Luis Hamilton

Hamilton tek četvrti: Verstapen najbrži na prvom slobodnom treningu u novoj sezoni f1

Kurir pre 17 dana
Vozač Red Bula Maks Verstapen ostvario je najbolje vreme na prvom slobodnom treningu u novoj sezoni Formule 1, koji se održao pred trku za Veliku nagradu Bahreina. Holanđanin je pobedu na prvom treningu ostvario vremenom od 1:31,394 minuta. Drugo vreme… »

Verstapen najbrži na prvom treningu u Bahreinu

Sportske.net pre 17 dana
Vozač Red Bula Maks Verstapen ostvario je danas najbolje vreme na prvom slobodnom treningu u novoj sezoni Formule 1, koji se održao pred trku za Veliku nagradu Bahreina. Holanđanin je pobedu na prvom treningu ostvario vremenom od 1:31,394 minuta. Drugo… »

Počela F1: Ferstapen najbrži na prvom treningu

Sport klub pre 17 dana
Vozač Red Bula Maks Ferstapen ostvario je najbolji rezultat na prvom slobodnom treningu pred Veliku nagradu Bahreina na startu nove sezone Formule 1. Ferstapen, Luis Hamilton, Lando Noris i Valteri Botas imali su najbolja vremena tokom treninga, a… »

Ruski milijarder plaća sinu da vozi formulu 1: Mazepin daje 20 miliona dolara i traži posebne uslove

Kurir pre 18 dana
Predstojeća sezona Formule 1 startuje ovog vikenda trkom u Bahreinu. I dok se svi slažu da su Luis Hamilton i Mercedes favoriti za nove trofeje, ostali timovi su velika nepoznanica, jer je većina promenila vozače. Praktično svi sem Mercedesa i… »

Ferstapen ruši hamiltona: Stručnjaci smatraju vozač Red bula može da skine sa trona svetskog šampiona

Večernje novosti pre 19 dana
U NEDELJU VN Bahreina počinje SP u Formuli 1. Titulu brani sedmostruki šampion Luis Hamilton (Mercedes), ali pojedini ekspreti, pre svih Sajmon Lazenbi iz Skaj sporta veruje da Britanca može da skine Maks Ferstapen. On čak vozača Red bula vidi kao… »

Maraton za kraj ere

Sport klub pre 19 dana
Sve je bilo dogovoreno da 2021. godina označi početak nove Formule 1, koja bi na neki način trebalo da bude povratak u budućnost, ali se onda desila pandemija koronavirusa. I tako još godinu dana ostajemo zarobljeni u hibridnoj turbo eri u kojoj je… »

Vesti iz Formule 1

Auto blog pre 19 dana
Volf: Problema je bilo, ali snaga Mercedesa je u timu Vođa Mercedesovog tima u Formuli 1, Toto Volf, veruje da će šampionski tim sa sedištem u Brekliju, vrlo brzo prevazići probleme koji su se pojavili na predsezonskim testiranjima u Bahreinu… »

Volf: Problema je bilo, ali snaga Mercedesa je u timu

Sport klub pre 19 dana
Vođa Mercedesovog tima u Formuli 1, Toto Volf, veruje da će šampionski tim sa sedištem u Brekliju, vrlo brzo prevazići probleme koji su se pojavili na predsezonskim testiranjima u Bahreinu. „Najjača strana ovog tima su ljudi u njemu i njihove… »

Eklston: BLM iskorišćava Hamiltona

Sport klub pre 21 dana
Luis Hamilton je od 2020. godine veliki zagovornik pokreta "Black lives matter", a njegovi potezi nisu baš naišli na odobravanje kod ostalih vozača Formule 1. Neke legende ovog sporta takođe ne gledaju baš blagonaklono na njegove poteze koje se tiču… »

Novi luis hamilton? Meklaren potpisao ugovor sa 13-godišnjim karting vozačem

Kurir pre 21 dana
Ekipa Meklaren iz Formule 1 potpisala je ugovor sa 13-godišnjim vozačem kartinga Ugom Ugočukvuom. Kako je preneo Bi-Bi-Si (BBC), Meklaren će podržati mladog američkog vozača tokom učešća u juniorskim kategorijama. Meklaren je naveo da mu ovaj… »

Vesti dana »