj firmi… »

Rekao si da me nikad nećeš ostaviti, čekaj me lave moj: Potresna poruka devojke treće žrtve eksplozije u Leštanima (foto)

Kurir pre 1 dan
Bojan Ružić (28) radnik fabrike raketnog goriva “Edepro” koji je nastradao u stravičnoj eksploziji koja se dogodila u utorak u ovoj firmi, sahranjen je juče. Njegova devojka Slađana oprostila se od njega potresnom porukom na društvenim mrežama… »

"Čekaj me, lave moj": Potresan oproštaj devojke mladića stradalog u eksploziji u Leštanima

Večernje novosti pre 1 dan
Kuća preminulog Bojana Ružića u naselju Boleč / Foto I. Marinković NJegova devojka Slađana, tokom čitavog dana opraštala se od njega potresnim porukama na društvenim mrežama, a za " Blic" navodi da joj je jako loše od kada je saznala da je… »

Zavet ćutanja u „Edepro“: Radnicima prete da ne smeju da govore o eksploziji

Nova pre 1 dan
Eksplozijom u fabrici "EDePro" u Leštanima i pogibijom tri radnika ponovo je otvoren niz pitanja u vezi sa onim što se dešava iza kapija ove kompanije godinima unazad. Kada se prašina slegla, a vatra je ugašena, u vazduhu je ostao da visi strah… »

7 na N1: Dva usvojena zakona s jedne, motke, bager i batine s druge strane

N1 Info pre 1 dan
Napeta, tenzična, a pre svega predizobrna nedelja je iza nas. Jedna nova reč predsednika, dva usvojena zakona s jedne i šipke, motke, bager i batine s druge strane puta. Molio je predsednik Putina, moli i plaća žene da rađaju. Što možda i nije… »

Sahranjen bojan, treća žrtva eksplozije u fabrici u Leštanima: Majka ispratila jedinca na večni počinak, Boleč u suzama

Kurir pre 1 dan
Bojan Ružić (28), treća žrtva eksplozije koja se u utorak dogodila u firmi raketa i raketnog goriva "Edepro" u Leštanima sahranjen je juče na groblju u naselju Boleč. Iako su se njegovi najbliži nadali čudu i molili se da preživi, teške… »

Treća žrtva eksplozije u Leštanima Bojan u trenutku havarije bio u kolima na koje je pao geler i zapalio ih

Alo pre 1 dan
Na groblju u naselju Boleč, nadomak Beograda, juče je sahranjen Bojan Ružić (28), treća žrtva eksplozije koja se u utorak dogodila u firmi raketa i raketnog goriva "Edepro" u Leštanima. Iako su se njegovi najbliži nadali čudu i molili se da… »

Stručnjak za bezbednost o eksploziji u Leštanima sumnjičav: Raketa se testira tako što se u sanduku baci sa visine od tri…

Alo pre 1 dan
U magacinu su bili projektili koji su imali motore, ali bez bojevih glava, jer firma ne proizvodi vojne eksplozive. Istraga o nesreći u kompaniji „ Edepro” je u toku, a za sada je u javnost plasirana nezvanična informacija koja objašnjava šta je… »

Vesti dana »