Ljig

Dečak iz Ljiga oduševio grad: Pre tri meseca skupili su novac za njegov slušni aparat, a sada im se revanširao zlatnom…

RINA pre 3 dana
Dečak iz Ljiga oduševio grad: Pre tri meseca skupili su novac za njegov slušni aparat, a sada im se revanširao zlatnom medaljom na Svetskom prvenstvu u karateu Ljig - Pre tri meseca Ljig se ujedinio i na humanitarnom turniru basketaša skupljen je… »

Srpski pukovnik se nikada ne predaje! Živojin Bacić iako ranjen, sam branio Ljig, sad je njegov Počasni građanin! Foto

Kurir pre 3 dana
Živojin Bacić, slavni pukovnik srpske vojske i ratni komandant Trinaestog puka "Hajduk Veljko" postao je posthumno "Počasni građanin" opštine Ljig. Ovu odluku na predlog "Udruženja prijatelja Mionice" donela je opština Ljig. O liku i delu… »

Pre tri meseca sakupljan novac za njegov slušni aparat, a sada osvojio zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u karateu

RTV pre 3 dana
LJIG - Pre tri meseca Ljig se ujedinio i na humanitarnom turniru basketaša skupljen je novac za trinaestogodišnjeg Viktora Uskokovića kom je bio neophodan slušni aparat. Sada se ovaj dečak na maestralan način revanširao svom gradu jer je u Ljig… »

Dečak iz Ljiga oduševio grad: Pre tri meseca skupili su novac za njegov slušni aparat, a sada im se revanširao zlatnom…

IndeksOnline pre 3 dana
Ljig – Pre tri meseca Ljig se ujedinio i na humanitarnom turniru basketaša skupljen je novac za trinaestogodišnjeg Viktora Uskokovića kom je bio neophodan slušni aparat. Sada se ovaj dečak na maestralan način revanširao svom gradu jer je u Ljig… »

Dečak iz Ljiga oduševio grad: Pre 3 meseca skupili su novac za njegov slušni aparat, on im se sada revanširao

Telegraf pre 3 dana
Ponosni smo na Viktora i verujem da zajedno možemo da nastavimo da pomeramo granice, rekao je njegov učitelj. Pre tri meseca Ljig se ujedinio i na humanitarnom turniru basketaša skupljen je novac za trinaestogodišnjeg Viktora Uskokovića kom je bio… »

Orlić obišao radove u opštini Ljig

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Ljig - Vladimir Orlić, kandidat sa liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, boravio je u Ljigu, gde je obišao radove u centru Opštine i sastao se sa predsednikom Privremenog organa Milomirom Starčevićem, koji ga je upoznao sa… »

Viktor Uskoković se zlatnom medaljom odužio svojom gradu

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Ljig - Posle tačno tri meseca od kada je na humanitarnom turniru basketaša skupljen novac za Viktorov slušni aparat, on se na maestralan način revanširao svom gradu i doneo u Ljig zlatnu medalju sa Svetskog prvenstva u karateu. Na IX Fudokan svetskom… »

Orlić u opštini Ljig, obišao radove u centru Opštine, razgovarao sa Starčevićem

Telegraf pre 3 dana
Dodao je i da su izvedeni spoljašnji radovi na rekonstrukciji Doma kulture, a da su unutrašnji u toku, saopšteno je iz SNS. Vladimir Orlić, kandidat sa liste "Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane", boravio je danas u Ljigu, gde je obišao… »

Orlić u opštini Ljig: Ulaganje i briga za razvoj i napredak svakog mesta u Srbiji nastaviće se i ubuduće

Euronews pre 3 dana
Vladimir Orlić, kandidat sa liste "Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane", boravio je danas u Ljigu, gde je obišao radove u centru opštine i sastao se sa predsednikom Privremenog organa Milomirom Starčevićem, koji ga je upoznao sa naporima… »

Ana Brnabić: Danas sam obišla Ljig i Valjevo. večeras još sastanaka, sutra u Kisaču… a opozicija?

Politika pre 7 dana
Premijerka Srbije je objavila na platformi Iks presek svoji ali i aktivnosti opozicionih lidera: Danas sam obišla Ljig i Valjevo. Večeras još sastanaka + priprema za razgovor sutra u Kisaču. I tako svi iz @sns_srbija svaki dan. Za to vreme, Lutovac… »

Vesti dana »