Lepa Brena

Brena potresena odlaskom čuvenog režisera: Emotivnim rečima poslala poslednji pozdrav "Nadam se da se sada nalazi sa…

Kurir pre 2 sata
Jedan od najistaknutijih pozorišnih reditelja naše zemlje, kao i čitavog regiona, Jagoš Marković, preminuo je juče u 59. godini. Kako se saznaje od prijatelja bliskom porodici, Jagoš Markovićje umro u kući u Boki Kotorskoj, a porodica sumnja na… »

"Bio je čovek sa misijom, nadam se da je sa velikanima": Brena se potresnim rečima oprostila od proslavljenog reditelja!

Mondo pre 7 sati
Jedan od najistaknutijih pozorišnih reditelja naše zemlje, kao i čitavog regiona, Jagoš Marković, preminuo je juče u 59. godini. Jedan od najistaknutijih pozorišnih reditelja naše zemlje, kao i čitavog regiona, Jagoš Marković, preminuo je juče… »

Da li znate ko je bio faraon u spotu lepe brene? Bio je zvezda devedesetih, a evo kako sada izgleda! (foto)

Alo pre 10 sati
Verovatno se sećate Breninog videospota za pesmu "Ti si moj greh" iz 1996. godine, ali jeste li se ikada zapitali ko je misteriozni faraon? Sam spot je snimljen u holu Narodne banke Srbije, Lepa Brena je glumila Kleopatru, a interesantni faraon je bio… »

"Nadam se da se sada nalazi sa velikanima kao što je i sam bio": Lepa Brena se potresnim rečima oprostila od reditelja…

Blic pre 17 sati
Jedan od najistaknutijih pozorišnih reditelja, Jagoš Marković, umro je u 58. godini života. Brojne kolege su se oprostile od njega, skrhane bolom, a sada se za domaće medije oglasila i pevačica Lepa Brena. - Veoma mi je žao zbog njegovog ranog… »

Bili smo par koji se mogao sresti... Severina skrhana zbog njegove smrti, oglasila se potresnom porukom

Alo pre 17 sati
Ona je podelila njihov privatan snimak i napisala nekoliko emotivnih rečenica i otkrila tom prilikom kako su se upoznali. Jedan od najcenjenijih režisera, Jagoš Marković, preminuo je iznenada u snu u 58. godini. Od poznatog reditelja se oproštaju i… »

Emotivne reči Lepe Brene nakon iznenadne smrti prijatelja: "Nadam se da si sada sa velikanima"

Telegraf pre 18 sati
Brena se oglasila i istakla da je veoma cenila i poštovala njegov rad. Jedan od najcenjenijih režisera, Jagoš Marković, preminuo je u 58. godini. Od uglednog reditelja opraštaju se mnogi, ministarka kulture, brojna pozorišta, a sada se oglasila i… »

Severina slomljena nakon iznenadne smrti Jagoša Markovića: "Bili smo par koji se morao sresti u ovom životu"

Telegraf pre 18 sati
Severina je otkrila i kako su se upoznali. Jedan od najcenjenijih režisera, Jagoš Marković, preminuo je iznenada u snu u 58. godini. Od poznatog reditelja se oproštaju i brojna pozorišta, oprostila se pevačica Lepa Brena, a sada se oglasila i… »

Suzana Jovanović otkrila detalje braka sa Sašom koje niko nije znao, ovo je prava istina o njenom životu

Gloria pre 1 dan
Izjava Suzane Jovanović prepričava se danima, iako svi misle da živi bajku, ovo je realnost. Suzana Jovanović i Saša Popović pojam su za pravu ljubav i skladan odnos. U braku su već dve i po decenije, a o njihovoj svadbi pisalo se i pričalo… »

Šok na šabačkom vašaru! Vendi zajahala Boru Santanu ko nekad Brena Sašu, a haljina nikad kraća! Pod šatrom svi zgranuti…

Kurir pre 1 dan
Šabački vašar ne može da se zamisli ni da prođe bez Ere Ojdanića i Vesne Vukelić Vendi, koji svake godine naprave dar-mar pod šatrom. Tako i ovaj put peva Vendi, skače, trupće, pripomaže joj Era Ojdanić sav zakićen novčanicama, ali ove… »

"Probudimo se, ja platim račune, čekam redove..." Nećete verovati kako im izgleda jedan dan: Svi misle da pijem iz zlatne…

Kurir pre 1 dan
Suzana Jovanović i nekadašnji vlasnik Granda Saša Popović u skladnom su braku već 25 godina. Njihova svadba bila je i te kako bitan događaj, a najzanimljiviji trenutak je bio kada je Lepa Brena, inače kuma Popovića, prstima kidala meso pečenog… »

Vesti dana »