Loznica - vesti

Srpsko selo sa 250 neženja: Svi bogati, a žene im dolaze iz Afrike. A zašto?

Kurir pre 13 dana
Od 2.500 stanovnike u Jadranskoj Lešnici je čak 250 neženja. Iako su gotovo svi dobrog materijalnog stanja, sa velikim imanjima i mehanizacijom, para, kažu, imaju, ali ljubavi ne, Pored dobre infrastrukture, povoljnih uslova za život i razvijene poljoprivrede, ovo selo kraj Loznice ima veliki... »

Najveće nalazište na Starom kontinetu: Srbija leži na 136 miliona tona rude o koju se otimaju svetske sile

Srbija danas pre 14 dana
Nastupa nova era
Kraj Loznice se nalazi jedno od najvećih svetskih nalazišta metala čija je era tek počela i koji može da nam donese pravo bogatstvo. Ko ima najviše upotrebljive rude, ko će prvi započeti sa proizvodnjom i ko bi iz čitavog procesa mogao da zaradi najviše prodajući... »

Kako Loznica brine o potomstvu

RTS pre 14 dana
RTS: Kako Loznica brine o potomstvu
Već godinama, Loznica se od drugih mesta u zemlji izdvaja po visini novčanih podsticaja porodiljama i mladim bračnim parovima, ali i po finansiranju trećeg deteta od rođenja do punoletstva, po čemu su jedinstveni. Novčana pomoć Grada daje rezultate, jer se iz godine u godinu beleži više i brakova i beba.
Kalina želi da ode u Diznilend. Ako ne pre, želja će moći da joj se ispuni za 18. rođendan, kada će sa računa u banci podići oko 12.000 evra koje će joj Grad Loznica postepeno uplaćivati svakog meseca do punoletstva. Kalina je... »

Bogatstvo u jadru kraj Loznice Litijum je srpska nafta, stižu dolari!

Večernje novosti pre 14 dana
Kraj Loznice se nalazi jedno od najvećih svetskih nalazišta metala čija je era tek počela i koji može da nam donese pravo bogatstvo. Naša zemlja u svetskom vrhu po rezervama ovog metala
ZAHUKTAVA se evropska utakmica za litijum! Ko ima najviše upotrebljive rude, ko će prvi započeti sa proizvodnjom i ko bi iz čitavog procesa mogao da zaradi najviše prodajući planeti finalne proizvode - litijumske baterije za... »

Da li ovo može biti "srpska nafta": Najveće nalazište rude novog doba pronađeno kraj Loznice!

Pravda pre 14 dana
Kraj Loznice se nalazi jedno od najvećih svetskih nalazišta metala čija je era tek počela i koji može da nam donese pravo bogatstvo. Naša zemlja u svetskom vrhu po rezervama ovog metala.
Zahuktava se evropska utakmica za litijum! Ko ima najviše upotrebljive rude, ko će prvi započeti sa proizvodnjom i ko bi iz čitavog procesa mogao da zaradi najviše prodajući planeti finalne proizvode - litijumske baterije za... »

Lazić pred Partizan: Novembar vraća snagu

Sportski žurnal pre 14 dana
Branko Lazić, kapiten Crvene zvezde mts, 28-godišnjak rođen u Loznici, košarkaški prohodao u LJuboviji, formiran u FMP-u, u četvrtak je protiv Bamberga odigrao 400. utakmicu za crveno-bele, ali je zbog rezultata taj redak jubilej, ostvaren u sedmoj sezoni, prošao skoro neprimećeno. Ako su mediji glas javnosti, naravno.
Time smo juče i započeli razgovor sa Lazićem posle prepodnevnog treninga, 48 sati pred susret sa Partizanom NIS u ABA ligi. - Nisam brojao nastupe, tako da sam tek posle meča sa Bambergom saznao da mi je to bio 400. utakmica u... »

Država treba glasnije da govori o zaveštanju organa

Danas pre 14 dana
Prvi put smo otkrili da nam je ćerka bolesna u aprilu 2008. godine. Tada je ona imala osam godina. Odmah su nas iz Doma zdravlja u Loznici poslali za Beograd u Institut za majku i dete i to sa dijagnozom da ćerka ima šum na srcu. Tamo smo primljeni kao hitan slučaj. Brzo su urađeni svi neophodni... »

"Istina se brani ćutanjem": U Loznici predstavljena knjiiga o gubicima oružanih snaga 1991.

Blic pre 15 dana
Generala u penziji Milisav Sekulić (82), rodom iz Trbušnice kod Loznice, predstavio je u Biblioteci Vukovog zavičaju svoju najnoviju knjigu "Gubici u oružanim snagama SFRJ u oružanim sukobima u 1991. godini i do 1. juna 1992. godine".
Kao jedan od učesnika tih ratova, osećao je obavezu da popiše imena poginulih vojnika i da o tome konačno javno progovori, ali, kako kaže, svoju nameru, zadatak i životni cilj, veoma teško ostvaruje jer često nailazi na zid... »

Smrt malog Radenka Sumnjivi i lekari Instituta

Večernje novosti pre 15 dana
Osmogodišnji dečak je, prema Nestorovićevim rečima, bio po tri dana na lečenju u Opštoj bolnici u Loznici i u Institutu za majku i dete, gde je preminuo
Zoran Nestorović, v. d. javnog tužioca u Loznici, rekao je, za "Novosti", da je istraga o smrti dečaka Radenka Nikodinovića, iz sela Kozjaka kod Loznice, koja se dogodila početkom oktobra prošle godine, proširena, i da će 23. i... »

Turnir u čast Božidaru Kićoviću u Gornjoj Koviljači

Blic pre 16 dana
Treći memorijalni šahovski turnir "Božidar Kićović Kića", biće održan od 4. do 11. novembra u etno-selu "Sunčana reka" u Gornjoj Koviljači kod Loznice.
Igraće se devet kola po švajcarskom sistemu, a do sada je prijavljeno oko 60 učesnika iz Srbije, Rusije, Engleske, Švedske, Indije, Crne Gore, BiH i Turske. Među njima su četiri velemajstora, tri internacionalna majstora i deset... »

Vučić u Beogradu dočekuje Soroševog sina

Blic  pre 1 sat  još 1 povezana

Vulin u poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima

Danas  pre 9 sati  još 2 povezane

Dinar bez promene, kurs 118,51

Kamatica  pre 49 minuta  još 2 povezane

Umro Čarls Menson

Radio 021  pre 1 sat  još 4 povezane
©2017 Netmark d.o.o.