Loznica - vesti

Ove godine planiran početak gradnje puta Šabac-Loznica

RINA pre 14 sati
Ljubovija (RINA)- Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, prilikom radne posete Ljuboviji rekla je da očekuje da u trećem kvartalu ove godine počne izgradnja brze saobraćajnice Šabac-Loznica. „Ovaj projekat, zajedno sa izgradnjom... »

U Šapcu zaplenjeno skoro tri tone duvana, tri krivične prijave

Dnevnik pre 1 dan
ŠABAC: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu zaplenili su oko 2,8 tona duvana u listu i po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva podneli krivičnu prijavu protiv tri osobe.
Pedesetogodišnji i četrdesetogodišnji muškarac se sumnjiče da su zajedno, u 2018. godini, nabavili 2.776 kilograma duvana u listu bez odgovarajuće dokumentacije i skladištili ga na dve odvojene lokacije, saopštila je Policijska... »

Zaplena skoro tri tone duvana, tri krivične prijave

RTV pre 1 dan
RTV: Zaplena skoro tri tone duvana, tri krivične prijave
ŠABAC - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu zaplenili su oko 2,8 tona duvana u listu i po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva podneli krivičnu prijavu protiv tri osobe.
Pedesetogodišnji i četrdesetogodišnji muškarac se sumnjiče da su zajedno, u 2018. godini, nabavili 2.776 kilograma duvana u listu bez odgovarajuće dokumentacije i skladištili ga na dve odvojene lokacije, saopštila je Policijska... »

Šabac godišnje uskraćen za četiri miliona evra

Danas pre 1 dan
Da li animoziteti predsednika Srbije prema Šapcu ugrožavaju rad ove lokalne samouprave Poznato je da Aleksandar Vučić na sve načine izbegava Šabac kao jedini slobodni grad, ali zbog tih animoziteta nastale su i velike štete. Tek na mitingu „Budućnost Srbije“ u Šapcu javno je obećao da će se graditi auto-put Ruma-Šabac i brza saobraćajnica Šabac-Loznica.
A još od 2012. godine bile su spremne sve odluke i prateća dokumentacija za započinjanje izgradnje puta. Čak je i velika kanadska korporacija bila spremna da učestvuje u izgradnji auto-puta na osnovu koncesije, a tome doprineo i... »

"Na jesen početak gradnje brze saobraćajnice od Šapca do Loznice"

RTS pre 1 dan
RTS: "Na jesen početak gradnje brze saobraćajnice od Šapca do Loznice"
Gradnja brze saobraćajnice od Šapca do Loznice i auto-puta Šabac–Ruma trebalo bi da počne na jesen, kaže potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović i dodaje da je sa Azerbejdžanom postignut dogovor o modelu finansiranja projekta.
Dve godine od završetka gradnje mosta "Bratoljub" u Ljuboviju je stigla vest da je bosanska strana počela da ispunjava svoj deo dogovora kako bi konačno mogao i da se koristi. "Taj put treba zaista umnogome da pomogne ne samo... »

Izgradnja puta Šabac – Loznica

Danas pre 1 dan
Izgradnja brze saobraćajnice Šabac-Loznica trebalo bi da počne u trećem kvartalu ove godine, izjavila je danas u Ljuboviji ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.
„Više od decenije se o tom projektu govorilo, ali sad imamo i dogovoren način finansiranja, s Azerbejdžanom, i završavamo projektnu dokumentaciju“, rekla je ona novinarima u Ljuboviji, posle sastanka sa rukovodstvom te opštine,... »

Loznica: Pucanj u brojila

RTS pre 1 dan
RTS: Loznica: Pucanj u brojila
Nepoznata osoba pucala je u šest strujomera u Loznici. Istraga je u toku. EPS je oštećena brojila zamenio novim.
U Loznici je ponovo zabeležen slučaj pucanja u strujomere iz, kako se sumnja, vatrenog oružja. Nepoznati počinalac ovaj put oštetio je šest brojila, koja su, u EPS-u, kažu, brzo zamenjena novim. Policija je obavila uviđaj, a... »

Zašto su seoski putevi u Valjevskoj Loznici umesto kamenom nasuti blatom

Večernje novosti pre 1 dan
Pre pola veka smo imali bolje puteve! Sada gazimo po blatu do kolena jer su pre nekoliko meseci, neposredno pred izbore u Mesnoj zajednici, lokalne trase umesto kamenom nasute jalovinom..
PRE pola veka smo imali bolje puteve! Sada gazimo po blatu do kolena jer su pre nekoliko meseci, neposredno pred izbore u Mesnoj zajednici, lokalne trase umesto kamenom nasute jalovinom... Mi smo od nadležnih tražili da naspu... »

Muke stanara: Fekalije pune podrume (foto)

Večernje novosti pre 2 dana
Fekalije danima pune podrume u nekoliko zgrada preko puta Autobuske stanice u Loznici
Fekalije danima pune podrume u nekoliko zgrada preko puta Autobuske stanice u Loznici. Jedna cisterna koju je angažovao „Vodovod i kanalizacija“ nije dovoljna da izvuče fekalije, koje su potpuno napunile najmanje pet podruma.... »

Misteriozni pucnji u loznici se nastavljaju: Pucaju u brojila EPS!

Kurir pre 3 dana
Posle, kako se ispostavilo dvonedeljnog zatišja, nastavljeno je upucavanje izdvojenih mernih mesta, odnosno brojila, a danas je otkriveno šest novoustreljenih. Ovoga puta oštećena su brojila u Takovskoj ulici u lozničkom naselju Klupci i meštani ponovo kažu da nisu ništa čuli. Policija je obavila... »

Srbiju napusti 300 lekara godišnje

Radio 021  pre 2 sata  još 10 povezanih

Đurić: Nećemo dozvoliti da se ugrozi bezbednost Srba na Kosovu

N1 Info  pre 37 minuta  još 8 povezanih

Hrvati na udaru najjače bure u 21. veku!

Mondo  pre 1 sat  još 11 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.