Loznica - vesti

Prevrnuo se čamac sa migrantima, vraćeni u Srbiju

Večernje novosti pre 4 dana
Neuspešni pokušaj migranata da preko Drine pređu u Bosnu i Hercegovinu. Umalo se nisu utopili u reci. Reč je o ilegalcima koji mahom stižu u Mali Zvornik
NIKO od migranata, koji su danas pokušali da preko Drine iz Srbije pređu u BiH, i pritom se, prilikom prevrtanja čamca, umalo nisu utopili u reci, nije ni iz jednog od prihvatnih centara u Srbiji. Prema našim saznanjima, iz... »

Potpisani ugovori o izgradnji 195 stanova

Danas pre 4 dana
Direktor Jedinice za upravljanje projektima u javnom sektoru Dragan Katuca i predstavnici odabranih kompanija potpisali su danas ugovore o izvođenju radova na izgradnji 195 stambenih jedinica u devet opština, u okviri petog potprojekta Regionalnog stambenog programa.
Stanovi koji su namenjeni izbeglim licima iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine gradiće se u Loznici – 60 stambenih jedinica, Kruševcu – 40, po 20 stambenih jedinica u Požarevcu i Ubu, 16 u Mionici, 15 u Svilajncu, 12 u Žabarima,... »

Potpisan ugovor o gradnji 194 stana za izbeglice iz HR i BiH

Studio B pre 4 dana
U Beogradu je danas potpisan ugovor o izgradnji 194 stambenih jedinica u devet opština u Srbiji namenjenih izbeglicima iz Hrvatske i BiH.
Ugovor su potpisali v.d. direktora „Jedinice za upravljanje projektima u javnom sektoru“ d.o.o. Beograd Dragan Katuca i predstavnici odabranih izvođača radova, u okviri petog potprojekta Regionalnog stambenog programa. U Loznici... »

U 28 mesnih zajednica u Čačku proglašena vanredna situacija zbog poplave i grada

Morava info pre 5 dana
ČAČAK – Štab za vanredne situacije proglasio je danas na delu teritorije Čačka vanrednu situaciju usled prošlonedeljnih elementarnih nepogoda. Vanredna situacija proglašena je u mesnim zajednicama Park, Alvladžinica, Jedina, Sajmište, Ljubić kej, Pridvorica, Beljina, Košutnjak, Loznica, Stari grad,... »

Vanredna situacija na delu teritorije Čačka

RTS pre 5 dana
RTS: Vanredna situacija na delu teritorije Čačka
Zbog vremenskih nepogoda poplava i grada, vanredna situacija proglašena je na delu teritorije grada Čačka, javlja dopisnik RTS-a.
Vanredna situacija proglašena je je u mesnim zajednicama: Park, Alvadžinica, Jezdina, Sajmište, Ljubić kej, Pridvorica, Beljina, Košutnjak, Loznica, Stari grad, Palilula, 3. decembar, Lugovi, Ljubič, Tanasko Rajić, Atenica,... »

Pobedili smo i švajcarske kredite

Sportski žurnal pre 6 dana
Aforističar Aleksandar Čotrić zanimljivo najavljuje naredni susret Orlova na Mondijalu
Za Aleksandra Čotrića, rođenog 25. septembra 1966. u Loznici, može se reći da je uspešan aforističar, književnik, političar. Nedavno je promovisao knjigu aforizama „Sve je u igri” i dokazao da je veliki – misaoni dribler. –... »

Sećanje na rusku heroinu

Večernje novosti pre 6 dana
Podrška podizanju spomenika bolničarki Darji Aleksandrovnoj Korobkinoj. Spomenik će na Vidovdan osveštati episkop šabački Lavrentije
GRADSKO veće Loznice je razmatralo predlog o podizanju monumentalnog spomenika ruskoj bolničarki iz Prvog svetskog rata Darji Aleksandrovnoj Korobkinoj, a odbornici Skupštine grada su dali saglasnost i punu podršku za taj... »

Nevreme u lozničkim selima uništilo useve i voćnjake

Dnevnik pre 7 dana
LOZNICA: Jako nevreme uz grad, koje je pogodilo loznička sela Jelav, Stražu i Donji Dobrić uništilo je gotovo sve useve, povrtnjake i voćnjake.
Prema rečima meštana, nevreme koje se dogodilo u nedelju popodne trajalo je oko dvadesetak minuta, ali meštani kažu da je grad kakav ne pamte, potpuno uništio useve, kupinu, papriku, paradajz i voće, prenosi RTS. Kako se navodi,... »

Nezapamćeno nevreme: Usevi potpuno uništeni, grad u Loznici padao 20 minuta (video)

Srbija danas pre 7 dana
Nepogoda kakvu ni najstariji stanovnici ne pamte
Jako nevreme uz grad pogodilo je juče poslepodne loznička sela Jelav, Stražu i Donji Dobrić i uništilo gotovo sve useve, povrtnjake i voćnjake. Prema rečima meštana, nevreme je trajalo oko dvadesetak minuta, ali je grad kakav ne pamte ni najstariji stanovnici ovog... »

Obalu Drine zamenio okeanom

Vesti online pre 7 dana
Pokušao je Aleksandar Tursunović iz Loznice da nađe zaposlenje u Vukovom kraju, bavio se telefonima, kompjuterima, otvarao privatan biznis, borio se, ali nije išlo. Onda je čuo za posao na kruzerima i rešio da se javi. Ispostavilo se da je učinio pravi potez. Zaposlio se na kruzeru i jednim udarcem ispunio sebi dve želje: da radi i da istovremeno putuje svetom, o čemu je maštao od detinjstva.
Život je najnepredvidiviji režiser, pa je tako Aleksandar dospeo na brod "Karipska princeza" gde je sedam meseci radio kao tehničko osoblje na scenskoj i tehničkoj pripremi za održavanje raznih predstava. Obalu Drine zamenio je... »

Izbori u Turskoj: Erdogan ponovo izabran za predsednika

BBC News  pre 1 sat  još 17 povezanih

Crna Gora otvara poglavlje kojim odlučuje o sudbini eura

Danas  pre 2 sata  još 13 povezanih

Zemljotresi u Grčkoj, prvo jug a potom i sever

Mondo  pre 1 sat  još 12 povezanih

Prosečna bruto plata u aprilu 67.901 dinar

Dnevnik  pre 38 minuta  još 10 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.