Luis Hamilton

Ferštapen morao da pusti Hamiltona da pobedi

Nova pre 15 dana
Luis Hamilton započeo je pobedom novu sezonu u Formuli jedan i to na krajnje kontroverzan način nakon odluke uprave trke da ga Maks Ferštapen, nakon preticanja, propusti nazad na prvo mesto. Vodio je mladi Maks Ferštapen tokom dobrog dela trke i… »

F1: Hamilton se odbranio od Verštapena za prvu pobedu u 2021.

Nacionalna klasa pre 15 dana
Luis Hamilton je uspeo da se odbrani od napada Maksa Verštapena i tako je došao do pobede u prvoj trci nove F1 sezone. Maks je morao da se zadovolji drugim mestom, dok je poslednju stepenicu na podijumu zauzeo Valteri Botas Trka je u principu bila… »

Hamilton posle drame: Jedva sam odbio Maksove napade

Sport klub pre 15 dana
Vozač Mercedesa Luis Hamilton na odličan način je otvorio novu sezonu Formule 1 – u direktnom i uzbudljivom okršaju bio je bolji od Maksa Ferstapena iz Red Bula, a posle trke je odao priznanje rivalu i izjavio da mu je ovo bila jedna od najtežih… »

Hamilton pobedio u prvoj trci sezone u Bahreinu

IndeksOnline pre 15 dana
BEOGRAD – Sedmostruki svetski šampion Formule 1 vozač Mercedesa Luis Hamilton pobedio je danas u prvoj trci u sezoni za Veliku nagradu Bahreina.U uzbudljivoj trci na stazi Sakir, Hamilton je zahvaljujući odličnoj vožnji ali i dobroj taktici… »

Hamilton pobedio u Bahreinu na otvaranju sezone

RTV pre 15 dana
BAHREIN - Vozač Mercdesa Luis Hamilton pobedio je danas u trci za Veliku nagradu Bahreina na stazi Sakir, kojom je počela sezona u Formuli 1. Iza Britanca, aktuelnog šampiona koji je upisao 96. trijumf u karijeri, završio je Maks Ferstapen iz Red… »

Hamilton pobedio u Bahreinu na otvaranju sezone

RTS pre 15 dana
Vozač Mercdesa Luis Hamilton pobedio je u trci za Veliku nagradu Bahreina na stazi Sakir, kojom je počela sezona u Formuli 1. Britanac, aktuelni šampion "najbržeg cirkusa", upisao je 96. trijumf u karijeri. Posle njega, trku je završio Maks Ferstapen… »

Sjajna trka na početku sezone – pogodite ko je pobedio! I prvo mesto i novi rekord za asa

Mondo pre 15 dana
Spektakularan početak takmičarske godine! Spektakularan početak takmičarske godine! Sedmostruki svetski šampion Formule 1 vozač Mercedesa Luis Hamilton pobedio je danas u prvoj trci u sezoni za Veliku nagradu Bahreina.U uzbudljivoj trci na stazi… »

Jedna od najtežih trka: Hamilton se oglasio posle trijumfa u Bahreinu

Kurir pre 15 dana
Sedmostruki svetski šampion Formule 1 vozač Mercedesa Luis Hamilton rekao je da je trka u Bahreinu, u kojoj je pobedio u neizvesnoj završnici, bila jedna od njegovih najtežih trka u poslednje vreme. "Koliko je ovo bila teška trka. Morali smo ranije u… »

Hamilton otkrio, ovo je recept za pobedu u Bahreinu!

Sportske.net pre 15 dana
Sedmostruki svetski šampion Formule 1 vozač Mercedesa Luis Hamilton rekao je da je današnja trka u Bahreinu, u kojoj je pobedio u neizvesnoj završnici, bila jedna od njegovih najtežih trka u poslednje vreme. "Koliko je ovo bila teška trka. Morali… »

Hamilton pobedio u prvoj trci sezone u Bahreinu

Beta pre 15 dana
Sedmostruki svetski šampion Formule 1 vozač Mercedesa Luis Hamilton pobedio je danas u prvoj trci u sezoni za Veliku nagradu Bahreina. U uzbudljivoj trci na stazi Sakir, Hamilton je zahvaljujući odličnoj vožnji ali i dobroj taktici Mercedesa pobedio… »

Vesti dana »